X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ace Apartments

Vaci utca 46, 5th district, Budapest, Ungarn

41%Rangering

 • 33%Verdi for pengene
 • 47%Sikkerhet
 • 67%Sted
 • 37%Personale
 • 37%Atmosphere
 • 33%Renslighet
 • 37%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Vi er den best plassert Leiligheter i Budapest i den 5 distrikt. Sjekke inn kaller vår bevegelig telefon straks når De er i Budapest. Ikke behager noen ankomst etter 10 pm! I all av vår rom det er bathroom inni, ENSUITE (Bare i mindre enn 10% av Budapest hostels er slik rom) Vår privat suiter er mest 100 m fra Danube elv, som deler Budapest til Buda og Plage. Vinduene vendende mot til den berømt å gåing og handlingsgate Vaci (i noe av romtittene arbeide i hagen), hvor er den stor 5 stjernehoteller Marriott, Kempinski, Interkontinental og Meridien. Å draing til gaten De finner ytre restauranter favourit musikkklubb Fatmos og den berømt restaurant Fatal. Å gåing til Danube De ser den hyggelig sikt av Budapest. Fra noen av suitene (leiligheter) De ser Citadel. Vi har mere privat steder, ikke all i den samme bygning, omkring vår adresse.den møtende punkt av ung turister og vår felles sted er vår restaurant under huset, hvor De møter annen backpackers. En av vår mottakstabventetid De i porten av huset. Kontrollen ut er 10 er (Ingen bagasjeLagring etter dette, kasser De finner på stasjonene), sjekker inn etter 11.30 er.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Kom noen minutter etter timen, ringte jeg på dørklokken og noen svarte og sa at han ville åpne i løpet av få minutter. Etter tre timer med stadig ringer og ringer, åpnet ingen døren og kunne egentlig ikke sove der! Jeg venter fortsatt på pengene tilbake fra bestilling !!
  Les mer
   Anonym, Portugal, Mann, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Kjøleskap


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ace Apartments Located at Vaci utca 46, 5th district, Budapest.
Ace Apartments
Hungary
Budapest Budapest 1056 Vaci utca 46, 5th district
41% 92
47.4909059 19.0547990
Ace Apartments
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     6 seng Blandet Sovesal     16 seng Blandet Sovesal     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Felles Bad     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Felles Bad     6 seng Privat Felles Bad     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     7 seng Privat Felles Bad     8 seng Privat Felles Bad     8 seng Privat Rom Med Bad/wc     9 seng Privat Felles Bad     27 seng Privat Felles Bad