X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

B&B Monet

Via Mario de Fiori 33, Roma, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Innsjekking og henting av nøkler er på når som helst 24/24 timer ved resepsjonen på Hotel Caravaggio i Via Palermo 75 (Via Nazionale område) som B & B Monet har ingen resepsjon.

Her kan du ta bykart, få nyttig informasjon, sightseeing-turer eller flyplassen.

Betalingen på ankomst er i kontanter bare, kredittkort aksepteres ikke. Kredittkortet er bare for garanti for reservasjonen.

B & B Monet ligger i hjertet av den evige stad bare få skritt fra den vidunderlige spanske torget omgitt av kunst, historie, butikker og kan tilfredsstille behovene til mange slags kunder det være seg turister, forretningsreisende, studenter, familier, bryllupsreisende.

B & B Monet er en andre etasje eiendom (uten heis), tilbyr smakfulle og elegante rom med eget bad (med dusj, hårtørker, høflighet kit), farge-TV, kjøleskap, klimaanlegg. Rensingen av rommet gjøres hver tredje dag.
Du kan nyte oppholdet i atmosfæren avslappet ro. Dette er din sjanse til å oppleve Roma fra et annet synspunkt gjør akkurat hva romerne gjør!

B & B Monet gir en perfekt base for å nyte og utforske historiske Roma, sine kulturminner, samt shopping, god mat, næringsliv og underholdning. I nærområdet er det internettilgang, vaskeri, sykkel og scooter utleie, også.
B & B Monet ligger innen 30 sekunder gangavstand fra Spansketrappen, noen minutters gange til Trevi-fontenen, grønn oase Villa Borghese-parken, Pantheon og Piazza Navona, Colosseum og Forum Romanum og mye mye mer monumenter og turistic attraksjoner. Det er det ideelle sted å bo og se alle de store Roma landemerker til fots.

Kanselleringen er gratis inntil en dag (til 12:00 lokal tid) før ankomst, ellers vil en natt bli belastet.
For et kortere opphold vil vi be totalbeløpet for hele oppholdet.

** Hotellet vil ta preauthorization av kredittkortet **

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost er ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
B&B Monet Located at Via Mario de Fiori 33, , Rome.
B&B Monet
Italy
Rome Lazio 00187 Via Mario de Fiori 33
0% 21
41.9061098 12.4806404
B&B Monet
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc