X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Astor Queensway

45 Queensborough Terrace, Bayswater, London, England

kart og veibeskrivelser


85%Rangering

  • 83%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 93%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 78%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Heathrow flyplass med Underground (rør / Metro):
Ta Piccadilly-linjen (mørkeblå) til Earls Court stasjon og deretter bytte til den nordgående District-linjen (mørk grønn) via Edgware Road til Bayswater stasjon. Fra Bayswater stasjon, ta til høyre og gå til toppen av Queensway, ta til venstre og deretter andre til venstre etter Queensway er Queensborough Terrace.

Fra Heathrow flyplass med A2 Airbus:
Ta A2 Airbus fra Heathrow og gå av på Queensway i Bayswater. Gå østover langs Bayswater Road, Queensborough Terrace er andre gate til venstre etter Queensway.

Fra Gatwick flyplass:
Ta Gatwick Express-toget til Victoria Station. Bytt til den underjordiske systemet vestgående Circle-linjen (gul) til Bayswater stasjon. Fra Bayswater Station ta til høyre og gå til toppen av Queensway, ta til venstre og deretter andre til venstre etter Queensway er Queensborough Terrace.

Fra Waterloo Station:
Ta vestgående Jubilee Line (sølv) til Bond Street og bytt til den vestgående Central Line (rød) og fortsette å Queensway Station. Fra Queensway tur østover langs Bayswater Road og den andre gate til venstre er Queensborough Terrace.

Fra Victoria Station:
Ta vestgående Circle-linjen (gul) til Bayswater stasjon. Fra stasjonen tar du til høyre og gå til toppen av Queensway, ta til venstre og deretter andre til venstre etter Queensway er Queensborough Terrace.