X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Apart Hotel Premier-Podgorica

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 145, Podgorica, Montenegro

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Apart Hotel Premier

Hvis du planlegger et besøk til Podgorica Premier Apartment Hotel er det perfekte sted å bo, eller å organisere et cocktailparty, forretningsmøte eller konferanse, de luksuriøse leilighetene er romslige og luftige og gir en følelse av velvære som om du nyter komforten av ditt eget hjem. Hver gjest kan nyte tilfredsstillende øyeblikk av avslapning i salongen, det moderne kjøkken eller eksklusive bad.

Hvert rom har høyhastighets Internett-tilkobling 24 timer i døgnet, direkte telefonlinje, satellitt-TV, safe, mini-bar og uavhengig styrt air-condition. Alle leilighetene er likt innredet. Resepsjonsservice 24 timer i døgnet. Internett-kafé er det et bibliotek med bøker i montenegrinske og engelsk i resepsjonen lobbyen. Konferansesal med en maksimal kapasitet på 120 i et teater stil lay-out. Frokost / bankettsal også i sjuende etasje. En stor garasje er tilgjengelig for bruk av våre gjester samt hoteller egen bil-utleie service.

Vennligst merk:

For å fortsette med din reservasjon vi krever gyldig kredittkort. Det resterende beløpet av beløpet vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen 3 virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 3 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.
Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Kabel TV
  • Møterom
  • Parkering


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Apart Hotel Premier-Podgorica Located at Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 145, , Podgorica.
Apart Hotel Premier-Podgorica
Montenegro
Podgorica 81000 Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 145
0% 0
42.4435379 19.2453861
Apart Hotel Premier-Podgorica
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc