X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Al 316 Bed and Breakfast

Corso Vittorio Emanuele n.316, Palermo, Italia

75%Rangering

  • 80%Verdi for pengene
  • 80%Sikkerhet
  • 96%Sted
  • 64%Personale
  • 68%Atmosphere
  • 72%Renslighet
  • 68%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Special Winter! euro 14,00 per person for et dobbeltrom! WIFI er ekstra charge.Heating ekstra kostnad. (Frokost ekstra betaling euro 3,00 per person)

Åpent hele året, er vår B & B ligger i hjertet av det historiske Palermo, bare 20m fra 4 Canti, og dette gjør det mulig å besøke de viktigste monumentene i byene til fots.

Vi er en 15-minutters spasertur fra den vakre kysten av Palermo, mellom hav og klippe, med en grønn plen hvor du kan slappe av.

De røykfrie rommene er svært rolig, møblert og utstyrt med TV, air condition og oppvarming (ekstra kostnad), takvifte, bad / dusj inne eller ute, og et felles bad. Rommet rengjøring er gjort hver dag, og det er en terrasse / solarium med dusj for våre gjester.

Den "familierom" er to separate rom med en privat bad utenfor rommet.

Start dagen med en typisk italiensk frokost buffet! Gjestene er velkomne til å bruke kjøleskapet på kjøkkenet vårt.
Betal Wifi, Internett Point ekstra kostnad.

Ved ankomst vil vi gi et kart over lokale tettsteder. Våre fasiliteter, barnesenger (gratis på forespørsel) og bagasjeoppbevaring er ekstra kostnad euro 5,00.

Vertskapet, Fabrizio og Ramona, står til din disposisjon for all informasjon og vil være glad for å gi deg råd om turer i byen, hvor du kan spise en god pizza eller en god kake og is, eller rimelige sicilianske tavernaer.

Fabrizio og Ramona venter for et hyggelig opphold i Palermo!

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 8 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Al 316 Bed and Breakfast Located at Corso Vittorio Emanuele n.316, , Palermo.
Al 316 Bed and Breakfast
Italy
Palermo Sicily 90134 Corso Vittorio Emanuele n.316
75% 100
38.1152795 13.3608126
Al 316 Bed and Breakfast
    Ledige rom     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad