X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

At Home B&B

20 Denbigh Road, Ealing, London, England

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ligger i en sjarmerende Edwardian villa, i en herlig og rolig hage omgivelser, At-Home er en bijou bed and breakfast eies av to kunstnere, og er et kunstgalleri samt tilby komfortabel og rimelig innkvartering. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet av sentrum og gir også enkel tilgang til Heathrow flyplass. Faktisk, gjør beliggenheten det et godt utgangspunkt for å utforske den fantastiske byen London og alle sine store turistattraksjoner.

De bed & breakfast tilbyr velutstyrte soverom, Wi-Fi internettilgang, en fabelaktig hage og fremfor alt en vennlig service, kombinert med en innbydende atmosfære. Det er gratis parkering tilgjengelig i tilstøtende gater og parkeringstillatelse er tilgjengelig for 5 per dag for parkering i Denbigh Road.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
At Home B&B Located at 20 Denbigh Road, Ealing, London.
At Home B&B
England
London W13 8QB 20 Denbigh Road, Ealing
0% 8
51.5163943 -0.3158569
At Home B&B
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc