X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

APTBCN Apartment Reial

Vidre 3, Barcelona, Spania

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Denne romslige 3-roms leiligheten ligger i hjertet av Barcelona turistområdet tilbyr besøkende et komfortabelt opphold med en stor praktisk plassering.

Den 100 m2 moderne Leiligheten er i utmerket stand og har nettopp vært ny møblert. Du kan nyte leilighetene nye møbler og modernistisk stil. Det er 2 soverom begge med store dobbeltsenger og klær garderobeskap og ett lite soverom med køyesenger for 2 personer. (Alle sengetøy og håndklær inkludert!) Hvert rom har utvendige vinduer for naturlig lys eller frisk luft. Leiligheten stue / spisestue er meget romslig og full av naturlig lys. Det er bord og stoler for 6 og 2 store komfortable sofaer. Kjøkkenet er fullt utstyrt med gass komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap og koke og bestikk. Og for å legge til komfort er det 2 bad ett med dusj og det andre med badekar / dusj. Denne selvbetjente leiligheten er meget godt utstyrt for et komfortabelt privat opphold.

Plasseringen og situasjonen for leiligheten er nøkkelfaktorer til sin ferie attraksjon. Beliggende i toppetasjen av en fem etasjers bygning vil holde deg skinner med naturlig lys og den reduserte gaten støy nedenfor. Ikke å bekymre bygningen har heis / heis for å bære deg til toppen. Beliggenheten er perfekt for de som ønsker å være i sentrum av handlingen. Nabolaget er den mest turist og livlig område av Barcelona. Her non stop bevegelse av Plaza Reial og Las Ramblas bringer alle typer mennesker. Her finner du gaten artist, malere, pan handlers, turister og lokalbefolkningen alt blandet sammen for å skape den energien som Barcelona er berømt for. Området er også fullt av butikker, kafé, restauranter, puber og klubber. Havnen og strandområdet er bare en 15 minutters spasertur ned Las Ramblas og offentlig transport (metro, buss og taxi) er bare 5 minutters gange. Den praktiske plasseringen og høyden på leiligheter situasjon gir denne leiligheten ekte ferie appell.

Denne leiligheten er ideell for 6 personer på jakt etter en komfortabel leilighet beliggende i hjertet av Barcelona gamle byen hvor du vil oppleve kjas og mas de gotiske kvartalene, Plaza Reial og Las Ramblas.

Leilighet betingelser
Minimum opphold: (3 netter)

Ingen resepsjonsområdet !!! (Ledelsen kontortid er hver dag fra 9 am til 21 pm. Det er obligatorisk at du ringe oss når du ankommer Barcelona, ​​og før du kommer til leiligheten for å motta din eksakte sjekk i tid.)

Gratis innsjekking: 12: 24:00 til 20:30 pm
€ 25 (20:31 pm til 23:00 pm)
€ 50 (23:01 pm til 01:00)
€ 75 (01:01 til 23:59)

Sjekk ut: 11 am
Tidlig innsjekking outs før 09:00 koste € 35

Ingen bagasje Lagring: (Hvis du forlater Barcelona etter 11 am sjekk ut tid, kan bagasjen oppbevares i Sants jernbanestasjonen eller Nord busstasjonen.)

Kontanter ved ankomst: (Det resterende beløpet betales ved ankomst i kontanter euro bare Andre valutaer, kredittkort eller sjekker ikke akseptert!.)

48 timer. Avbestillingsregler: (Vær oppmerksom på at avbestillinger må gjøres via e-post minst 48 timer før ankomst dato ellers vil du bli belastet for den første natten overnatting..)

Vaskegebyr: (Det er en engangsavgift rengjøring gebyr på 60 euro.)

Depositum: I Privat studioleilighet kreves en € 300 depositum. Dette er 100% refunderes.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Oppvaskmaskin
 • Heis
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Kjøleskap
 • Haardrogers
 • Strykejern/strykebrett
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Microwave
 • Håndklær inkludert
 • Bestikk
 • Vaskemaskin


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
APTBCN Apartment Reial Located at Vidre 3, , Barcelona.
APTBCN Apartment Reial
Spain
Barcelona Vidre 3
0% 48
41.3799965 2.1773314
APTBCN Apartment Reial
    Ledige rom     6 seng Privat Felles Bad