X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

AAE 11th Avenue Hostel

1112 Broadway, Greyhound Bus Amtrak Downtown Location, Denver, USA

74%Rangering

 • 75%Verdi for pengene
 • 78%Sikkerhet
 • 88%Sted
 • 85%Personale
 • 61%Atmosphere
 • 67%Renslighet
 • 62%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet !! Ungdom Reisende kan ikke slå vår Denver Deal. Ligger rett i downtown Denver, er vi tre kvartaler fra konferansesenteret, hovedstaden bygningen, 16th street mall og mange teatre og puber! AAE 11th Avenue tilbyr enkle, rimelige overnattings akkurat der du trenger dem.

Takket være tilbakemeldinger, har vi nå lagt til en helt ny sosial salong for våre gjester! Vi har også nye mannlige og kvinnelige sovesaler strengt for unge reisende og internasjonale gjester.
Vår dobbel seks bed male dorm er den nyeste utgaven til 11th Avenue Hotel and Hostel som gir store rom til reisende på et budsjett. Den nye dorm fullstendig renovert, har en sittegruppe, kjøleskap, arbeidsområde, og skap for stuing personlige eiendeler. Tilgang til fellesskapet rom er også tilgjengelig. De kvinnelige sovesaler kommer i rom med 4 eller 6 og også inkludere skap og sittegrupper.

På AAE Denver 11th Avenue Hotel and Hostel, oppfordrer vi deg til å slappe av og blande med andre reisende, og vår nye felles område er utviklet nettopp for dette. Etter vandre rundt Denver for dagen, kan salong tilbake i våre sofaer eller stoler du mens du nyter vår flatskjerm-TV eller benytte gratis WIFI i hele bygningen.

Hva mer er at vi gir et kjøleskap, mikrobølgeovn og brødrister ovnen, slik at du kan nyte maten mens du sitter i baren med utsikt over gatene. Vi tilbyr alle de redskapene du trenger, og håper at dette tilskuddet i vårt hostel vil være en annen god grunn til å velge den Denver 11th Avenue for dine fremtidige opphold!

Alle rommene er utstyrt med gratis wifi, satelitt-TV, komfortable senger og oppbevaringsbokser for studenthjemmet. Mynt vaskeri er også tilgjengelig. Nyåpnede kvinnelige sovesaler har også eget bad, kjøleskap, mikrobølgeovn og skrivebord!

Vår vennlige personalet er alltid villig til å tilby reiseråd og kuponger for Elitch Gardens flagget park bare noen kvartaler unna. Dette er den beste beliggenheten i Denver! Vi kan også gi deg informasjon i forhold til $ 5 sykkelutleie, rafting og fotturer.
Hva venter du på? Gjør din bestilling i dag!

Finne rabattkuponger på aaehotels nettstedet.
SKATT INKLUDERT MED PRISER
Alle avbestillinger må utføres 48 timer i forveien for å unngå en dag Purregebyret straff.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • ATM
 • Frokost er ikke inkludert


Betingelser

 • Ikke-røyk
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
AAE 11th Avenue Hostel Located at 1112 Broadway, Greyhound Bus Amtrak Downtown Location, Denver.
AAE 11th Avenue Hostel
USA
Denver Colorado 80203 1112 Broadway, Greyhound Bus Amtrak Downtown Location
74% 388
39.7340231 -104.9872398
AAE 11th Avenue Hostel
    Ledige rom     6 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     8 seng Sovesal For Menn     4 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad