X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Arboretum Hotel-Harkany

Siklosi ut. 21, Harkány, Ungarn

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Denne lave kostnader kvalitetshotell Ungarn Hotellet er omgitt av en stor, botanisk hage gjør det til et flott sted å komme vekk fra hverdagens stress og forynge. Du kan tilbringe dagen vandrende gjennom hagen og lukter de vakre blomstene. Du kan ta en tur til det varme vannet, som regionen er svært godt kjent for og har helbredende egenskaper. Du kan gå vinsmaking langs Villany-Siklos Wine Road. Du kan også besøke Drava National Park, som er et flott sted for fotturer. På slutten av en lang dag, og er et flott sted å gå tilbake til. Hotel Arboretet har et helsesenter som har alt du trenger for å slappe av og å være i god helse. Du kan motta en rekke terapeutiske behandlinger, for eksempel massasje, lysterapi, og revmatologi. Du kan få medisinsk behandling som det er en tannlege og en gynekolog på stedet. Hotellet har 25 komfortable rom, aircondition spisesal, heis, treningssenter-Senteret gir den avslappende og helbredelse av våre gjester.
Rommene har bad, og utstyrt med TV, kjøleskap, telefon, og alle har en balcony.Our gjestene står fritt til å bruke parkeringsplassen, og det er en mulighet for leie av sykkel også.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Direct Dial Telephone
 • Badestamp
 • Internettilgang
 • Parkering
 • Restaurant


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Arboretum Hotel-Harkany Located at Siklosi ut. 21, , Harkany.
Arboretum Hotel-Harkany
Hungary
Harkany 7815 Siklosi ut. 21
0% 0
45.8508487 18.2466173
Arboretum Hotel-Harkany
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc