X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Arknoa Houseboat

Westerdok 11, Amsterdam, Nederland

77%Rangering

 • 77%Verdi for pengene
 • 87%Sikkerhet
 • 83%Sted
 • 73%Personale
 • 77%Atmosphere
 • 77%Renslighet
 • 67%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
ARKNOA: Denne private husbåten tilbyr to private rom på solsiden, med vannkanten utsikt over bred og aktiv kanal på dagtid og fredelig om natten:

The Elephant rommet er et stort '3-sengs-private ', en dobbeltseng og en enkeltseng for 2 eller 3 gjester, med egen inngang. Prisen er per person og tredje person betaler på ankommer husbåten.

Nest rommet er en svært liten dobbeltseng-privat, som kan låses. Se beskrivelse nedenfor.

Sengetøy, håndklær og såper er gitt.

Begge rom med vannkanten utsikt er utstyrt med (sikker wifi: SSTP), internett "plug-ins" for bærbare datamaskiner.

Den 15% du har betalt til Hostelworld er dette selskapets byrå avgifter, og disse pengene skal bli returnert til deg ved ankomst på husbåten.

For å sikre din reservasjon med Arknoa, kan du lage en upfront betaling av din første natten gjennom www.paypal.com (billige overføre avgifter).

Innsjekking er kl 16:00. På torsdager og fredager, er verten bort i 17:00-21:15. Best er å komme på disse dagene i mellom 16:00 og 17.00 eller senere etter 21:15.

Sjekk ut er alltid på 11am.

Nøkkelen innskudd er e50 -. Pp for begge rommene.

Depositum vil bli returnert når rom og bad / kopper og tallerkner / er igjen ryddig og rent bak og når søppel er fjernet, er nøkkelen tilbake og ingen flekker finnes på ark og madrass som disse ikke er beskyttet med "plast under-ark ' ... Vennligst be om ekstra beskyttelse av sengetøy og madrass, hvis behov være! ...

Hvis du kommer til å komme for sent, på grunn av uforutsette omstendigheter, kan du ringe inn og vennligst ikke e-post, som datamaskin er vanligvis slått av på dette tidspunktet! Vennligst sjekk for grønt lys foran vinduet motsatt jernbanespor, for å finne husbåten ved ankomst.

Bagasje kan ikke parkeres på husbåten for ettermiddagen på avgangstid 11a.m., men sentralstasjon tilbyr parkeringsplass for bagasjen på den østlige siden av stasjonen.

(Opp til fem gjester kan bestille på Arknoa, hvis de bestille to rom / men behage første sjekk for tilgjengelighet i andre andre rommet.)

Vær oppmerksom på at den spesielle husbåten toalett på husbåten er bemannet med en pomp og vil føre deg store problemer hvis "andre" enn toalettpapir går i dass!

En. The Elephant rom, en stor "deluxe 3 seng private" med egen inngang. Dette 3-sengs private kan bestilles ved et par eller to personer som ønsker 2 enkeltsenger eller 3 personer. Vennligst la huset vet med hvor mange personer du ankommer med! Når 3 gjester bestiller rommet den tredje gjesten betaler 35 per natt på ankommer husbåten. Når gjestene bestille dette rommet og ønsker to separate senger, skal en ekstra kostnad på € 25 bli lagt til regningen din (balanse grunn)
Pris: Vær oppmerksom på at den nederlandske turist skatt på 5,5% er ikke inkludert i prisen, og dette også kan bli avgjort ved ankomst.

Vennligst se til at du har den rette beløpet i kontanter som Arknoa ikke godtar betaling via Master eller Visa-kort.

The Elephant rom vender mot ettermiddagssol, kanalen og åtte store vakre trær på den andre siden av kanalen. Det er behagelig, attraktiv, spacey, med bøker tilgjengelig i rommet.

Det er fire vinduer, et kjøleskap, T-og kaffemuligheter, en radio, en egen inngang, "internet plug-in ', og en smal terrasse på kanalen side hvor en robåt er parkert for deg å nyte trygt følelsen av vannet. Det er en king size dobbeltseng og en komfortabel sofa seng (2m.L). Dette rommet ligger ved enden av husbåten med felles bad / dusj bare nede i gangen ved siden av mindre Nest rom (2p.) og gjestgiver studio.

Dusjer i Elephant rom er tatt etter kl 10 i morgen, så det er bare én felles bad og wc på båten!

2. Den 'Nest room ", en" grunnleggende dobbeltseng privat''.

En annen svært lite rom med en mesanin dobbeltseng, for en eller to personer, helst ett par, som grenser den "Elephant room 'og badet. Dette er en god adresse for et par netter i Amsterdam, på grunn av beliggenhet og vannkanten utsikt! (Asides 'Innkeeper Rose', er bare 2 eller 3 gjester bosatt på båten, vekslet).

Dusjer for dette rommet er tatt helst senere på dagen på grunn av andre gjester opptar 'Elephant room'.

Denne "grunnleggende dobbel privat" er eksklusivt 5,5% nederlandsk turist skatt, og vil bli lagt til "balanse pga 'og avgjort på ankomst til husbåt.

Vennligst se til at du har den rette beløpet i kontanter som Arknoa ikke godtar betaling via Master eller Visa-kort.

Arknoa er nær supermarked, bydelen Jordaan, Anne Frank huset og gatemarkeder på lørdager og mandager. Det er også i nærheten av Westerpark og gården der med veg. måltider; ao (Telefon Farm for måltid reservasjoner som serveres fra klokken 18:00 - 20:00). Levende musikk der på onsdager og fredager!

Arknoa tilbyr sine gjester en trygg, rolig og forfriskende sted å slappe av i. Så velkommen til din flytende rom på vannet og til en god natts søvn!

Innkeeper, Rose Noa.

- For siste minutt bestillinger være sikker på å telefon Rose asap (Vennligst ikke send e-post som PC er vanligvis slått av på dette tidspunktet!).

Hvis verten (den eneste som bor på arknoa) ​​er på en klasse, vil hennes mobiltelefonen være avslått helt til slutten av klassen, som varer sin maks. bare to timer!

Se også for ferge båtturer til interessante steder og / eller restauranter, og til den nederlandske stranden! (Dette flygende ferge til stranden, Ijmuiden, kostnaden er e5 -. (+ / -.) En vei / buss til stranden 10 min / gå ned på stranden for å zandvort -3hrs-/return med tog til Amsterdam ...!).

Hell votre bonne informasjon, snakker Rose Noa le francais et un peu d'espagnol.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Kjæresten min og jeg bodde på husbåt for tre dager etter bor på Inntel. Begge var store, men våre fav var husbåt. Det var virkelig herlig, kjølt og gitt den ekte nederlandske opplevelsen. Vi tilbrakte mesteparten kveld å spise, drikke og vinket til den lokale annonsen mate endene i den lille dory utenfor vinduet vårt. Det var veldig spesielt og Noa var deilig. Vi vil def bo der når tilbake i dammen. ps plasseringen var stor - nær fine parker, sentralstasjonen og butikker for alle dine behov
  Les mer
   Anonym, England, Mann, 31-40
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Brettspill
 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Haardrogers
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs terrasse
 • Leselys
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Kredittkort ikke akseptert
 • Ikke portforbud
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Arknoa Houseboat Located at Westerdok 11, , Amsterdam.
Arknoa Houseboat
Netherlands
Amsterdam 1013 AZ Amsterd Westerdok 11
77% 71
52.3838773 4.8909974
Arknoa Houseboat
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad