X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til AAE Bourbon House Hostel

1660 Annunciation Street, Amtrack GreyHound Location, New Orleans, USA

kart og veibeskrivelser


83%Rangering

  • 84%Verdi for pengene
  • 86%Sikkerhet
  • 75%Sted
  • 93%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 77%Renslighet
  • 79%Fasiliteter

Oversatt av Google Vi tilbyr gratis shuttle transport til og fra Greyhound Bus, Mega Buss og Amtrack tog terminaler. Ta kontakt med oss ​​for å avtale henting

KJØRING:

Hvis du kjører i, gir Google Maps nøyaktig veibeskrivelse til vår adresse: 1660 Annunciation Street, New Orleans, LA 70130, i det trendy Garden District-området. Det er gratis og trygg gate-siden parkering.

AIRPORT:


Veibeskrivelse fra flyplassen:

Alternativer for transport fra flyplassen inkluderer en taxi ($ 33 ​​flat avgift) og New Orleans fra flyplassen ($ 20). Hvis du tar New Orleans til og fra flyplassen, være oppmerksom på at det ikke vil slippe deg direkte på vår hostel. Spør shuttle driveren vil slippe deg av på St. Vincent Guest House, som er svært nær oss. Når du kommer dit, gå ned Magazine St. til Felicity St. og ta til venstre. Vi er på hjørnet av Maria budskapsdag St. og Felicity St.

Du kan også ta E2 Buss rett inn i sentrum av New Orleans hvis du ikke ønsker å gå direkte til vårt hostel. Fra sentrum, kan du ta St. Charles Streetcar linje til Felicity St., og ta deretter til venstre på Felicity St. Vi er på hjørnet av Felicity St. og Maria budskapsdag St.

Gangavstand fra buss / tog stasjon:

Hvorfor ville du gjøre det? Vi tilbyr en gratis pendelbuss fra Union Station mellom 8 am 20:00!

Å bruke vår gratis pendelbuss (tilgjengelig mellom 8 am og 20:00 daglig), e-post til oss med din ankomsttid, og deretter kan du ringe oss på 1-504-644-2199 når du ankommer Greyhound eller Amtrak station. Siden tog og busser er ikke alltid i tide, kan vi ikke gjøre avtaler, men la oss få vite din ankomsttid ikke hjelpe oss slik at vi kan plukke deg opp når du ringer.

Men jeg ønsker å gå fra buss / tog stasjon!

OK, greit! Det er 1,4 miles, og vil ta deg ca 30 minutter.

En. Avslutt stasjon av taxi stands og fortsett rett, holde motorveien på høyre side.
2. Cross Loyola Ave og fortsetter rett ned Howard Avenue
3. Etter rundkjøring (Lee Circle), endrer Howard Ave navn til Andrew Higgins Dr. Fortsett på Andrew Higgins.
4. Ta til høyre på Magazine Street, etter å ha passert Nat'l WWII museum.
5. Fortsett på Magazine St for 12 blokker (ca.). Ta til venstre på Felicity gaten.
6. Den første trafikklyset blir Maria budskapsdag Street. Vi ligger helt til venstre hjørne av Maria budskapsdag og Felicity (# 1600). Se etter RV!

Jeg ønsker å ta offentlig transport fra buss / tog stasjon!

En. Avslutt stasjon med taxi stands og gå rett, holde motorveien på høyre side.
2. Cross Loyola Ave og fortsetter rett ned Howard Avenue
3. Ved rundkjøring (Lee Circle, med statuen), ta til høyre inn St. Charles Avenue. Det er en sporvogn stopper mellom rundkjøringen og motorveien. Ta nærmere trikken, ledet under motorveien. Det koster $ 1,25 per tur (eller du kan kjøpe en $ 5 dagers pass en gang ombord).
4. Avslutt trikken ved Felicity Street. Det er en Wal-greener på høyre hjørne.
5. Ta til venstre inn Felicity (bort fra Wal-greener, forbi Regions bank) og fortsett på Felicity for 1/5 mile til du kommer til Maria budskapsdag Street. Vi ligger helt til venstre hjørne i skjæringspunktet mellom Felicity og Maria budskapsdag.

KREDITTKORT: For å spare gjest penger, og er i samsvar med nyere sikkerhetstiltak for å beskytte din kortbruk-vi ikke lenger godta kredittkort for betaling i resepsjonen. Tidligere en 3,9% kjøpmann gebyr brukt. Vi har nå installert en minibank i fellesrom som gjør at kontanter withdrawls for kun $ 2,50 per transaksjon