Hostelworld.com
Priser
kart
Omtaler

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Sted

Las Azucenas 1

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Vi ligger 35 km sør for flyplassen. Du kan komme til oss ganske enkelt ved å enten taxi eller buss. Bussen (No.66) går direkte foran på øverste nivå avgangshallen. Det tar ca 25min å komme til oss. Fortell driveren du ønsker å dra til Playa del Aguila (aa-gi-la) eller 'Morro besudo'. Dette er den tredje stopper ikke inkludert flybussen stopper på motorveien.

Når du går av bussen vil det virke som du er i midten av ingensteds. Kryss veien og følg bussen, gå ca 25m til du kommer til hjørnet. Ta til venstre og passerer gjennom de små tunnelen, her har du to alternativer ... kan du følge veien gå helt rundt sirkelen, eller du kan krysse veien her. Hvis du krysser veien: tar du andre veien på høyre som vil føre deg opp en liten bakke. Kryss veien til venstre fortauet. Den første under du kommer til å består av et par røde og sorte bygninger, fortsetter og vil du se vår tennisbanen ... ta det neste til venstre (dette er den første venstre kommer du til å) gå ned bakken og den første oppføringen måten du kommer til, er vår. Det er en stor, hvit og grønn kompleks med store bokstaver i grønn over døren 'Aguycan Beach '.
Hvis du fulgte fortauet rundt sirkelen: du passerer et barn lekeplass, en stor rosa bygning, tilgang til stranden parkeringsplass og drosjeholdeplass fortsette på fortauet og følg veien opp bakken, som beskrevet ovenfor.

Hvis du bestemmer deg på en taxi, kan vi ordne en for deg eller du kan bare ta en foran på flyplassen. Fortell sjåføren, Aguycan Beach i Playa del Aguila. Gaten kalles 'Calle Las Azucenas '(Cai-je las aa-su-senas).

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Les alle anmeldelser BESTILL NÅ
Aguycan Beach Located at Las Azucenas 1, , Gran Canaria.
Aguycan Beach
Spain
Gran Canaria Las Palmas, GC, Las Azucenas 1
0% 19
27.7751805 -15.5303764
    Ledige rom

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev for å få de beste tilbudene og nyhetene sendt direkte til innboksen din. Du kan avmelde deg når som helst.