X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Aherlow House Hotel & Lodges

Glen of Aherlow, Co.Tipperary, Tipperary, Irland

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Aherlow House Hotel: skjønnhet og eleganse i en idyllisk setting. Dette hotellet i Tipperary, overtatt av Purcell familien i 2002, ble eiendommen renovert men holdt i den opprinnelige historiske tradisjonelle Tudor-stil. Nå er en 29-roms familiedrevet eiendom, hotellet har en varm og vennlig atmosfære med en plysj interiør og fokus på ekte irsk opplevelse.

Alle 29 soverom og bad er smakfullt innredet til en meget høy standard og er utstyrt med alle de moderne bekvemmeligheter som kreves av dagens 's kresne reisende. Standard funksjoner inkluderer king size-senger, TV, hårføner, te, kaffekoker, safe, direkte telefon og privat parkering. Også en del av hotellet er "The Treetop Restaurant", en elegant 100 seters A la carte restaurant med en meget attraktiv meny skilte de beste i lokale og internasjonale retter. Som vi er omgitt av Atlanterhavet, er det også et stort utvalg av sjømat.

"The Hunting Lodge Bar" er et tradisjonelt irsk tema bar med en god livlig atmosfære på kveldene, med en omfattende Bar Mat Meny som går daglig fra 24:00-21:30. Craic agus ceoil garantert med en sterk lokal handel og bringer atmosfære og glede.

Glen markerer Nature Park er en 50 acre naturlig skog, med mange lokale og historiske funksjoner og gir en rekke turstier med nyttige historiske / natur informasjon paneler. The Hotel & Lodges overse Glen markerer og har vakker utsikt over Galteefjellene; De Galtees er Irlands høyeste innlandet fjellkjede med en rekke topper, inkludert Galtymore på 3018-ft / 919 m, og rangerer som en av de mest attraktive av Irland 's innlandsområder. De Galtees er Irlands høyeste innlandet fjellkjede med en rekke topper, inkludert Galtymore på 3018-ft / 919 m, og rangerer som en av de mest attraktive av Irland 's innlandsområder.

Navnet Slievenamuck (Mountain of the Pigs) er avledet fra den legendariske drapet på en purke av Fionn mac Cumhaill. Purka, kalt Beo, hadde ødelagt mye av Munster. Fionn hadde et par spyd smidde lokalt og drept purka. Han tok purka 's hode som en brudegave til Cruithne smeden ' s datter. På toppen av Ridge er to megalittiske gravene, stylet 'Dermot og Grainne ' s Beds '. Den legendariske paret er sagt å ha hvilt her i deres flukt fra den sinte Fionn.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Kredittkort ikke akseptert
  • Gratis internettilgang
  • Gratis parkering
  • Haardrogers
  • Internettilgang
  • Oppbevaring av bagasje
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Aherlow House Hotel & Lodges Located at Glen of Aherlow, Co.Tipperary, Tipperary.
Aherlow House Hotel & Lodges
Ireland
Tipperary Glen of Aherlow, Co.Tipperary
0% 0
52.4262914 -8.2074737
Aherlow House Hotel & Lodges
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc