X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Alekin Hostel

Via Porta Rossa 6, Firenze, Italia

kart og veibeskrivelser


61%Rangering

  • 67%Verdi for pengene
  • 73%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 53%Personale
  • 40%Atmosphere
  • 53%Renslighet
  • 47%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Santa Maria Novela jernbanestasjon: du går ut av stasjonen og gå Straith til Via Panzani, blir wich Via de Ceretani. Det tar deg rett til Piazza San Giovani og gå rett til Piazza della Repubblica og gå i Via Calimala og andre vei til høyre etter en blokk er Via Porta Rossa n. 6 (Vennligst vær oppmerksom: i Firenze har vi doble tallene du bare nødt til å se de i sort eller blå farge), er det Hostel Alekin og ROMMET ER I HJERTET AV BYEN OG HISTORICLE sentrum av Firenze. Eller en taxi vil koste deg ca 8.

Husk at for de som er et ikke-EU-borger vi aksepterer kun originale pass for å gjøre innsjekking.

Viktig: sjekke inn fra 11 am till 17:00
Hvis du kommer til å ankomme på et annet tidspunkt, må du råd
bare med en telefonsamtale eller e-post.

Avbestillinger må gjøres minst 72 timer for hver kveld før ankomst. For eksempel, hvis du er reservert for den 20. i måneden krever vi melding om kansellering eller endringer innen utgangen av den 16. i måneden. Hvis ikke vårt hostel vil fakturere deg for den første natten av oppholdet. Ved ankomst betaling er bare i CASH !!! totalpris !!!! Turist skatt det ikke er inkludert

Viktig: Wirless tilkobling av internett avhenge av hvor mye kraftig er din innarbeidet modem for den bærbare PCen, siden signalet er veldig veldig weack Det betyr at den KANSKJE KAN IKKE uten noe ansvar for eieren.

Hvis du har en bil og kommer fra Roma: ta motorveien exit 'Firenze Sud ", og deretter følger du skiltene til' centro '. Hvis du kommer fra Milano, ta exit 'Firenze Certosa' og folow skiltene til centro og Piazzale Michelangelo til du rech elva. For informasjon vennligst ring oss.