X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Aquarius Apartments - Crete

El. Venizelou, Agia Pelagia, Heraklion, Heraklion, Hellas

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Oppdag Kreta, en øy av mangfoldig skjønnhet der høye fjell nå de imponerende strendene og de gamle sivilisasjoner møte den moderne behov for komfort og stil. Overgå dine forventninger til Kreta på Aquarius Exclusive Apartments, familiedrevet, 4-stjerners hotellet, som ligger i et av de mest anerkjente buktene på øya, Agia Pelagia. Aquarius ligger beleilig 18 km. fra hovedstaden på Kreta, Heraklion og bare 20 km. fra viktigste havn og flyplass.

Rommene på Aquarius varierer fra studioer som rommer to til tre gjester eller leiligheter som rommer familier på fire. Studioene og leilighetene er innredet i tradisjonell stil med lokale tre, marmor og stein. Studioene er 40m2 og består av et fullt utstyrt kjøkken, spisebord, stue, bad med dusj og en balkong eller terrasse med utsikt over bassenget eller fjellene.
Leilighetene er 48m2 og har et fullt utstyrt kjøkken, spisebord, stue, bad med dusj, balkong eller terrasse med utsikt over bassenget og et separat soverom med enten to singler eller en king size-seng. To av leilighetene tilbyr ekstra plass innendørs og har større balkonger som er egnet for større familier. Alle rommene har telefon, privat safe, TV og luftkondisjonering.

Hotellets design, både inne og ute, er også ideelt for gjester med noen form for funksjonshemming. Svømmebassenget er omgitt av en vakker hage med solsenger og bord og stoler, noe som gjør det til et ideelt sted å slappe bort ferien! Svømmebassenget har forskjellige vannstander som passer for både barn og voksne.
Vår 100m2 marmor resepsjonsområde tilbyr et smakfullt innredet snackbar og verandaen kafé, hvor du kan nyte en overdådig frokost, snacks, kalde salater og drinker. Hotellet ligger en kort 300m fra stranden og sentrum av Agia Pelagia, med den nærmeste supermarked og en bussholdeplass bare 10 meter unna.

- For å fortsette med din reservasjon vi krever gyldig kredittkort. Det resterende beløpet av beløpet vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen 7 virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 7 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.
Du har opp til 7 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 7 dager før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Utendørs svømmebasseng
 • Parkering
 • Safe
 • Svømmebasseng
 • tilkomst for rullestolbrukere


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 7 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Aquarius Apartments - Crete Located at El. Venizelou, Agia Pelagia, Heraklion, , Heraklion.
Aquarius Apartments - Crete
Greece
Heraklion El. Venizelou, Agia Pelagia, Heraklion
0% 1
35.4080102 25.0159978
Aquarius Apartments - Crete
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc