X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Arknoa Houseboat

Westerdok 11, Amsterdam, Nederland

89%Rangering

 • 91%Verdi for pengene
 • 89%Sikkerhet
 • 87%Sted
 • 89%Personale
 • 91%Atmosphere
 • 89%Renslighet
 • 89%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
ARKNOA: Denne private husbåten tilbyr 2 private rom på solsiden, med havneutsikt over bred og aktiv kanal på dagtid og fredelig om natten:
The Elephant rommet er et stort '3-sengs-private', en dobbeltseng og en enkeltseng for 2 eller 3 gjester, med egen inngang. Prisen er per person og tredje person betaler e20.- p.night på ankommer husbåt.

Nest rommet er en svært liten dobbeltseng-privat, som kan låses, og dermed ingen portforbud! Se beskrivelse nedenfor.

Sengetøy, håndklær og såper er gitt.

Begge rom med waterfront visning er utstyrt med (sikker wifi: SSTP), internett 'plug-ins' for bærbare datamaskiner.

15% du har betalt til Hostelworld er dette selskapets byrå avgifter, og disse pengene skal bli returnert til deg ved ankomst på husbåten.

For å sikre din reservasjon med Arknoa, må du gjøre en upfront betaling av første natten gjennom www.paypal.com (billige overføre avgifter) eller direkte til min ING bank i Amsterdam.

Innsjekking er kl 16:00. På torsdager og fredager, er verten bort i 17:00-21:15. Best er å komme på disse dagene i mellom 16.00 og 17.00 eller senere etter 21:15.

Sjekk ut er alltid på 11 am.

Key depositum er e50.- pp for begge rommene.

Depositum vil bli returnert når rom, robåter og bad / kopper og kar / er igjen ryddig og rent bak og når søppel er fjernet, er nøkkelen tilbake og ingen flekker finnes på ark og madrass som disse ikke er beskyttet med 'plast under -sheets '... Vennligst be om ekstra beskyttelse av sengetøy og madrass, hvis behov være! ...

Hvis du kommer til å ankomme sent, på grunn av uventede omstendigheter, kan du ringe inn og vennligst ikke send e-post, som Computer er vanligvis slått av på dette tidspunktet! Vennligst sjekk for grønt lys foran vinduet motsatt jernbanespor, for å finne husbåten ved ankomst.

Bagasje kan ikke parkeres på husbåten for ettermiddagen på avgangstid 11a, men sentralstasjon tilbyr parkeringsplass for bagasjen på den østlige siden av stasjonen.

(Opp til 5 gjester kan bestille på Arknoa, hvis de bestille to rom / men kontroller først for tilgjengelighet i andre andre rommet.)

Vær oppmerksom på at den spesielle husbåten toalett på husbåten er bemannet med et pomp og vil føre deg store problemer hvis "andre" enn toalettpapir går i dass!

1. The Elephant rom, en stor "deluxe 3 soverom privat" med egen inngang. Dette 3-sengs private kan bestilles av et par eller to personer som ønsker 2 enkeltsenger eller 3 personer. Vennligst la huset vet med hvor mange personer du ankommer med! Når tre gjester bestille rommet tredje gjest betaler 20.- per natt på ankommer husbåt. Når 2 gjester bestille dette rommet og ønsker to separate senger, skal en ekstra kostnad på € 25 allround bli lagt til regningen din (balanse pga)
Pris: Legg merke til at den nederlandske turistskatt på 5,5% er ikke inkludert i prisen, og dette også kan gjøres opp ved ankomst.

Vennligst se til at du har den rette beløpet i kontanter som Arknoa ikke godtar betaling gjennom Master eller Visa-kort.

The Elephant rom vender mot ettermiddagssol, kanalen og åtte store vakre trær på den andre siden av kanalen. Det er behagelig, attraktiv, spacey, med bøker tilgjengelig i rommet.

Det er 4 vinduer, kjøleskap, T-og kaffemuligheter, en radio, en egen inngang, 'Internet Plug-in', og en smal terrasse på kanalen side hvor en robåt er parkert for deg å nyte trygt følelsen av vannet. Det er en king size dobbeltseng og en komfortabel sofa seng (2m.L). Dette rommet ligger helt i andre enden av husbåten med felles bad / dusj rett ned i gangen ved siden av mindre Nest rom (2p.) Og gjestgiver studio.

Dusjer i Elephant rom er tatt etter kl 10 i morgen, så det er bare ett felles bad og wc på båten!

2. 'Nest room ", en" grunnleggende dobbeltseng private' '.

En annen veldig lite rom med en mesanin dobbeltseng, for 1 eller 2 personer, fortrinnsvis en par, ved den "Elephant room 'og bad. Dette er en god adresse for et par netter i Amsterdam, på grunn av beliggenheten og sjøen utsikt! (Asides 'Innkeeper Rose', er bare 2 eller 3 gjester bosatt på båten, vekslet).

Dusjer for dette rommet er tatt helst senere på dagen på grunn av andre gjestene opptar 'Elephant room'.

Denne "grunnleggende dobbel private 'er eksklusiv 5,5% nederlandsk turist skatt og vil bli lagt til' balanse pga" og avgjort på ankomst til husbåten.

Vennligst se til at du har den rette beløpet i kontanter som Arknoa ikke godtar betaling gjennom Master eller Visa-kort.

Arknoa er nær supermarked, bydelen Jordaan, Anne Frank House & The gatemarked på lørdager og mandager. Det er også i nærheten av Wester og gården der med veg. måltider; ao (Telefon Farm for måltid reservasjoner som serveres fra klokken 18:00 - 20:00). Levende musikk der på onsdager og fredager!

Arknoa tilbyr sine gjester en trygg, rolig og forfriskende sted å slappe av. Så velkommen til din flytende rom på vannet og til en god natts søvn!

Innkeeper, Rose Noa.

- For siste minutt bestillinger må du telefon Rose asap (Vennligst ikke send som PC-er vanligvis slått av på dette tidspunktet!).

Hvis verten (den eneste som bor på arknoa) ​​er på en klasse, vil hennes mobiltelefon være avslått til slutten av klassen, som sist er maks. bare 2 timer!

Se også for ferge båtturer til interessante steder og / eller restauranter og til den nederlandske stranden! (Dette flygende ferge til stranden, Ijmuiden, kostnad er e5.- (+/-) en vei / buss til stranden 10 min. / Gå ned på stranden for å zandvort -3hrs- / retur med tog til Amsterdam! ...).

Pour votre bonne informasjon, Rose Noa snakker le francais et un peu d'Espagnol.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Brettspill
 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Haardrogers
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs terrasse
 • Leselys
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Arknoa Houseboat Located at Westerdok 11, , Amsterdam.
Arknoa Houseboat
Netherlands
Amsterdam 1013 AZ Amsterd Westerdok 11
89% 76
52.3838773 4.8909974
Arknoa Houseboat
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad