Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Atheaton Traditional Hotel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
kart
Omtaler
7.6
Meget bra 62 anmeldelser
  • Verdi for pengene 6.5
  • Sikkerhet 7.0
  • Sted 10.0
  • Personale 7.5
  • Atmosphere 8.0
  • Renslighet 7.5
  • Fasiliteter 7.0
BESTILL NÅ
7.6
Meget bra 62 anmeldelser
  • Verdi for pengene 6.5
  • Sikkerhet 7.0
  • Sted 10.0
  • Personale 7.5
  • Atmosphere 8.0
  • Renslighet 7.5
  • Fasiliteter 7.0
Atheaton Traditional Hotel Located at Aggelou Terzaki 31, , Nafplio.
Atheaton Traditional Hotel
Greece
Nafplio 21100 Aggelou Terzaki 31
76% 62
37.5652116 22.7986907
Atheaton Traditional Hotel
    Ledige rom

Følgende omtaler ble innsendt av kunder som har bestilt de siste 12 månedene. De vurderinger og rangeringer i rangerings-boksen er basert på tilbakemeldinger og meninger fra kundene som sendte dem og er ikke meninger uttrykt av Hostelworld.com. På denne måten får du en oppdatert oppfatning av hvor bra et herberge egentlig er.
Les vår retningslinjer for anmeldelser

  • Vis:
  • Sorter Etter:
28 Des 2015
8.9

Very welcoming, and full of character. A lovely little place.

    • 8.0Verdi for pengene
    • 6.0Sikkerhet
    • 10.0Sted
    • 8.0Fasiliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosphere
    • 10.0Renslighet
  • Anonym
  • Danmark, Kvinnelig, 25-30
  • Novise-nomade
  • 5 Omtaler
10 Okt 2015
4.3

I must admit that I actually was a little bit disappointed. The room was quite tiny and not particularly clean. The hotel description said breakfast included which it wasn't - so overall, "the value for money" was way lower than other places I have stayed. Besides of that the staff was nice and the location was super great.

    • 2.0Verdi for pengene
    • 6.0Sikkerhet
    • 10.0Sted
    • 2.0Fasiliteter
    • 4.0Personale
    • 2.0Atmosphere
    • 4.0Renslighet
Vis svar fra overnattingsstedet

Dear, Thank you for your review. First of all, I would like to inform you that you make mistake about the breakfast. We don't advirtise breakfast and we don't offer breakfast. Also, the single room is tiny and you knew it when you made the reservation. About the clean, I don't understand which place wasn' t clean... the bathroom? the room?? the linens? The room is tiny but it's very clean. At the end, any place in Greece has different prices. Thanks a lot.

  • Anonym
  • Frankrike, Kvinnelig, 31-40
  • Novise-nomade
  • 5 Omtaler
2 Sep 2015
10.0

2 nuits passée dans cet hotel. accueil irreprochable. conseillée pour les visites. La responsable est à l'écoute. conseille de super bon restaurants dont un tout proche avec une très bonne moussaka. chambre propre avec petite terrasse. Frigo pratique. sachet de thé, café et biscotte à disposition. clim. juste un probleme de douche mais pas grave.

    • 10.0Verdi for pengene
    • 10.0Sikkerhet
    • 10.0Sted
    • 10.0Fasiliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosphere
    • 10.0Renslighet
Vis svar fra overnattingsstedet

Merci pour vos commentaires positifs. Il est important pour nous que nos invités d'écrire la vérité et il est également très important que nous mentionnons ceux qui les offrent vraiment. Nous sommes honorés par votre gentillesse et votre commentaire. Nous serons heureux de vous servir la prochaine fois.

4 Aug 2015
7.4

Es gab leider nur ein sehr spartanisches Frühstück, mit Zwieback und marmelade im Plastik und Kaffee zum selber kochen im Zimmer. Beim einem benachbarten Hotel Konnten wir dann um 6€ Pro Person ausgezeichnet frühstücken (mit griechischem Joghurt, Ei, richtigem Brot, Honig, Marmelade, Melone, Kuchen). Zur Sicherheit: nach dem Zimmerservice wurde das Fenster nur mit Fensterläden verschlossen, falls jemandem dies zu unsicher erscheint, kann das aber sicher mit dem Personal abgesprochen werden.

    • 6.0Verdi for pengene
    • 6.0Sikkerhet
    • 10.0Sted
    • 8.0Fasiliteter
    • 6.0Personale
    • 10.0Atmosphere
    • 6.0Renslighet
Vis svar fra overnattingsstedet

Unser Hotel bietet kein Frühstück, nicht werben, dass das Frühstück zur Verfügung, und wenn Sie Ihre Reservierung vorgenommen, wissen Sie. Sie konnten ein anderes Hotel mit Frühstück gebucht haben. Pragamatika nicht verstehen, wie es möglich ist, für etwas, das wir bieten nicht fragen, und Sie wissen, dass keine exist.When Produkte, die wir liefern sind kostenlos, wenn Sie verwenden möchten. Aber der Preis, den Sie und jeder Gast zahlt kein Frühstück gegeben.

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev for å få de beste tilbudene og nyhetene sendt direkte til innboksen din. Du kan avmelde deg når som helst.