X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Alekin Hostel

Via Porta Rossa 6, Firenze, Italia

kart og veibeskrivelser


59%Rangering

  • 62%Verdi for pengene
  • 70%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 54%Personale
  • 44%Atmosphere
  • 52%Renslighet
  • 42%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Santa Maria Novela togstasjon: du går ut av stasjonen og gå Straith til Via Panzani, blir wich Via de Ceretani. Det tar deg direkte til Piazza San Giovani og gå rett til Piazza della Repubblica og gå i Via Calimala og andre rett etter en blokk er Via Porta Rossa n. 6 (Vær oppmerksom: i Firenze har vi doble tallene du bare nødt til å se de i svart eller blå farge), er det Hostel Alekin og rommet ditt er i HJERTET AV BYEN OG HISTORICLE sentrum av Firenze. Eller en taxi vil koste deg ca 8.

Husk at for de som er en non-EU borger vi godtar kun originale pass for å gjøre innsjekkingen.

Viktig: sjekke inn fra 11 am til 17:00
Hvis du kommer til å komme på et annet tidspunkt, må du råd
bare med en telefonsamtale eller e-post.

Avbestillinger må gjøres minst 72 timer for hver kveld før ankomst. For eksempel, hvis du er reservert for den 20. i måneden vi krever melding om kansellering eller endringer innen utgangen av den 16. i måneden. Hvis ikke vårt hostel vil fakturere deg for den første natten av oppholdet. Ved ankomst betaling er bare i kontanter! totalprisen! Turist skatt det ikke er inkludert

Viktig: Wirless tilkobling av internett avhenge av hvor mye kraftig er innlemmet modem for den bærbare PCen, siden signalet er veldig veldig weack Det betyr at den KANSKJE IKKE kunne jobbe uten noe ansvar for eieren.

Hvis du har en bil og kommer fra Roma: ta motorveien exit 'Firenze Sud ", og deretter følger du skiltene til' centro '. Hvis du kommer fra Milano, ta exit 'Firenze Certosa "og folow tegn for' centro" og Piazzale Michelangelo til du rech elva. For informasjon, ring oss.