X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Astor Queensway

45 Queensborough Terrace, Bayswater, London, England

kart og veibeskrivelser


90%Rangering

  • 87%Verdi for pengene
  • 93%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 97%Personale
  • 89%Atmosphere
  • 87%Renslighet
  • 86%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Heathrow flyplass med Underground (Tube / Metro):
Ta Piccadilly-linjen (mørk blå) til Earls Court Station og deretter bytte til den nordgående District-linjen (mørk grønn) via Edgware Road til Bayswater stasjon. Fra Bayswater stasjon, ta til høyre og gå til toppen av Queensway, deretter sving til venstre og deretter andre til venstre etter Queensway er Queensborough Terrace.

Fra Heathrow flyplass med A2 Airbus:
Ta A2 Airbus fra Heathrow og gå av på Queensway i Bayswater. Gå østover langs Bayswater Road; Queensborough Terrace er den andre gate til venstre etter Queensway.

Fra Gatwick flyplass:
Ta Gatwick Express-tog til Victoria Station. Bytt til den underjordiske systemet vestgående Circle Line (gul) til Bayswater stasjon. Fra Bayswater stasjon ta til høyre og gå til toppen av Queensway, deretter sving til venstre og den andre til venstre etter Queensway er Queensborough Terrace.

Fra Waterloo Station:
Ta vestgående Jubilee Line (sølv) til Bond Street og endre til den vestgående Central Line (rød) og fortsette å Queensway Station. Fra Queensway gå østover langs Bayswater Road og den andre gate til venstre er Queensborough Terrace.

Fra Victoria Station:
Ta vestgående Circle Line (gul) til Bayswater stasjon. Fra stasjonen tar du til høyre og gå til toppen av Queensway, deretter sving til venstre og den andre til venstre etter Queensway er Queensborough Terrace.