X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til A-1 Pension Ross Prague

Za Hospodou 3, Praha, Tsjekkia

kart og veibeskrivelser


91%Rangering

  • 100%Verdi for pengene
  • 100%Sikkerhet
  • 40%Sted
  • 100%Personale
  • 100%Atmosphere
  • 100%Renslighet
  • 100%Fasiliteter

Oversatt av Google Vi tilbyr en transfer fra flyplass / tog eller buss stasjon til pensjon vår. Det er mer behagelig og mindre stressende deretter å gå etter masse trafikk på egen hånd, eller så å bruke ganske dyrt taxi service. Hvis du er i Praha, er det definitivt den beste måten for deg hvordan du finner oss.

En billett for offentlig transport i Praha kostnader 32CZK (~ 1.25 NOK) og er gyldig i 90 minutter, så det vil vare for hele reisen til pensjonen vår.
Vi tilbyr en transfer fra flyplass / tog eller buss stasjon til pensjon vår. Det er mer behagelig og mindre stressende deretter å gå etter masse trafikk på egen hånd, eller så å bruke ganske dyrt taxi service. Hvis du er i Praha, er det definitivt den beste måten for deg hvordan du finner oss.

En billett for offentlig transport i Praha koster 20 CZK (26 CZK fra 1. januar 2008 ~ 1 EUR), og er gyldig i 75 minutter, så det vil vare for hele reisen til pensjonen vår.

I Praha er det tre T-banelinjene - A, B, C, merket med grønt, gult og rød farge. Fra sentrum ta t-banen fra stasjonene Staroměstská, Můstek eller Muzeum ligger på den grønne 'A' linjen til avslutte stasjon Depo Hostivař og deretter overføre til buss nummer 163 til Drobná bussholdeplass. Deretter krysse gaten og gå til venstre, på kryss vil du finne et skilt Pension Ross med en pil som viser deg veien til pensjonen vår.

Fra flyplassen tar buss nummer 119 og gå til T-banestasjonen Dejvická (på linjen 'A'), og ta t-banen til avslutte stasjon Depo Hostivař og bytte til buss nummer 163 til Drobná bussholdeplass. Deretter krysse gaten og gå til venstre, på kryss vil du finne et skilt Pension Ross med en pil som viser deg veien til pensjonen vår.