X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Achmelvich Beach Youth Hostel
YHA

Achmelvich Beach YH, Lochinver, IV27 4JB, Recharn, by Lochinver, Achmelvich, Skottland

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vår lille, avsidesliggende, rust vandrerhjem ligger i fantastiske omgivelser, bare en kort spasertur til en legendarisk hvit sandstrand (oppført i Good Beach Guide).

Denne tidligere skolebygning og hytta har blitt smakfullt omgjort til en 22-seng vandrerhjem. Rommene varierer i størrelse og omfatter gruppe overnatting, private rom og ett familierom. Det er også en liten selvbetjent kjøkken og romslig spiseplass for gjester å bruke.

Det er ingen Internett og begrenset mobildekning, slik at du kan virkelig komme vekk fra alt! Hvis du trenger det, det er en offentlig telefon bare to minutter unna.

Om sommeren er det en strand chip butikk åpen, mens ferske lokale råvarer er tilgjengelig i nærheten hele året. Den nærmeste butikk og pub er fire miles unna, i Lochinver.

Achmelvich Beach Youth Hostel er det ideelle utgangspunktet for flere vakre kyst og hill turer som Quinag, Suilven, Stac Pollaidh og Canisp. Noen interessante turer er også organisert i sommer fra Achmelvich Beach parkeringsplassen ved de lokale rangers. Vannsport som kanopadling, kajakkpadling og windsurfing er lett praktisert i det krystallklare vannet. Det er et rikt dyreliv å se, uovertruffen turstier langs kysten og et tempo av livet som slapper av og unwinds. Uforglemmelige solnedganger er nesten garantert.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Gratis parkering
  • Kjøkken
  • Sengetøy inkludert
  • Tilgjengelige måltider
  • Tur/reiseskranke
  • Håndklær til leie


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Achmelvich Beach Youth Hostel Located at Achmelvich Beach YH, Lochinver, IV27 4JB, Recharn, by Lochinver, Achmelvich.
Achmelvich Beach Youth Hostel
Scotland
Achmelvich Sutherland Achmelvich Beach YH, Lochinver, IV27 4JB, Recharn, by Lochinver
0% 15
58.1696160 -5.3051090
Achmelvich Beach Youth Hostel
    Ledige rom     Grunnleggende 8 seng Sovesal For Kvinner     Standard 8 seng Sovesal For Kvinner     Standard 8 seng Sovesal For Menn     Grunnleggende 16 seng Sovesal For Menn     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Felles Bad