X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Amenano Bed & Breakfast

Via Bicocca 24, Catania, Italia

97%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 100%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ligger mindre enn 20 meter fra Domkirkeplassen og Universitetsplassen, er Amenano B & B i hjertet av den barokke historiske sentrum av Catania. Denne historiske sentrum har alltid vært betraktet som juvelen av siciliansk arkitektur og har blitt erklært av UNESCO som en World Heritage Site.

Den Amenano B & B har nylig blitt renovert av sin eier, en arkitekt av yrke, som samtidig opprettholder elegansen av sin historiske struktur, har satt inn et snev av modernisering og bekvemmelighet. Han har klart å utvikle en elegant atmosfære ved å utnytte den tilgjengelige vertikal plass ved å opprette et loft i alle rom. Avgang fra den tradisjonelle B & B, er hvert rom en mini leilighet, helt uavhengig fra resten av bygningen, og utviklet på to nivåer ved hjelp av en intern trapp.

Disse mini leiligheter kan huse opptil fire personer hvorav to er innkvartert i den romslige loftet området. Hvert rom har en balkong med utsikt over typiske historiske sentrum gatene, frem til Via Etnea og Palazzo degli Elefanti, og er omgitt av vakre barokke bygninger. Hvert rom har blitt utviklet for å gi maksimal komfort faktisk Amenano B & B er klassifisert i 3-stjerners kategori. Hver mini leilighet har egen full privat bad, minibar, TV, klimaanlegg, direkte Internett ADSL-tilgang og elegant innredet. Selv om B & B ligger i sentrum av byen, alle rom er romslig og luftig med en stille og rolig atmosfære hvor man kan slappe av i ro. Maksimal hygiene og renslighet er garantert alle rommene rengjøres på en daglig basis og lin (sengetøy og håndklær) er også endret daglig.

Amenano B & B tilbyr sine gjester en upåklagelig service. The B & B er opprettholdt til høyeste kvalitet og ingen detaljer er utelatt for å blande det moderne med det tradisjonelle.
Vårt mål er å hjelpe deg på alle måter vi kan for å gjøre ferien så hyggelig og spesiell som mulig. Bortsett fra å tilby deg vår gjestfrihet og varme, ville vi gjerne gi deg forslag og veibeskrivelser til hva du kan se her i Catania og hvilke andre steder du bør besøke på vår vakre øya Sicilia.
Mens du ser frem til ankomst, er det ingenting igjen annet enn å ønske deg en riktig god ferie.

Sjekk inn middag

Sjekk ut 10.oo-11.oo am

Betaling med kontanter eller kredittkort på ankomstdagen

Vennligst informer om ankomsttid

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Amenano Bed & Breakfast Located at Via Bicocca 24, , Catania.
Amenano Bed & Breakfast
Italy
Catania 95124 Via Bicocca 24
97% 3
37.5034276 15.0860738
Amenano Bed & Breakfast
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 6 seng Privat Rom Med Bad/wc