X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Asakusa Ryokan Toukaisou

2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo, Japan

kart og veibeskrivelser


80%Rangering

  • 81%Verdi for pengene
  • 81%Sikkerhet
  • 87%Sted
  • 87%Personale
  • 72%Atmosphere
  • 76%Renslighet
  • 74%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Narita Airport:
Ta Keisei Skyliner * toget til Ueno stasjon (siste stopp) og overføre til Tokyo Metro Ginza undergrunnsbane linje (om en tre minutters gange) og ri den til Tawaramachi stasjon.

Keisei Express (i stedet for Skyliner) går også til Ueno og er litt billigere, men litt tregere.

Fra Haneda Airport:
Ta monorail til Hamamatsucho stasjon og overføre til JR linje og ri den til Ueno stasjon. Transfer til Tokyo Metro Ginza undergrunnsbane linje og gå til Tawaramachi stasjon.

Fra Tawaramachi stasjon på Tokyo Metro Ginza undergrunnsbane linje-(ca. 5 min.): Ta Exit # 3 av t-banestasjon og fortsette å gå rett i fem blokker. På hjørnet av den femte blokken er det en 24-timers sushi butikk som heter 'SUSHI-Ichiban "og en annen restaurant som heter' Gyu-Kaku" over at (du vil se 'Seray Kebab' på motsatt hjørne og "Denny 'og 'ROX' bygning tvers over gaten). Ta til venstre i dette hjørnet (ned den lille gaten mellom sushi restaurant og kebab butikk) og deretter sving til høyre på den andre blokken (du vil se et lite alter på den første blokken). Du finner oss på venstre side av gaten med et blått og hvitt skilt på bygningen og like ved en parkeringsplass.

Fra ASAKUSA stasjon på Tokyo Metro Ginza undergrunnsbane & Toei Asakusa line-(13-min gange.): Ta avkjørsel nr. 4a ut av t-banestasjonen og gå rett til hovedgaten (du vil se en politi boks og den store lanterne av Kaminarimon Gate over gaten). Gå til venstre ned denne hovedgaten til du kommer til et T kryss (du vil se en "Family Mart 'nærbutikk over gaten foran deg). Kryss til Family Mart siden av gaten og gå rett til du ser en 24-timers sushi butikk som heter 'SUSHI-Ichiban "og en annen restaurant som heter' Gyu-Kaku" over at (du vil se 'Seray Kebab' på motsatt hjørne og "Denny 'og' ROX 'bygning tvers over gaten). Ta til venstre i dette hjørnet (ned den lille gaten mellom sushi restaurant og kebab butikk) og deretter sving til høyre på den andre blokken (du vil se et lite alter på den første blokken). Du finner oss på venstre side av gaten med et blått og hvitt skilt på bygningen og like ved en parkeringsplass.