X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

B&B Oasi

Via Principe Amedeo, 85/a, Roma, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
B & B Oasi ligger i sentrum av Roma, innen gangavstand fra de viktigste arkeologiske områdene, monumenter, museer og teatre i byen.
I et palass bygget i 1883, har vi rolige og komfortable og luftkondisjonerte rom med eget bad.
Frokost er inkludert i prisen, og det er en to (2) netters opphold.
The B & B Oasi er et røykfritt miljø.
Optimalt koblet til Fiumicino flyplass med den sentrale jernbanestasjonen av "Leonardo Express", en komfortabel toget, som vil ta deg 30 minutter til Termini stasjon.
Med en kort spasertur vil du være på B & B Oasi. I nærområdet er det to linjer med undergrunnen (tube) og en rekke linjer buss, som tillater deg å besøke alle deler av byen.

Romas tog system består av to t-banelinjer - sentralstasjonen terminal og mange bussterminaler inkludert trikker. The 'Bed & Breakfast Oasi er behørig autorisert av Tourism Promotion Agency i Roma og Lazio-regionen og er i samsvar med alle helse-og sikkerhetsstandarder som kreves av loven.

The 'Bed & Breakfast OASI "er også et godt medlem av alle de store italienske og internasjonal turisme og hotell bransjeorganisasjoner og overholder sine gjestfrihet standarder for å garantere deg en høy kvalitet," ingen overraskelse' Bed & Breakfast opplevelse.

Fra 1. januar 2011 til Roma vil det være opphold skatt som må betales fra hver vert og vil være av euro 2,00 til natt til person. Skatten er ikke omfattet i prisen for rommet. Barna till 10 år betaler ikke skatt

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
B&B Oasi Located at Via Principe Amedeo, 85/a, , Rome.
B&B Oasi
Italy
Rome Italia Italy / 00185 Via Principe Amedeo, 85/a
0% 184
41.8982363 12.5008964
B&B Oasi
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc