X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

ABA Hotel

next to Arusha Declarations Tower, Arusha, Tanzania

37%Rangering

 • 35%Verdi for pengene
 • 40%Sikkerhet
 • 45%Sted
 • 40%Personale
 • 35%Atmosphere
 • 35%Renslighet
 • 30%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Tanzania er kjent for å være inngangsporten til Serengeti og årlig strømmer tusenvis gjennom sine grenser for å (forhåpentligvis) glimt de trekkende flokker av gnu på tvers av sine berømte slettene og se en av de få virkelig naturlige jaktmarker der rovdyr og byttedyr er gratis å streife, beite og jakte uhemmet. Hva besøkende til Tanzania er rett og slett forbløffet av (noe National Geographic ikke alltid fremheve) er de andre fantastiske steder og varmen og innbydende natur tanzanianske folk.

Beliggende ved foten av Mount Meru i byen Arusha, Tanzania, ABA-Arusha budsjetter Hotel ligger ved siden av Arusha Erklæringer tårnet.

Hotellet ligger mot en av de mest majestetiske bakgrunner noensinne forestilt, den pittoreske Mount Meru, søster topp til Afrikas høyeste fjell, Mount Kilimanjaro. Keeper of myter og legender i århundrer, er dette praktfulle fjellet en fotografer Mekka.

Til tross for Arusha nærhet til ekvator, er klimaet overraskende behagelig med en gjennomsnittlig temperatur på 25 grader Celsius. Ligger 1400m over havet på den sørlige skråningen av Mount Meru, selv fuktigheten holdes i sjakk, ikke bare gjør de ABA-Arusha økonomiske hoteller en rolig ferie i midten av noen av naturens mest spektakulære landskap, men et sted hvor du virkelig kan sette føttene opp og finne jording igjen.

Hotel Facilities
Bortsett fra å tilby aktiviteter som byen touring Hotel tilbyr sine gjester moderne, rimelig og komfortabel innkvartering med vennlig service, Internett-fasiliteter, 24 timers sikkerhet, transport, vaskerier service, safer, bagasje rom, og en restaurant som serverer varianter av mat inkludert drinker fra profesjonelle medarbeidere
Overnatting

The Hotel tilbyr den kresne reisende en rekke budsjett valg når det gjelder overnatting.

Vi har inneholder 23room selv romslig godt veranda som uttaler en ro visning av Mount Meru, Arusha byen, og erklæringene tårnet som er viktigste ikonet av Arusha.
I rommet fasiliteter inkluderer tvilsom dronning eller enkeltsenger, direkte telefoner, air-taktekking fan, valgt satellitt-TV, pay-per-view-filmer, internasjonale plug poeng, Myggnett, te-og kaffekoker samt en rekke magasiner for gjennomlesning.
Med mulighet for King Twins og enkeltrommene begge er godt organisert, ryddig rent med nok private ro og eleganse til våre stayers.

Restauranter / Spise

mest kresne gjester smaksløker:

Main Restaurant 20 seters: Frokost, lunsj og middag (buffet)
Top Roof Restaurant 50 seters: Lunsj og middag (internasjonal mat)

Barer

Second Floor Bar & Restaurant
Et åpent og godt ventilert konstruksjon bare på den andre gulvareal. Du vil bli inspirert av afrikansk design detalj vi har tatt for å få på plass - Setene og tabeller, balkongen for å gi utsikt til både fjell og gatene, Kom over og har som utsøkt opplevelse.

Denne restauranten er også besøkes av walk in gjest som kommer til å smake deilige måltider som er plukket fra Ala 'carte meny. Vår kjøkkensjef og kokker utlede stor glede fra matlaging et bredt spekter av overdådig engelsk, indisk og lokal retter.Du kan også benytte anledningen til å smake på våre saftige friske grønnsaker salater. Et utvalg av ferske fruktjuicer er også tilgjengelig til rimelige priser

Roof Top Bar & Restaurant

Til kopp opp din opplevelse av Arusha regionen og gatene i særdeleshet, besøk vår Summit Restaurant. Restauranten er eksklusivt for hotellets gjester.
Her kan du fange kinematografiske utsikt over toppen av Mount Meru fleste morgener og kvelder uten noen hindring - gitt at hotellet vårt er blant de høyeste bygningene i Arusha byen. Dette anlegget tar også for store grupper på en buffet-meny.

For beboerne her er også stedet hvor frokost Buffet serveres vanligvis. Den engelske frokosten serveres er utvidet med en samling av Frisk frukt og fruktjuicer.

Slapp av før eller etter et deilig måltid på Bar og Cognac Lounge og ta i Afrikas vidundre som du blikket over hustakene, og nyte drinker fra baren Terrasse eller toast i naturen utsikt over byen og fjellene.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Gratis parkering
 • Huishouding
 • Oppbevaring av bagasje
 • Parkering
 • Restaurant
 • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
ABA Hotel Located at next to Arusha Declarations Tower, , Arusha.
ABA Hotel
Tanzania
Arusha 255 next to Arusha Declarations Tower
37% 18
-3.3706851 36.6884136
ABA Hotel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc