Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Atheaton Traditional Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
9.1
Fabelaktig 63 anmeldelser
  • Verdi for pengene 8.0
  • Sikkerhet 8.0
  • Sted 10.0
  • Personale 10.0
  • Atmosphere 10.0
  • Renslighet 10.0
  • Fasiliteter 8.0
BESTILL NÅ
9.1
Fabelaktig 63 anmeldelser
  • Verdi for pengene 8.0
  • Sikkerhet 8.0
  • Sted 10.0
  • Personale 10.0
  • Atmosphere 10.0
  • Renslighet 10.0
  • Fasiliteter 8.0
Atheaton Traditional Hotel Located at Aggelou Terzaki 31, , Nafplio.
Atheaton Traditional Hotel
Greece
Nafplio 21100 Aggelou Terzaki 31
91% 63
37.5652116 22.7986907
Atheaton Traditional Hotel
    Ledige rom

Følgende omtaler ble innsendt av kunder som har bestilt de siste 12 månedene. De vurderinger og rangeringer i rangerings-boksen er basert på tilbakemeldinger og meninger fra kundene som sendte dem og er ikke meninger uttrykt av Hostelworld.com. På denne måten får du en oppdatert oppfatning av hvor bra et herberge egentlig er.
Les vår retningslinjer for anmeldelser

  • Vis:
  • Sorter Etter:
28 Des 2015
8.9

Very welcoming, and full of character. A lovely little place.

    • 8.0Verdi for pengene
    • 6.0Sikkerhet
    • 10.0Sted
    • 8.0Fasiliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosphere
    • 10.0Renslighet
  • Anonym
  • Danmark, Kvinnelig, 25-30
  • Novise-nomade
  • 5 Omtaler
10 Okt 2015
4.3

I must admit that I actually was a little bit disappointed. The room was quite tiny and not particularly clean. The hotel description said breakfast included which it wasn't - so overall, "the value for money" was way lower than other places I have stayed. Besides of that the staff was nice and the location was super great.

    • 2.0Verdi for pengene
    • 6.0Sikkerhet
    • 10.0Sted
    • 2.0Fasiliteter
    • 4.0Personale
    • 2.0Atmosphere
    • 4.0Renslighet
Vis svar fra overnattingsstedet

Dear, Thank you for your review. First of all, I would like to inform you that you make mistake about the breakfast. We don't advirtise breakfast and we don't offer breakfast. Also, the single room is tiny and you knew it when you made the reservation. About the clean, I don't understand which place wasn' t clean... the bathroom? the room?? the linens? The room is tiny but it's very clean. At the end, any place in Greece has different prices. Thanks a lot.

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev for å få de beste tilbudene og nyhetene sendt direkte til innboksen din. Du kan avmelde deg når som helst.