X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

APTBCN Apartment Reial

Vidre 3, Barcelona, Spania

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Denne romslige 3-roms leiligheten ligger i hjertet av Barcelona turistområdet og tilbyr besøkende et komfortabelt opphold med en stor praktisk plassering.

Den 100 m2 moderne Leiligheten er i utmerket stand og har nettopp vært ny møblert. Du kan nyte leilighetene nye møbler og modernistisk stil. Det er 2 soverom begge med store dobbeltsenger og klær garderobeskap og et lite soverom med køyesenger for 2 personer. (Alle sengetøy og håndklær er inkludert!) Hvert rom har utvendige vinduer for naturlig lys eller frisk luft. Leiligheten stue / spisestue er meget romslig og full av naturlig lys. Det er bord og stoler for 6 og 2 store komfortable sofaer. Kjøkkenet er fullt utstyrt med gass komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap og koke og bestikk. Og for å legge til komfort er det 2 bad ett med dusj og det andre med badekar / dusj. Denne selvbetjente leiligheten er meget godt utstyrt for et komfortabelt privat opphold.

Plasseringen og situasjonen for leiligheten er viktige faktorer til sin ferie attraksjon. Beliggende i øverste etasje i en fem etasjers bygning vil holde deg skinner med naturlig lys og den reduserte gaten støy nedenfor. Ikke å bekymre bygningen har heis / heis for å bære deg til toppen. Beliggenheten er perfekt for de som ønsker å være i sentrum av handlingen. Nabolaget er det mest turist og livlig område av Barcelona. Her non stop bevegelse av Plaza Reial og Las Ramblas bringer alle typer mennesker. Her finner du de street artist, malere, pan handlers, turister og lokalbefolkningen alt blandet sammen for å skape den energien som Barcelona er kjent for. Området er også fullt av butikker, kafeer, restauranter, puber og klubber. Havnen og strandområdet er bare en 15 minutters spasertur ned Las Ramblas og offentlig transport (metro, buss og taxi) ligger bare 5 minutters gange. Den praktiske plasseringen og høyden på leilighetene situasjonen gir denne leiligheten ekte ferie appell.

Denne leiligheten er ideell for 6 personer på jakt etter en komfortabel leilighet beliggende i hjertet av Barcelona gamle byen hvor du vil oppleve byens kjas og mas de gotiske kvartalene, Plaza Reial og Las Ramblas.

Leilighet betingelser
Minimum opphold: (3 netter)

Ingen resepsjonsområdet !!! (Ledelsen kontortid er hver dag fra 9 am til 21 pm. Det er obligatorisk at du ringer oss når du ankommer Barcelona, ​​og før du kommer til leiligheten for å motta din eksakte sjekk i tid.)

Gratis innsjekking: 12: 24:00 til 20:30 pm
€ 25 (20:31 pm til 23:00 pm)
€ 50 (23:01 pm til 01:00)
€ 75 (01:01-23:59)

Sjekk ut: 11 am
Tidlig sjekk outs før 09:00 koste € 35

Ingen bagasjeoppbevaring: (Hvis du forlater Barcelona etter 11 am sjekk ut tid, kan bagasjen lagres i Sants jernbanestasjon eller Nord busstasjonen.)

Kontanter ved ankomst: (Det resterende beløpet betales ved ankomst i kontanter euro bare andre valutaer, kredittkort eller sjekker ikke akseptert!.)

48 timer. Avbestillingsregler: (Vær oppmerksom på at avbestillinger må gjøres via e-post minst 48 timer før ankomst dato ellers vil du bli belastet for den første natten overnatting..)

Vaskegebyr: (Det er en engangsavgift rengjøring gebyr på 60 euro.)

Depositum: I privat studioleilighet kreves en 300 Euro depositum. Dette er 100% refunderes.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Microwave
  • Bestikk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
APTBCN Apartment Reial Located at Vidre 3, , Barcelona.
APTBCN Apartment Reial
Spain
Barcelona Vidre 3
0% 48
41.3799965 2.1773314
APTBCN Apartment Reial
    Ledige rom     6 seng Privat Felles Bad