X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ashgrove House

42 Rossroe Avenue, Caherdavin, Ennis Road, Limerick, Irland

77%Rangering

 • 70%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 90%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 70%Renslighet
 • 70%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ashgrove House er et romslig og hjemmekoselig B & B. Har også en egen selvbetjent kjøkken. Vi er lokalisert i City of Limerick, bare en kort 2 min gange til Thomand Park Rugby begrunnelse og Limerick Institute of Technology. Også bare en 15 min kjøring til og fra Shannon Airport.

Rommene er svært komfortable og alle bad er inkl. TV.

Turer kan arrangeres til Cliffs of Moher For 30, plukket opp på 10:00 og returnerte på BnB på 19:00, deres er også turer til Bunratty Castle og Adare. Deres er turer i Galway Bay, Kilarney og Ring of Kerry også tilgjengelig fra Limerick.

Vi er bare 5 minutter gange til sentrum Limerick City Centre. Innenfor en lett spasertur på flotte butikker, barer og restauranter osv.

Limerick er en flott base for å turné Irland. Mange mennesker bor 3 eller 4 netter eller mer fordi det er så praktisk. Killarney er 90 minutters kjøring, er byen Cork 90 minutters kjøring. Cliffs of Moher og Doolin er også 90 minutters kjøring, Galway 2 timers kjøring etc etc

Det er en Lidl supermarked nedover gaten, et kjøpesenter (med Dunnes butikker supermarked), en bank med minibanken en av lisensen for øl og vin) og valutaveksling og Woodfield Hotel innen 2 minutters gange.

Thomond Park Rugby: Vi er beleilig plassert i løpet av bare to minutters gange fra Thomond Park Rugby grunnlag.

Golf: Topp golfbaner innen 20 minutters kjøring, inkludert Dromoland, Limerick golfbane og Castletroy.

Limerick kulturelle scene ble betydelig forbedret mars 2003 da den praktfulle nye 350-seters millenniumteater på Limerick Institute of Technology, Moylish Park åpnet.

The Hunt Museum er også verdt et besøk, viser en av Irlands største private samlinger av kunst og antikviteter, som stammer fra yngre steinalder til det 20. århundre, inkludert verker av Renoir, Picasso og Yeats.

For fiske entusiast har vi flere prime fiske steder i nærheten for laks, vilt og havfiske. Shannon River at O'Briens Bridge er et bredt saktegående og tilbyr gode fiskemuligheter.

Bestillinger som er kuttet kort etter ankomst vil bli gjenstand for ansvaret for første natten av oppholdet. Vi driver en tre dagers avbestillingsregler.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, England, Kvinnelig, 41+

Fasiliteter

 • Kabel TV
 • Haardrogers
 • Lounge
 • Te / Kaffe fasiliteter


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ashgrove House Located at 42 Rossroe Avenue, Caherdavin, Ennis Road, Limerick.
Ashgrove House
Ireland
Limerick 42 Rossroe Avenue, Caherdavin, Ennis Road
77% 32
52.6728431 -8.6582565
Ashgrove House
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc