X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

B&B La Casa Di Rose

Via Anfossi 28/g, Regione Ottava, Sassari, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
La casa di Rose er en to-etasjer-villa, midt i en vakker hage, og med en stor terrasse, ideelt for å slappe av vekk fra støy og trafikk. Rommene er romslige og koselig, stilig og med alle conforts: alle har egen inngang, wi-fi internett, kjøleskap, vifte eller aircondition etc. Vi serverer en full frokost, med ferske produkter og frukt.

Villaen ligger i en strategisk posisjon for å gruppa nå de fineste strendene og steder eller nord Sardinia. Til de hvite strendene i Asinara Gulf du trenger bare 8 min. Du er også i nærheten av byen for en dag med shopping. Selvfølgelig gir vi deg all turistinformasjonen du best å planlegge ditt opphold, vi snakker engelsk. Vi venter på deg for en spesiell ferie!

Villaen ligger 6 km fra byen Porto Torres og 10 km fra byen Sassari. Flyplassen i Alghero ligger 35 km unna, og Olbia flyplass 90 km. Den nærmeste havn for å ta en ferge er Porto Torres. Vi er bare 8 min. unna de vakre strendene i Ancora, og 30 km fra de berømte strendene i Stintino eller Argentiera. Rundt oss kan du også gjøre god siteseeing, som den unike arkeologiske området av Monte d'Accodi, en Babilonian forhistorisk alteret.

Sjekk inn noon

Sjekk ut 11.oo am

Betaling med kontanter eller kredittkort på ankomstdagen

Vennligst informer om ankomsttid

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
B&B La Casa Di Rose Located at Via Anfossi 28/g, Regione Ottava, Sassari.
B&B La Casa Di Rose
Italy
Sassari Via Anfossi 28/g, Regione Ottava
0% 7
40.7795990 8.4645795
B&B La Casa Di Rose
    Ledige rom     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad