X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

At Home B&B

20 Denbigh Road, Ealing, London, England

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ligger i en sjarmerende Edwardian villa, i en herlig og rolig hage omgivelser, er At-Home et lite og elegant seng og frokost eies av to kunstnere, og er et kunstgalleri samt tilbyr komfortabel og rimelig innkvartering. Eiendommen ligger innenfor rekkevidde av sentrum og gir også enkel tilgang til Heathrow flyplass. Faktisk gjør beliggenheten det en god base for å utforske den fantastiske byen London og alle sine store turistattraksjoner.

The bed & breakfast tilbyr velutstyrte rom, Wi-Fi, en fantastisk hage og fremfor alt en vennlig service kombinert med en innbydende atmosfære. Det er gratis parkering tilgjengelig i tilstøtende gater og parkeringstillatelser er tilgjengelig for £ 5 per dag for parkering i Denbigh Road.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
At Home B&B Located at 20 Denbigh Road, Ealing, London.
At Home B&B
England
London W13 8QB 20 Denbigh Road, Ealing
0% 8
51.5163943 -0.3158569
At Home B&B
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc