X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

ABA Hotel

next to Arusha Declarations Tower, Arusha, Tanzania

23%Rangering

 • 20%Verdi for pengene
 • 20%Sikkerhet
 • 20%Sted
 • 30%Personale
 • 20%Atmosphere
 • 30%Renslighet
 • 20%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Tanzania er kjent for å være inngangsporten til Serengeti og årlig, flokk tusenvis gjennom sine grenser for å (forhåpentligvis) skimte de trekkende flokker av gnu på tvers av sine berømte slettene og se en av de få virkelig naturlige jaktmarker hvor rovdyr og byttedyr er gratis å streife, beiter og jakte uhemmet. Hva besøkende til Tanzania er rett og slett forbløffet av (noe National Geographic ikke alltid fremheve) er de andre fantastiske steder og varme og innbydende natur tanzanianske folk.

Ligger ved foten av Mount Meru i byen Arusha, Tanzania, ABA-Arusha budsjetter Hotel ligger ved siden av Arusha Erklæringer tårnet.

Hotellet er plassert mot en av de mest majestetiske bakgrunner noensinne forestilt seg, den pittoreske Mount Meru, søster topp til Afrikas høyeste fjell, Mount Kilimanjaro. Keeper of myter og legender i århundrer, er dette praktfulle fjelland en fotografer Mekka.

Til tross for Arusha nærhet til ekvator, er overraskende hyggelig med en gjennomsnittlig temperatur på 25 grader Celsius klimaet. Ligger 1400m over havet på den sørlige skråningen av Mount Meru, er selv fuktigheten holdes i sjakk, ikke bare gjør ABA-Arusha økonomiske hoteller en rolig ferie i midten av noen av naturens mest spektakulære landskap, men et sted hvor du kan virkelig sette føttene opp og finne din jording igjen.

Hotellregler
Bortsett fra å tilby aktiviteter som byen touring Hotel tilbyr sine gjester moderne, rimelig og komfortabel innkvartering med vennlig service, internettfasiliteter, 24 timers sikkerhet, transport, Vaskerier service, Safe, Bagasje rom og en restaurant som serverer varianter av mat inkludert drinker fra profesjonell stab
Overnatting

Hotellet tilbyr den kresne reisende en rekke budsjett valg når det gjelder overnatting.

Vi har 23room selv inneholder romslig godt veranda som uttaler en Serenity utsikt over Mount Meru, Arusha byen, og deklarasjons tårnet som er viktigste ikonet av Arusha.
I inkluderer romfasiliteter tvilsom dobbeltseng eller separate senger, direkte telefoner, air-taktekking fan, valgte satellitt-tv, betal-per-view-filmer, internasjonale plug poeng, myggnett, te-og kaffefasiliteter samt en rekke magasiner for gjennomlesing din.
Med mulighet for king Twins og enkeltrommene begge er godt organisert, ryddig rent med nok privat ro og eleganse til våre stayers.

Restauranter / spiserom

mest kresne gjestene smake knopper:

Main Restaurant 20 seters: Frokost, lunsj og middag (buffé)
Top Roof Restaurant 50 seters: Lunsj og middag (internasjonal mat)

Barer

Second Floor Bar & Restaurant
Et åpent og godt ventilert konstruksjon bare i andre etasje området. Du vil bli inspirert av afrikansk design detalj vi har tatt for å få på plass - Setene og bord, balkongen for å gi utsikt til både fjell og gatene, Kom over og har som utsøkt opplevelse.

Denne restauranten er også besøkes av walk in gjest som kommer til å smake deilige måltider som er plukket fra Ala 'carte-meny. Vår kjøkkensjef og kokker utlede stor glede fra matlaging et bredt spekter av overdådig engelsk, indisk og lokal retter.Du kan også benytte anledningen til å smake på våre saftige ferske grønnsaker salater. En rekke ferske fruktjuicer er også tilgjengelig til rimelige priser

Roof Top Bar & Restaurant

Til kopp opp din opplevelse av Arusha-regionen og gatene i særdeleshet, besøk vår Summit Restaurant. Restauranten er eksklusivt for hotellets gjester.
Her kan du fange film utsikt over toppen av Mount Meru fleste morgener og kvelder uten noen hindring - gitt at hotellet vårt er blant de høyeste bygningene i Arusha byen. Dette anlegget tar også for store grupper på en buffet-meny.

For beboerne her er også stedet der frokostbuffé serveres vanligvis. Den engelske frokosten serveres er utvidet med en samling av frisk frukt og fruktjuicer.

Slapp av før eller etter et deilig måltid i baren og Cognac Lounge og ta i Afrikas vidundre som du blikket over hustakene og nyte drinker fra baren Terrasse eller toast i naturen utsikt over byen og fjellene.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Gratis parkering
 • Huishouding
 • Oppbevaring av bagasje
 • Parkering
 • Restaurant
 • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
ABA Hotel Located at next to Arusha Declarations Tower, , Arusha.
ABA Hotel
Tanzania
Arusha 255 next to Arusha Declarations Tower
23% 18
-3.3706851 36.6884136
ABA Hotel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc