X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Anda Guesthouse

Qiaokao Xi Jie, Saihan District, Hohhot, Kina

84%Rangering

 • 82%Verdi for pengene
 • 88%Sikkerhet
 • 83%Sted
 • 93%Personale
 • 89%Atmosphere
 • 79%Renslighet
 • 73%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Så du er en ivrig alene ... Kina sjekkliste: Great Wall, Den himmelske freds plass, Den Shanghai Bund, The Terracotta Warriors, The Inner Mongolian Naadam festival!

****** Mongolsk Nadaam Festival! Dataene: (Turen går én dag tidligere Denne turen er en tre dagers tur..) ******

(1) den 29 mai 2014; Torsdag
(2) 31 mai 2014; Lørdag
(3) 3 juni 2014; Tirsdag
(4) 10 juni 2014; Tirsdag
(5) 12 juni 2014; Torsdag
(6) 16 juni 2014; Søndag
(7) 18 juni 2014; Onsdag
(8) 19 juni 2014; Torsdag
(9) 20 juni 2014; Fredag
(10) den 22 juni 2014; Søndag
(11) den 24 juni 2014; Tirsdag
(12) den 27 juni 2014; Fredag
(13) den 29 juni 2014; Søndag
(14) den 30 juni 2014; Mandag
(15) den 9 juli 2014; Onsdag
(16) 18 juli 2014; Fredag
(17) 21 juli 2014; Mandag

Så du er en ivrig travelerChina sjekkliste:! Great Wall, Den himmelske freds plass, Den Shanghai Bund, The Terracotta Warriors, The Inner Mongolian Naadam festival Så youve endelig gjort det Nord for Beijing til den vakre Hohhot, den travle hovedstaden og hjertet av Indre Mongolia. På en gjetning, du gjorde den spesiell tur ut av allfarvei for å oppleve de episke gressletter, de vakre mongolske hester, ganske forskjellig mat og den fantastiske kulturen. Hvilken bedre måte å oppleve den virkelige essensen av Indre Mongolia enn ved å reise til et hellig sted med en ekte mongolsk guide, og ta del i en tradisjonell festival som er integrert i den vesen av den mongolske livsstil? Denne turen vil ta pusten fra deg, sette ditt hjerte racing, og vil uten tvil være en høy lys til ditt opphold i Kina! Hva er Naadaam Festival? Naadam Festival er den største begivenheten i året, tilsvarende muligens til vår jul! Det er kjent som eriyn Gurvan naadam, etter de tre 'mandig idrettens av bryting, bueskyting og hesteveddeløp. Festivalen arrangeres over hele mongolsk området!

************************************************** ***************
Vi ber deg velkommen til å bli med i den eneste sanne og topp karakter - mongolsk familie gjestehus i Hohhot, en av de store turistmålene i Indre Mongolia.

Hva gjør vår avslappet og innbydende vandrer unike her er ikke bare stor verdi vår og gjestfrihet, men det faktum at innen byens befolkning på 1,14 millioner kroner, mindre enn selv 10% er virkelig mongolsk, så vi er det eneste vandrerhjemmet som kan gi våre gjester med en autentisk etnisk opplevelse som du ville være i stand til å finne noe annet sted.

Her kan du virkelig få den ekte mongolsk følelsen mens du slapper av og nyter vår komfortabel og vennlig atmosfære med alle moderne bekvemmeligheter til din disposisjon. Vi tar stor stolthet i å sikre at alle våre gjester nyte sin tid her, og kan la bare ønsker en dag å komme tilbake igjen til den legendariske herredømme Djengis og Kublai Khan.

Allerede etter å ha vært åpen og etablert, med en topp omdømme i Indre Mongolia, har vi levert både kvalitet og våre spesialturer til tilfredsstillelse av globale reisende for mer enn tre år. Innen den tid våre erfarne, entusiastisk og flerspråklige team har gitt en andre-til-ingen tjeneste for både enkelt-og gruppe-medlem gjest, og tilbyr ikke bare en profesjonell, men også varm og vennlig atmosfære her som er rikelig i stand til å oppfylle våre gjester må både deres lykke og vår pågående suksess. Du kan henge ut i vårt hostel å møte andre reisende, liker å se en film eller kabel-TV og DVD-er, eller nyte en kald drink eller øl på vår solfylte terrassen komplett med mini Yurt det vanlige navnet for den tradisjonelle mongolske telt .

