X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

Ante Portas

Linzer Bundesstrasse 49, Salzburg, Austria

86%Rangering

 • 73%Verdi for pengene
 • 93%Sikkerhet
 • 73%Sted
 • 93%Personale
 • 87%Atmosphere
 • 93%Renslighet
 • 87%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hei og en varm velkomst på ANTE PORTAS det tradisjonsrike leilighet / hostel for din ferie i byen Salzburg!

Ligger ikke langt fra Salzburg sentrum (gågaten), i et hyggelig og trygt gamle boligområde, ser vår leilighet / hostel tilbake på en lang historie og tradisjon. Det har blitt fullstendig fornyet med mye entusiasme helt ned til minste detalj i 2007/08 og fra den historiske bygningen et moderne leilighetshotell med 14 fullt utstyrte ferieboliger dukket opp. Blant andre fasiliteter vil du finne en privat parkeringsplass og direkte tilgang til offentlig transport i byen.

Fra Mai 2008 på Jeg ønsker deg velkommen med østerriksk gjestfrihet til ANTE PORTAS og jeg ser frem til å være din vert i World Heritage City Salzburg.

Jeg er en koselig leilighet hotell / pensjonat med 14 fritidsboliger (leiligheter), privatdrevne, en virkelig godbit for mine gjester

Mine fasiliteter er:
Privat parkeringsplass (gratis)
direkte tilgang til offentlig transport i Salzburg
bussholdeplass få meter fra min hage gjerde
By-Train - i fem minutters gangavstand; inngangsporten til de viktigste forstadsområder Salzburg med sine arenaer kjøpesentre, fotballstadion, Salzburg Arena etc.

I mine leilighetene vil du finne en kjøkkenkrok for din individuelle matlaging erfaring, free-of-charge internettforbindelse for å holde deg oppdatert, TV-on-board for avledning.

*** Vær oppmerksom på at vi forhåndsgodkjenne kredittkortet med en Euro, vil vi ikke belaste kortet vi bare sørge for at det fungerer ***

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Vi hadde et herlig opphold på ante portas. Resepsjonen var vennlige og hjelpsomme med gratis kart og guider. Plasseringen er bra for busser imidlertid veggen til sentrum er bare 30 minutter. Rommet var flott og rent og nabolaget stille.
  Les mer
   Anonym, England, Mann, 18-24
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ante Portas Located at Linzer Bundesstrasse 49, , Salzburg.
Ante Portas
Austria
Salzburg 5023 Linzer Bundesstrasse 49
86% 138
47.8172899 13.0705225
Ante Portas
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     1 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc