X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Barefoot Lodge

Yasawa Island, Yasawa Islands, Fiji

69%Rangering

  • 60%Verdi for pengene
  • 40%Sikkerhet
  • 80%Sted
  • 80%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 60%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Barefoot Lodge ligger på den bortgjemte vulkanske øya Drawaqa, i de sørlige Yasawa øyene Fiji. Den fantastiske korall hager rett utenfor stranden er noen av de beste i Fiji.

Opplev et nytt eventyr hver dag! Svømme med djevelrokker, snorkle, trek landverts, besøke øyer og tradisjonelle landsbyer, fiske, slappe av på dekk eller få noen tips på høye skipet seiler. Gå deretter tilbake hver kveld til Barefoot Lodge hvor solnedgang svømmer, volleyballkamper, nattfisketurer, stjernetitting, Fiji 'LoVo' fester og nattlig underholdning er alle en del av moroa!

Alle måltider, er aktiviteter og overnatting er inkludert i prisen!

The Barefoot Lodge tilbyr fantastisk korallrev hager rett ved stranden hvor du kan snorkle, kajakk og svømme med de lokale djevelrokker, eller tilbringe noen late timer vekslende mellom hengekøye og lagunen. Leie av utstyr er gratis for snorkling og kajakkpadling!

Boligen består av tjue twin-aksje sjøen bures (hytter) bygget og tekket i tradisjonell stil av lokale landsbyboere. Hver bure har to enkeltsenger som kan skyves sammen hvis du foretrekker det. Sengetøy er levert, men vennligst BYO håndkle. Dusj og toalett er felles med kjølig ferskvann. Alle måltider på Lodge er forberedt for deg og er inkludert i overnattingsprisen.

The Lodge har en lav-effekt miljøpolitikk. Der det er mulig vårt mål er å bevare naturmiljøet, opprettholde en autentisk fijiansk opplevelse og erstatte 21st Century støy med stillheten av stjernene. The Barefoot Lodge opererer på svært begrenset strømkilder. Energieffektive systemer brukes til å blande med naturmiljøet.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert


Betingelser

  • Barnevennelig
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Barefoot Lodge Located at Yasawa Island, , Yasawa Islands.
Barefoot Lodge
Fiji
Yasawa Islands info@barefootislandfiji Fiji Islands Yasawa Island
69% 10
-17.1644101 177.1974563
Barefoot Lodge
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc