X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Astor Museum Inn

27 Montague Street, Bloomsbury, London, England
Hostelworld anbefaler

84%Rangering

 • 82%Verdi for pengene
 • 85%Sikkerhet
 • 96%Sted
 • 88%Personale
 • 82%Atmosphere
 • 74%Renslighet
 • 79%Fasiliteter

Hostelworld sier:

Oversatt av Google
Merk: 18-35 år gammel bare. Astor Museum Inn ligger tvers over gaten fra British Museum i 'en stilig del av byen', ifølge en Hostel bruker. Våre anmeldere har rost dette vandrerhjemmets 'awesome, meget vennlig personale "som tilbyr" utmerket service for verdien'. Vi har lagt merke til at dette hostel ser mye gjenta gjester som synes å komme tilbake, fordi det er "alltid noe som skjer" i denne "veldig avslappet 'hostel med en avslappet og hippie' atmosfære.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En av de eldste rimelige hoteller i London, har museet vært å hjelpe slitne backpackere og reisende løsne opp siden 1977!

Plasseringen av dette hostel gjør den til en av de beste verdi vandrerhjem i London sentralt. Rett foran British Museum gjester kan få tilgang til Trafalgar Square, Covent Garden og Leicester Square på bare 10 minutter.

En koselig vandrerhjemmet fordelt over to bygninger i nærheten av Russell Square, virker dette rimelig hotell ikke føler mye som det.

Med en nylig renovert kjøkken, ny resepsjon og fornyet salongen. Det finnes dusinvis av severdighetene ligger så nær vandrerhjemmet, og er beste vandrerhjemmet å besøke så mye av London som du kan ta i! Ellers holde seg innendørs med de andre beboerne og nyte en god tid i kjelleren.

** Vennligst merk: Vi er en backpacker hostel, og derfor imøtekomme strengt for 18 til 35 år gammel aldersgruppe bare. Et pass, legitimasjon med bilde eller førerkort kreves ved innsjekking.
Best for: Sentral beliggenhet, Større grupper

Søk etter tilgjengelighet

 • Hostelworld Guests Say

  Oversatt av Google
  Ansatte var stor og meget vennlig. Selvfølgelig, jeg er i utgangspunktet deres alder, så det var lett å komme overens med dem. Som for plasseringen, er du rett ved siden av British Museum, og jeg fant tilgang til transport og de største turist deler av byen for å være fantastisk. Jeg elsket dette stedet!
  Les mer
   Anonym, USA, Kvinnelig, 18-24
 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, England, Par, 18-24

Hostel Awards

 • 2010 Hoscar Vinner
 • Schoonste Hostel
 • Hostel Keten
 • 2010 Schoonste Hostel Hostel Keten


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Astor Museum Inn Located at 27 Montague Street, Bloomsbury, London.
Astor Museum Inn
England
London Central London WC1B 5BH 27 Montague Street, Bloomsbury
84% 4418
51.5194520 -0.1248407
Astor Museum Inn
    Ledige rom     4 seng Sovesal For Kvinner     1 seng Blandet Sovesal     1 seng Blandet Sovesal     1 seng Blandet Sovesal     2 seng Blandet Sovesal     4 seng Blandet Sovesal     4 seng Blandet Sovesal     6 seng Blandet Sovesal     6 seng Blandet Sovesal     7 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal     10 seng Blandet Sovesal     12 seng Blandet Sovesal     Twin Privat Felles Bad