X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

939 Hotel

Via del Clementino 94, Roma, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Marcus strekker ham på en god område bygget til grensen av de viktigste monumentene i det historiske sentrum i Roma, i en bygning fra '700 ... Preget av en elegant Falcade, positivt kantet av den romerske karakteristiske stil.

Den verdifulle innredning i de minst detaljer karakteriserer dette hotellet, som ligger blant via di Ripetta og via Nazionale, 400 meter fra Spansketrappen og Via dei Condotti. Stor oppmerksomhet til de berømte kaffe og de fasjonable butikkene i nærheten. Til gjester disposisjon er det følgende tjenester: Bike-scooter og bilutleie, halv og / eller helpensjon avtale med de beste restaurantene i nærmeste omkringliggende, guidede turer til de store attraksjonene.

Hotel Marcus har 12 standardrom og 5 superior rom, fordelt på to nivåer. Standard-rommene er svært enkel, egnet for som er på et budsjett. Dekorert med antikke møbler, preget av stor takhøyde, noen med marmorpeiser og store vinduer. Alle av dem er utstyrt med en-suite dusj, toalett og vask, safe, uavhengig air-condition / oppvarming (på forespørsel), mini-bar (på forespørsel), farge-TV (på forespørsel).

Superior-rommene har nylig blitt renovert til en høyere standard. De er elegant innredet i en varm og avslappende kombinasjon av toner og farger. Alle av dem er utstyrt med en full privat bad med dusj, uavhengig varmeapparat / air-condition farge-TV, minibar og safe.

Avbestillingsregler 72 timer

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Frokost er ikke inkludert
  • Heis
  • Haardrogers
  • Minibar


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
939 Hotel Located at Via del Clementino 94, , Rome.
939 Hotel
Italy
Rome 00186 Via del Clementino 94
0% 10
41.9033012 12.4756002
939 Hotel
    Ledige rom     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc