X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ace Apartments

Vaci utca 46, 5th district, Budapest, Ungarn

39%Rangering

  • 30%Verdi for pengene
  • 47%Sikkerhet
  • 67%Sted
  • 37%Personale
  • 33%Atmosphere
  • 30%Renslighet
  • 30%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Vi er den best plassert Leiligheter i Budapest i den 5 distrikt. Sjekke inn kaller vår bevegelig telefon straks når De er i Budapest. Ikke behager noen ankomst etter 10 pm! I all av vår rom det er bathroom inni, ENSUITE (Bare i mindre enn 10% av Budapest hostels er slik rom) Vår privat suiter er mest 100 m fra Danube elv, som deler Budapest til Buda og Plage. Vinduene vendende mot til den berømt å gåing og handlingsgate Vaci (i noe av romtittene arbeide i hagen), hvor er den stor 5 stjernehoteller Marriott, Kempinski, Interkontinental og Meridien. Å draing til gaten De finner ytre restauranter favourit musikkklubb Fatmos og den berømt restaurant Fatal. Å gåing til Danube De ser den hyggelig sikt av Budapest. Fra noen av suitene (leiligheter) De ser Citadel. Vi har mere privat steder, ikke all i den samme bygning, omkring vår adresse.den møtende punkt av ung turister og vår felles sted er vår restaurant under huset, hvor De møter annen backpackers. En av vår mottakstabventetid De i porten av huset. Kontrollen ut er 10 er (Ingen bagasjeLagring etter dette, kasser De finner på stasjonene), sjekker inn etter 11.30 er.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Kjøleskap


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.




Ace Apartments Located at Vaci utca 46, 5th district, Budapest.
Ace Apartments
Hungary
Budapest Budapest 1056 Vaci utca 46, 5th district
39% 90
47.4909059 19.0547990
Ace Apartments
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     6 seng Blandet Sovesal     16 seng Blandet Sovesal     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Felles Bad     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Felles Bad     6 seng Privat Felles Bad     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     7 seng Privat Felles Bad     8 seng Privat Felles Bad     8 seng Privat Rom Med Bad/wc     9 seng Privat Felles Bad     27 seng Privat Felles Bad