X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Arknoa Houseboat

Westerdok 11, Amsterdam, Nederland

86%Rangering

 • 89%Verdi for pengene
 • 91%Sikkerhet
 • 89%Sted
 • 83%Personale
 • 86%Atmosphere
 • 86%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
ARKNOA: Denne private husbåten tilbyr 2 private rom på solsiden, med havneutsikt over bred og aktiv kanal på dagtid og fredelig om natten:

The Elephant rommet er et stort '3-sengs-private', en dobbeltseng og en enkeltseng for 2 eller 3 gjester, med egen inngang. Prisen er per person og tredje person betaler på ankommer husbåt.

Nest rommet er en svært liten dobbeltseng-privat, som kan låses. Se beskrivelse nedenfor.

Sengetøy, håndklær og såper er gitt.

Begge rom med waterfront visning er utstyrt med (sikker wifi: SSTP), internett 'plug-ins' for bærbare datamaskiner.

15% du har betalt til Hostelworld er dette selskapets byrå avgifter, og disse pengene skal bli returnert til deg ved ankomst på husbåten.

For å sikre din reservasjon med Arknoa, må du gjøre en upfront betaling av første natten gjennom www.paypal.com (billig overføre avgifter).

Innsjekking er kl 16:00. På torsdager og fredager, er verten bort i 17:00-21:15. Best er å komme på disse dagene i mellom 16.00 og 17.00 eller senere etter 21:15.

Sjekk ut er alltid på 11 am.

Key depositum er e50.- pp for begge rommene.

Depositum vil bli returnert når rom og bad / kopper og kar / er igjen ryddig og rent bak og når søppel er fjernet, er nøkkelen tilbake og ingen flekker finnes på ark og madrass som disse ikke er beskyttet med 'plast under-sheets' ... Vennligst be om ekstra beskyttelse av sengetøy og madrass, hvis behov være! ...

Hvis du kommer til å ankomme sent, på grunn av uventede omstendigheter, kan du ringe inn og vennligst ikke send e-post, som Computer er vanligvis slått av på dette tidspunktet! Vennligst sjekk for grønt lys foran vinduet motsatt jernbanespor, for å finne husbåten ved ankomst.

Bagasje kan ikke parkeres på husbåten for ettermiddagen på avgangstid 11a, men sentralstasjon tilbyr parkeringsplass for bagasjen på den østlige siden av stasjonen.

(Opp til 5 gjester kan bestille på Arknoa, hvis de bestille to rom / men kontroller først for tilgjengelighet i andre andre rommet.)

Vær oppmerksom på at den spesielle husbåten toalett på husbåten er bemannet med et pomp og vil føre deg store problemer hvis "andre" enn toalettpapir går i dass!

1. The Elephant rom, en stor "deluxe 3 soverom privat" med egen inngang. Dette 3-sengs private kan bestilles av et par eller to personer som ønsker 2 enkeltsenger eller 3 personer. Vennligst la huset vet med hvor mange personer du ankommer med! Når tre gjester bestille rommet tredje gjest betaler 35 per natt på ankommer husbåt. Når gjestene bestille dette rommet og ønsker to separate senger, skal en ekstra kostnad på € 25 bli lagt til regningen din (balanse pga)
Pris: Legg merke til at den nederlandske turistskatt på 5,5% er ikke inkludert i prisen, og dette også kan gjøres opp ved ankomst.

Vennligst se til at du har den rette beløpet i kontanter som Arknoa ikke godtar betaling gjennom Master eller Visa-kort.

The Elephant rom vender mot ettermiddagssol, kanalen og åtte store vakre trær på den andre siden av kanalen. Det er behagelig, attraktiv, spacey, med bøker tilgjengelig i rommet.

Det er 4 vinduer, kjøleskap, T-og kaffemuligheter, en radio, en egen inngang, 'Internet Plug-in', og en smal terrasse på kanalen side hvor en robåt er parkert for deg å nyte trygt følelsen av vannet. Det er en king size dobbeltseng og en komfortabel sofa seng (2m.L). Dette rommet ligger helt i andre enden av husbåten med felles bad / dusj rett ned i gangen ved siden av mindre Nest rom (2p.) Og gjestgiver studio.

Dusjer i Elephant rom er tatt etter kl 10 i morgen, så det er bare ett felles bad og wc på båten!

2. 'Nest room ", en" grunnleggende dobbeltseng private' '.

En annen veldig lite rom med en mesanin dobbeltseng, for 1 eller 2 personer, fortrinnsvis en par, ved den "Elephant room 'og bad. Dette er en god adresse for et par netter i Amsterdam, på grunn av beliggenheten og sjøen utsikt! (Asides 'Innkeeper Rose', er bare 2 eller 3 gjester bosatt på båten, vekslet).

Dusjer for dette rommet er tatt helst senere på dagen på grunn av andre gjestene opptar 'Elephant room'.

Denne "grunnleggende dobbel private 'er eksklusiv 5,5% nederlandsk turist skatt og vil bli lagt til' balanse pga" og avgjort på ankomst til husbåt.

Vennligst se til at du har den rette beløpet i kontanter som Arknoa ikke godtar betaling gjennom Master eller Visa-kort.

Arknoa er nær supermarked, bydelen Jordaan, Anne Frank House & The gatemarked på lørdager og mandager. Det er også i nærheten av Wester og gården der med veg. måltider; ao (Telefon Farm for måltid reservasjoner som serveres fra klokken 18:00 - 20:00). Levende musikk der på onsdager og fredager!

Arknoa tilbyr sine gjester en trygg, rolig og forfriskende sted å slappe av. Så velkommen til din flytende rom på vannet og til en god natts søvn!

Innkeeper, Rose Noa.

- For siste minutt bestillinger må du telefon Rose asap (Vennligst ikke send som PC-er vanligvis slått av på dette tidspunktet!).

Hvis verten (den eneste som bor på arknoa) ​​er på en klasse, vil hennes mobiltelefon være avslått til slutten av klassen, som sist er maks. bare 2 timer!

Se også for ferge båtturer til interessante steder og / eller restauranter og til den nederlandske stranden! (Dette flygende ferge til stranden, Ijmuiden, kostnad er e5.- (+/-) en vei / buss til stranden 10 min. / Gå ned på stranden for å zandvort -3hrs- / retur med tog til Amsterdam! ...).

Pour votre bonne informasjon, Rose Noa snakker le francais et un peu d'Espagnol.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Ms Noa var en av de snilleste menneskene jeg noensinne møtes, veldig hyggelig og på hånden. Husbåten var virkelig stort, i et så fredelig kanalen og nær sentrum og jernbanestasjonen. Hva overrasket meg var terrasse, rett over kanalen. Vi likte våre bor i Amsterdam, spesielt takket være Arknoa.
  Les mer
   Anonym, Italia, Mann, 18-24
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Brettspill
 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Haardrogers
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs terrasse
 • Leselys
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Kredittkort ikke akseptert
 • Ikke portforbud
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Arknoa Houseboat Located at Westerdok 11, , Amsterdam.
Arknoa Houseboat
Netherlands
Amsterdam 1013 AZ Amsterd Westerdok 11
86% 73
52.3838773 4.8909974
Arknoa Houseboat
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad