X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Athenstyle

Agias Theklas 10, Monastiraki, Athens, Aten, Hellas

kart og veibeskrivelser


79%Rangering

  • 73%Verdi for pengene
  • 81%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 81%Personale
  • 79%Atmosphere
  • 75%Renslighet
  • 72%Fasiliteter

Komme til AthenStyle fra enten Flyplassen eller Piraeus havn kunne ikke vært enklere:

- Fra Flyplassen fange nye metro (blå linje) rett til Monastiraki - ingen endringer trengs! Det tar rundt 40 minutter.

- Fra Piraeus port fange den grønne linjen rett til Monastiraki - ingen endringer trengs! Det tar rundt 20 minutter.

Ved ankomst, ta avkjørsel på Monastiraki torget, når du er på plassen snu ryggen til Akropolis-høyden: vil du se en iskrem butikk som heter 'Mattonella'. Krysse Ermou gaten og gå nedover langs Ermou St for bare noen få meter (rundt 20 trinn!) vi er på andre lille gate på høyre: Agias Theklas, i nummer 10 - du vil ikke gå glipp av den gule og grønne bygningen!

Med buss: Hvis du ankommer sent på kvelden på flyplassen, ta bussen til Syntagma Square (det tar 30 minutter om natten og går 24 timer i døgnet) og gå langs Mitropoleos Street (10 minutter) til Monastiraki Square. Du vet du er der når du lukter god mat og gå mellom Gyros (gresk kebab!) Restauranter. Når du er på plassen snu ryggen til Acropolis Hill: vil du se en iskrem butikk som heter 'Mattonella'. Krysse Ermou Street og gå nedover langs Ermou St for bare noen få meter (rundt 20 trinn!) vi er på andre lille gate på høyre: Agias Theklas, i nummer 10 - du vil ikke gå glipp av den gule og grønne bygningen!

Med taxi: Du kan også unngå lange køer og venter på offentlig transport ved å bestille en betrodd engelsktalende drosjesjåfør som vil møte deg på flyplassen og gi deg en vennlig og trygg overføring til vandrerhjemmet.
Kontakt oss dersom du ønsker å bestille en overføring!