X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Adventurekeys

Taghazout center, Taghazout, Marokko

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Adventurekeys surfe huset er vanligvis dekorert i marokkansk stil, ligger i Taghazout, i nærheten av Agadir, med enestående utsikt over de kjente surfe flekker (Panorama, punkt, banan, forankringspunkt og H-punkt) av den store syd, alt innen mindre enn 5min kjøring.

Noen få meter fra stranden, vil du bli utstyrt med alle bekvemmeligheter av hjem. Vår rolige huset er delt med andre surfere, som bor sammen i en veldig avslappet, intim atmosfære (Vennligst sjekk bildene).

Den surfe Huset er utstyrt med 10 soverom, 5 bad, 3 kjøkken (en som er på alles disposisjon) og en opp trappen TV-rom hvor du kan velge mellom surfe filmer eller kanaler i verden, bøker og surfe magasiner. Den åpne terrassen er perfekt for grilling på kvelden eller bare for å slappe av. Selve byen er et flott sted å oppleve den ekstraordinære restauranter, surfe butikker og tradisjonelle markedet, alle bare få minutters gange fra huset.

Hvor vi er plassert:
Vi er lokalisert i Taghazout, et cruise surfe by 20 minutter nord for Agadir, omtrent tre og en halv time fra Marrakech. Siden det ikke er noen adresser den beste tingen å gjøre er å gi oss en samtale når du ankommer, eller spør på restaurant Lapaix i hovedgaten for Adventurekeys surf camp, eller for surf camp av Younus / Yassine.

Du kan gå til Moroccan'n roll Surf shop, i hovedgaten i Taghazout. Eieren Larbi eller kameratene Karim og Ayoub vil gi deg veibeskrivelse til der vi bor.

Byen har restauranter, butikker, apotek og alt du måtte trenge. Det er ingen bank eller minibank, men vi passere en minibank når vi kjører til surf hver dag.
Våre hus har strøm, varmt vann, sovesaler soverom, badene er alle delte. Alle senger har sengetøy. Håndklær er ikke inkludert.
Huset ligger innen gangavstand (et halvt minutt) av torget, er stranden en to minutters gange. Det er også her det nærmeste surfe pause er.
Vi har trådløst internett.
Vi fikk noen flotte surfe-butikker som er mye billigere enn de i Europa.

betale:
Siden vi ikke kan akseptere kort-kreditt (veldig uvanlig hele Marokko) kan du betale for oppholdet, og plukke ups / drop offs i kontanter. Vi foretrekker betaling i euro. (1 euro = 11 dirham)

Reiseforsikring:
Din reiseforsikring er ditt eget ansvar. På vår hjemmeside er det en direkte link hvor du kan få en online reiseforsikring. Se øverst til høyre link.

Våre gjester og guider -Våre gjester er vanligvis mellom 18 og 35 (utenat) år gammel. Mange av dem er backpackere og reisende fra hele verden (Australia, Canada, USA, Sverige, Nederland etc.) og internasjonale studenter. -Våre Guider er alle erfarne surfere / reisende, som kjenner området, kulturen og havet. De er fra mange forskjellige nasjonaliteter.

Individuelle valg:
Bed bare: 13 EUR / dag - 91 EUR / uke
Bed & breakfast: 15 EUR / dag - 105 EUR / Uke
Halvpensjon (Bed + frokost + middag): 20 EUR / dag - 140 EUR / Uke
Helpensjon (Bed + frokost + lunsj + middag): 24 EUR / dag - 168 EUR / Uke
Surf leksjoner bare: 20 EUR / dag - 120 EUR / Uke
Surf guiding: 10 EUR / dag - 60 EUR / uke
Seilbrett utleie: 10 EUR / dag - 60 EUR / uke
Våtdrakt utleie: 5 EUR / dag - 30 EUR / uke

Merk:
Vi tilbyr rabatter for grupper hver sjette person er gratis! finne noen kamerater og komme sammen!

For mer informasjon vennligst ring oss. Alle Kontaktinformasjon finnes i bookingbekreftelsen.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Flyplasstransport
 • BBQ
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Fellesrom
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Restaurant


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Adventurekeys Located at Taghazout center, , Taghazout.
Adventurekeys
Morocco
Taghazout 80022 Taghazout center
0% 14
30.5454594 -9.7085237
Adventurekeys
    Ledige rom     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Standard 4 seng Blandet Sovesal     Standard 6 seng Blandet Sovesal