X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Adventure Park & Hotel Vista Golfo

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hvis du er ute etter en ekstraordinær og spennende opplevelse, er Adventure Park & ​​Hotel Vista Golfo definitivt det rette stedet å gå til! Vi tilbyr spennende Zip-Line Tours og ATV Rides som vil gi deg en enorm adrenalinkick. Videre kan du utfordre deg selv og overgå dine grenser på vår High Rope Hage Course (som er den største i Costa Rica). I tillegg tilbyr vi rideturer og Cloud Forest Adventures for de som ønsker å komme nærmere naturen. Vår Adventure Park ligger i midten av de flotte gylne fjellene som tilbyr et stort utvalg av flora og fauna.
Vår spennende Zip-Line Tour over 11 Fosser har blitt sterkt anbefalt av mange fornøyde kunder i det siste. Denne turen er en av de eneste Zip-Line Tours i verden som virkelig krysser fossefall. Din unikt eventyr starter med en off-road lastebil der du kan nyte den frodige og naturskjønne naturen gjennom panorama-vinduer. Lastebilen vil bringe deg til den første Zip-Line-plattformen i skogen. Høyt oppe i trærne du skyver på 25 kabler som inkluderer to to rappels. Du vil kunne nyte en spektakulær utsikt mens du påskynde over 11 fosser. Selvfølgelig denne erfaringen vil være svært spennende, men på samme tid vil du alltid være trygg på grunn av våre godt erfarne guider og en sikkerhet bryte systemet ved hver ende av kablene.
Hvis du reiser på et lavt budsjett, har vi spesialkonstruerte rimelige rom og tilbudene backpackere. Nyt solen på vår forfriskende basseng og nyte vår deilig mat og fantastisk utsikt på vår restaurant El Tucan. Slappe av et par dager i vår rolige atmosfære, vekk fra høye lyder av det hektiske bylivet.
En annen flott tur vi tilbyr er våre 13 Cable "Finca Daniel 'Zip-Line Tour. Høydepunktet på denne fantastiske turen er Superman fly i slutten av turen på en av de lengste zip-linjer (700m) i Costa Rica. I løpet av denne unike erfaring vil du være i en horisontal stilling med begge hender fri som vil gi deg følelsen av å faktisk fly. Gjennom alle kabler vil du være omgitt av naturskjønne regnskog og du vil være i stand til å nyte den spektakulære utsikten av Gulf of Nicoya.
The High Rope Course, som er den største av Costa Rica, gir et bredt spekter av vanskelighetsgrader. Derfor er det hyggelig for alle. Den mest utfordrende delen av kurset er Monkey Trail. Hvis du ønsker å se hva som trengs for å oppnå denne stien bør du definitivt gi den en prøve. Hvis du føler at du allerede har gjort nok treningsøkter for dagen, bare hoppe over ape stien og du vil fortsatt ha hatt en bred, eventyr opplevelse. En unik spesiell av den høye tau hage er det Tarzan swing.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Huishouding
 • Utendørs svømmebasseng
 • Parkering
 • Restaurant
 • Safe
 • Svømmebasseng
 • Te / Kaffe fasiliteter


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Adventure Park & Hotel Vista Golfo Located at Miramar, , Puntarenas.
Adventure Park & Hotel Vista Golfo
Costa Rica
Puntarenas 60401 Miramar
0% 2
10.1315815 -84.7258329
Adventure Park & Hotel Vista Golfo
    Ledige rom     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc