X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Avondoyle Country Home

Old Dooradoyle Road, Ballyclough, Limerick, Irland

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Avondoyle ligger i et ganske landlige område, bare fem minutters kjøretur sør for Limerick City. Det er like ved fasiliteter i byen, men nyter roen og freden i landet. Godkjent av den irske Tourist Board, er Avondoyle også medlem av Bed and Breakfast Irland. Avondoyle er rangert som et 3-stjerners innkvartering ved Bed and Breakfast Irland.

Avondoyle er praktisk å Shannon Airport, Adare og Bunratty Folk Village, Lough Gur bronsealderen oppgjør og Creganowen. Vi er ideelt plassert for dagsturer til Cliffs of Moher, Cahir Castle, Rock of Cashel og Galway City. Mange av våre gjester også gjøre dagsturer til Killarney eller Tralee fra Avondoyle.

Det er trippel, dobbeltrom og enkeltrom soverom tilgjengelig, alle utstyrt med TV, te / kaffe fasiliteter, hårføner og vekkerklokke. De fleste rommene har en-suite/private bad.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Avondoyle Country Home Located at Old Dooradoyle Road, Ballyclough, Limerick.
Avondoyle Country Home
Ireland
Limerick Old Dooradoyle Road,, Ballyclough
0% 0
52.6221590 -8.6368960
Avondoyle Country Home
    Ledige rom     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc