X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Aftas Beach House

Aftas Beach, Mirleft, Agadir, Marokko

91%Rangering

 • 90%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Aftas Beach Guest House er, som navnet antyder, er rett på stranden!

En ny felles Storbritannia, Berber våge ligger 140 kilometer fra Agadir, har dette tidligere urealisert perlen blitt renovert for å skape en komfortabel og uformell atmosfære hvor du kan nyte denne fantastiske beliggenheten.

Bare gå ut av døra over en av de fire terrasser, og du er på stranden og en småstein kaste fra det mektige Atlanterhavet.

Vennligst merk:

Kun kontant betaling ved ankomst
Sjekk In Time: 13:00
Sjekk ut tid: 11:00

Enten du har vært på en lang reise å se severdighetene i Marokko eller bare har lyst på en uke i solen deretter stranden huset er ideelt.

Den vennlige Berber fiskelandsbyen Mirleft er 140 kilometer sør for Agadir, og er ideell for alle aktiviteter, inkludert surfing, fisking, fotturer, paragliding, ridning eller bare sitte utenfor en av de mange kafeer og ser på. Alt dette, med 300 soldager i året er det pluss et flott sted å suge opp noen stråler!

På grunn av manglende oppmøte vi nå be den første nettene betalingen bli betalt med Paypal kort tid etter bestilling. unnlatelse av å betale vil resultere i rommet blir kansellert.
Resten skal betales i kontanter i lokal valuta ved ankomst.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Veldig hyggelig lite hotell på havet, Brenda og Abdou er flott og svært nyttig. Ingenting å si at vi hadde en flott tid, og vi selv bodde en dag mer. Veldig typisk, egentlig er det å bo i For den eventyrlystne, ikke for "down to earth" er egentlig ikke et hotell Klasse 3 4 5 6 7 etc. Vi følte oss veldig godt der og kommer tilbake så snart som mulig.
  Les mer
   Anonym, Frankrike, Par, 41+

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Aftas Beach House Located at Aftas Beach, Mirleft, Agadir.
Aftas Beach House
Morocco
Agadir Aftas Beach, Mirleft
91% 24
29.5854002 -10.0415039
Aftas Beach House
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Deluxe Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad