X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Aftas Beach House

Aftas Beach, Mirleft, Agadir, Marokko

79%Rangering

  • 70%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 80%Sted
  • 80%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 90%Renslighet
  • 60%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Aftas Beach Guest House er, som navnet antyder, er rett på stranden!

En ny felles Storbritannia, Berber våge ligger 140 kilometer fra Agadir, har dette tidligere urealisert perlen blitt pusset opp for å skape en komfortabel og uformell atmosfære hvor du kan nyte denne fantastiske beliggenheten.

Bare gå ut av døra i løpet av en av de fire terrasser og du er på stranden og noen småstein kaste fra det mektige Atlanterhavet.

Ingen mat er forberedt på huset (dette inkluderer frokost) som vi foretrekker å støtte lokalt næringsliv tallet. Det er tre kafeer like i nærheten av, alle sparer god tradisjonell mat til meget rimelige priser.

Vennligst merk:

Kun kontant betaling ved ankomst
Sjekk In Time: 13:00
Sjekk ut tid: 11:00

Enten du har vært på en lang reise å se severdighetene i Marokko eller bare har lyst på en uke i solen så stranden huset er ideelt.

Den vennlige Berber fiskelandsbyen Mirleft er 140 kilometer sør for Agadir og er ideell for alle aktiviteter, inkludert surfing, fiske, fotturer, paragliding, ridning eller bare sitte utenfor en av de mange kafé og ser på. Alt dette, pluss med 300 soldager i året er det et flott sted å suge opp noen stråler!

På grunn av manglende oppmøte vi nå spør første nettene betaling betales med Paypal kort tid etter bestilling. manglende betaling vil resultere i rommet blir kansellert.
Resten skal betales i kontanter i lokal valuta ved ankomst.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert


Betingelser

  • Kredittkort ikke akseptert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Aftas Beach House Located at Aftas Beach, Mirleft, Agadir.
Aftas Beach House
Morocco
Agadir Aftas Beach, Mirleft
79% 29
29.5854002 -10.0415039
Aftas Beach House
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Deluxe Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad