X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Alberguinn Youth Hostel

c/ Melcior de Palau, 70-74 entlo, Barcelona, Spania

kart og veibeskrivelser


83%Rangering

  • 82%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 84%Sted
  • 86%Personale
  • 77%Atmosphere
  • 83%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Anbefalt billett: 'T-10' Ti ritt som du kan dele.


- Fra Sants stasjon: Gå ut fra stasjonen ved Plaza Joan Peiro (av drosjer og McDonalds), ta til høyre etter krysset lyskrysset tar Carrer Comtes de Belloch eller Vallespir og slå igjen på den tredje gaten. Det er Melcior de Palau, vi er på nummer 70-74, første etasje, på hjørnet med Galileo gate

- Fra Plaça de Sants: Ta Galileo Street (ved Pans og Firma sandwich-shop) til den tredje gaten til høyre. Det er Melcior de Palau, vi er på nummer 70-74, første etasje, på hjørnet med Galileo Street.

- Fra Plaça del Centre: Gå nedover på Vallespir Street; ta til høyre på den andre gaten. Det er Melcior de Palau, vi er på nummer 70-74, første etasje, på hjørnet med Galileo Street.

- Fra Estació del Nord: Ta metro L1 (rød linje) ved Arc de Triumf stopper ved Plaça de Sants.

- Fra Barcelona flyplass: Ta de 'Rodalies' Choice tog R2 mot Barcelona, ​​er den tredje stopp Sants Station. Den går fra 05:42 til 23:38 hver halve time. Det er også Aerobus som går fra flyplassen til Plaça Catalunya og deretter Sants Station.

- Fra Girona flyplass: Ta Barcelona Bus utenfor flyplassen og stoppe på Barcelona Estació del Nord.

- Fra França Station: The R2 toget som går til flyplassen stopper ved Sants Station. Du kan også ta metroen ved Barceloneta L4 og endre i Verdaguer for L5 som vil ta deg til Sants Station.