X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Art Space Hostel

Kolpachny side street 8, building 3, Moskva, Russland

kart og veibeskrivelser


70%Rangering

  • 73%Verdi for pengene
  • 73%Sikkerhet
  • 82%Sted
  • 73%Personale
  • 60%Atmosphere
  • 69%Renslighet
  • 64%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Sheremetyevo flyplass:
Vi anbefaler deg å ta Aeroexpress-toget fra flyplassen til Belorusskij jernbanestasjonen. Deretter taster du inn 'Belorusskaya' T-banestasjon (grønn linje) og ta tog til 'Teatralnaya' stasjon. Bytt til 'Okhotny Ryad' (rød linje) stasjon og ta toget til 'Chistye Prudy'. Deretter følger du instruksjonene nedenfor.

Fra Domodedovo flyplass:
Vi anbefaler deg å ta Aeroexpress-toget fra flyplassen til Paveletsky jernbanestasjonen. Deretter taster du inn 'Paveletskaja' T-banestasjon (grønn linje) og ta tog til 'Teatralnaya' stasjon. Bytt til 'Okhotny Ryad' (rød linje) stasjon og ta toget til 'Chistye Prudy'. Deretter følger du instruksjonene nedenfor.

Fra Vnukovo flyplass:
Vi anbefaler deg å ta Aeroexpress-toget fra flyplassen til Kievsky jernbanestasjonen. Deretter taster du inn 'Kievskaya' metrostasjonen (mørk blå linje) og ta tog til 'Arbatskaya' stasjon. Bytt til 'Biblioteka Imeni Lenina' (rød linje) stasjon og ta toget til 'Chistye Prudy'. Deretter følger du instruksjonene nedenfor.

Fra Leningradsky, Yaroslavsky eller Kazansky jernbanestasjoner:
Gå inn på "Komsomolskaya '(rød linje) metrostasjonen og ta tog til' Chistye Prudy '. Deretter følger du instruksjonene nedenfor.

Fra 'Chistye Prudy' (rød linje) metrostasjon:
Ta avkjøringen til venstre etter at du klatre opp rulletrappen og gå 700m ned Chistoprudny Boulevard. I krysset tar du til høyre til Pokrovka Street og gå 100m. Ta til venstre til Kolpacnny sidegate og gå 250m til du kommer til brannstasjonen på høyre side. Skriv inn den svarte jernporten på venstre side av brannstasjonen. De to-etasjes grå huset på gårdsplassen er vår hostel.

Fra 'Turgenevskaya' (oransje linje) / 'Sretenskiy Bulvar' (lys grønn linje) T-banestasjoner:
Bytt til 'Chistye Prudy' stasjon og følg instruksjonene ovenfor.

Fra 'Kitai-Gorod' (oransje eller lilla linje) T-banestasjoner:
Velg avkjøringen med trapper, ikke med rulletrapper (spiller det ingen rolle hvilken av de to plattformene du ankommer). Når du tar en utgang til den underjordiske gangen ta til høyre og følg den til enden. Walk 750m ned Maroseyka Street (det vil snart bli Pokrovka Street). Ta til høyre for å Kolpacnny sidegate (den fjerde sidegate til høyre på vei) og gå 250m til du kommer til brannstasjonen på høyre side. Skriv inn den svarte jernporten på venstre side av brannstasjonen. De to-etasjes grå huset på gårdsplassen er vår hostel.