Hvis du er heldig kan du selv høre de glade ansatte synge deg en tradisjonell mongolsk sang! Vi kan også hjelpe deg med å arrangere din videre reise og reiseplaner innenfor både Indre Mongolia og lenger unna, vår hostel blir godt forbundet med andre i Fastlands-Kina slik at du vet de beste stedene å gå, og få de beste rådene!

Våre ansatte vil hjelpe deg etter beste evne med eventuelle transport forespørsler / spørsmål og også med sin glede. Hohhot, samt å være en ideell base for å utforske Indre Mongolia, også har direkte transportforbindelser til store fastlandet Kina byer: med tog til Beijing, Shanghai, Xian, Tianjin, Suzhou, Harbin, Shenyang samt flere andre velsen. Med buss lett til Beijing, Xian, Pingyao, Datong etc, og Hohhots Baita International Airport har direktefly til Beijing, Shanghai, Shenzhen, Chengdu, Wuhan, Hong Kong osv., og til Ulaanbaatar i Mongolia (med riktig visum som vi kan hjelpe deg til å kjøpe.)

Som vi er beleilig plassert i sentrum av byen, vi er innen rekkevidde av jernbanestasjonen som vi kan tilby en gratis pick-up service også gitt fra busstasjonen - for enkelhets skyld å bringe deg direkte her med en smile! [Byens flyplass kan nås på rundt en halv timers tid etter lokale taxi på en avgift c.50rmb, eller vi kan ordne med å plukke deg opp for 80 RMB/1car (1 - 3persons), 140 RMB/1Mini buss eller jeep (1-9 personer)].

Fra vår base kan du reise rundt i byen som ble grunnlagt av Altan Khan i det 16. århundre, navnet betyr Blue City i mongolsk, i referanse til de rolige blå himmel over panorama gresslettene (fargen blå i mongolsk kultur er forbundet med himmelen, evigheten og renhet). Av særlig merke er templer og pagoder satt i en fullt modernisert urbant miljø: 5-lagdelt, indisk-inspirert Wuta pagode dating fra 1732 - innen hvilke veggene er det mer enn 1500 figurer av Buddha - munk bønn og messet i Da Zhao og Xilitu Zhao tempel og buddhistisk lamasery, og den nyere Guanyin Si kompleks populær blant lokalbefolkningen og berømt for sin oversize sputa. For de som ønsker å undersøke Indre Mongolias historie, det er det nybygde Museum, med utstillinger som spenner fra viser om de legendariske Khans, andre dateres tilbake til forhistorisk dinosaurene og også frem til romalderen raketter. Her kan du også lære om de provinser andre etniske grupper i fargerike skjermer.
************************************************** ***************
Våre Tours (ta kontakt med oss ​​direkte for sesong tilgjengelighet via søk etter Google / søkemotorer for Anda Guesthouse)

Xilamuren Grass :1-dagers tur
1.Xilamuren Grass :1-dag en-natt tur
2.Desert :1-dagers tur
3.Desert :2-dag en-natt tur
4.Grasslands + Lamasery + Desert :3-dagers 2-natt tur
5.Grasslands + Desert :2-dag en-natt tur
6.Great vegg :1-dagers tur
7.Naadam Festival tour :3-dagers 2-natt
8.Winter Naadam Festival & Camel Festival 3 dagers tur

Vennligst falt fritt til å sendt oss e-post, hvis du ønsker å vite mer om våre turer detaljer.

英語 も 日本語 も 言える フレンドリー な スタッフ 達.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Bar
 • Sykkelutleie
 • Sykkelparkering
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Cafe
 • Kortyelefoner
 • Fellesrom
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Faksservice
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Haardrogers te Huur
 • Internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Leselys
 • Restaurant
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær til leie
 • tilkomst for rullestolbrukere


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Anda Guesthouse Located at Qiaokao Xi Jie, Saihan District, Hohhot.
Anda Guesthouse
China
Hohhot Qiaokao Xi Jie, Saihan District
84% 301
40.8175443 111.6996717
Anda Guesthouse
    Ledige rom     Standard Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende 6 seng Blandet Sovesal     Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende 5 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal