X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Barefoot Lodge

Yasawa Island, Yasawa Islands, Fiji

94%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Barefoot Lodge ligger på den bortgjemte vulkanske øya Drawaqa, i den sørlige Yasawa Islands Fiji. Den fantastiske korall hager rett utenfor stranden er noen av de beste i Fiji.

Opplev et nytt eventyr hver dag! Svømme med djevelrokker, snorkle, trek landverts, besøk øyene og tradisjonelle landsbyer, fiske, hygg deg på dekk eller få noen tips om høye skipet seiler. Gå deretter tilbake hver kveld til Barefoot Lodge der solnedgang svømmer, volleyball kamper, natt-fiske turer, star-stirrer, fijiansk 'Løvø' fester og nattlig underholdning er alle en del av moroa!

Alle måltider, aktiviteter og overnatting er inkludert i prisen!

The Barefoot Lodge tilbyr en fantastisk korall hager rett utenfor stranden hvor du kan snorkle, kajakk og svømme med de lokale djevelrokker eller tilbringe noen late timer vekslende mellom hengekøye og lagunen. Leie av utstyr er gratis for snorkling og kajakkpadling!

Boligen består av tjue twin-aksje waterfront bures (hytter) bygget og tekket i tradisjonell stil av lokale landsbyboere. Hver bure har to enkeltsenger som kan skyves sammen hvis du foretrekker det. Sengetøy er levert men vennligst BYO håndkle. Dusj og toalett er felles med kjølig ferskvann. Alle måltider på hytta er forberedt for deg, og er inkludert i overnattingsprisen.

The Lodge har en lav-effekt miljøpolitikk. Der det er mulig vårt mål er å bevare det naturlige miljøet, opprettholde en autentisk fijiansk opplevelse og erstatte 21st Century støy med stillheten av stjernene. The Barefoot Lodge opererer på svært begrensede strømkilder. Energieffektive systemer brukes til å blande med det naturlige miljøet.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, England, Par, 18-24

Fasiliteter

 • Frokost inkludert


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Barefoot Lodge Located at Yasawa Island, , Yasawa Islands.
Barefoot Lodge
Fiji
Yasawa Islands Fiji Islands Yasawa Island
94% 7
-17.1644101 177.1974563
Barefoot Lodge
    Ledige rom     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad