X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ashgrove House

42 Rossroe Avenue, Caherdavin, Ennis Road, Limerick, Irland

73%Rangering

 • 73%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 60%Sted
 • 73%Personale
 • 73%Atmosphere
 • 87%Renslighet
 • 67%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ashgrove House er en romslig og hjemmekoselig B & B. Har også en egen selvbetjent kjøkken. Vi ligger i City of Limerick, bare en kort 2 min gange til Thomand Park Rugby begrunnelse og Limerick Institute of Technology. Også bare en 15 min kjøring til og fra Shannon Airport.

Rommene er svært komfortable og alle bad, inkl TV.

Turer kan arrangeres til Cliffs of Moher For 30, plukket opp på 10:00 og kom tilbake på BnB på 19:00, deres er også turer til Bunratty Castle og Adare. Deres er turer i Galway Bay, Killarney og Ring of Kerry også tilgjengelig fra Limerick.

Vi er bare 5 minutter til sentrum Limerick City Centre. Innenfor en kort spasertur fra flotte butikker, barer og restauranter etc.

Limerick er et flott utgangspunkt for å reise rundt i Irland. Mange mennesker bor 3 eller 4 netter eller mer, fordi det er så praktisk. Killarney er 90 minutters kjøring, er Cork by 90 minutters kjøring. Cliffs of Moher og Doolin er også 90 minutters kjøring, Galway to timers kjøring etc etc

Det er en Lidl supermarked nedover gaten, en Shopping Centre (med Dunnes butikker supermarked), en bank med minibank en av lisensen for øl og vin) og valutaveksling og Woodfield Hotel innen 2 minutters gange.

Thomond Park Rugby: Vi er beleilig plassert innen kun 2 minutters gange fra Thomond Park Rugby grunnlag.

Golf: Beste golfbaner innen 20 minutters kjøring, inkludert Dromoland, Limerick golfbane og Castletroy.

Limericks kulturliv ble betydelig forbedret mars 2003 da den praktfulle nye 350-seters Millennium Teater på Limerick Institute of Technology, åpnet Moylish Park.

The Hunt Museum er også verdt et besøk, som viser en av Irlands største private samlinger av kunst og antikviteter, som stammer fra den neolittiske til det 20. århundre, inkludert verker av Renoir, Picasso og Yeats.

For fiske entusiast har vi flere prime fiske steder i nærheten for laks, vilt og havfiske. Shannon-elven på O'Briens Bridge er et bredt langsom bevegelse og tilbyr gode fiskemuligheter.

Bestillinger som er kuttet kort etter ankomst vil bli gjenstand for å lade av første natten av oppholdet. Vi driver en tre dagers avbestillingsregler.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Denne b og b koster 60 euro for et dobbeltrom. Jeg bodde her med en venn. Vi forventet at vi skulle få en tilberedt frokost som er standard i noen annen b og b der jeg har bodd. Vi ble fortalt at fordi vi booket gjennom Hostel verden at vi ikke var berettiget til en tilberedt frokost bare en continential frokost. Continential frokost inkludert bare te, toast og frokostblanding. Det var ingen frukt eller yoghurt som ville være vanligvis standard på noen andre B og B. Da vi virket overrasket vertinne ..
  Les mer
   Anonym, Irland, Kvinnelig, 31-40
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Kabel TV
 • Haardrogers
 • Lounge
 • Te / Kaffe fasiliteter


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ashgrove House Located at 42 Rossroe Avenue, Caherdavin, Ennis Road, Limerick.
Ashgrove House
Ireland
Limerick 42 Rossroe Avenue, Caherdavin, Ennis Road
73% 35
52.6728431 -8.6582565
Ashgrove House
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc