X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Barefoot Lodge

Yasawa Island, Yasawa Islands, Fiji

79%Rangering

 • 60%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 80%Personale
 • 70%Atmosphere
 • 70%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Barefoot Lodge ligger på den bortgjemte vulkanske øya Drawaqa, i den sørlige Yasawa Islands Fiji. Den fantastiske korall hager rett utenfor stranden er noen av de beste i Fiji.

Opplev et nytt eventyr hver dag! Svømme med djevelrokker, snorkle, trek landverts, besøk øyene og tradisjonelle landsbyer, fiske, hygg deg på dekk eller få noen tips om høye skipet seiler. Gå deretter tilbake hver kveld til Barefoot Lodge der solnedgang svømmer, volleyball kamper, natt-fiske turer, star-stirrer, fijiansk 'Løvø' fester og nattlig underholdning er alle en del av moroa!

Alle måltider, aktiviteter og overnatting er inkludert i prisen!

The Barefoot Lodge tilbyr en fantastisk korall hager rett utenfor stranden hvor du kan snorkle, kajakk og svømme med de lokale djevelrokker eller tilbringe noen late timer vekslende mellom hengekøye og lagunen. Leie av utstyr er gratis for snorkling og kajakkpadling!

Boligen består av tjue twin-aksje waterfront bures (hytter) bygget og tekket i tradisjonell stil av lokale landsbyboere. Hver bure har to enkeltsenger som kan skyves sammen hvis du foretrekker det. Sengetøy er levert men vennligst BYO håndkle. Dusj og toalett er felles med kjølig ferskvann. Alle måltider på hytta er forberedt for deg, og er inkludert i overnattingsprisen.

The Lodge har en lav-effekt miljøpolitikk. Der det er mulig vårt mål er å bevare det naturlige miljøet, opprettholde en autentisk fijiansk opplevelse og erstatte 21st Century støy med stillheten av stjernene. The Barefoot Lodge opererer på svært begrensede strømkilder. Energieffektive systemer brukes til å blande med det naturlige miljøet.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Jeg hadde en fantastisk tid på barbent lodge, ansatte var alle fantastisk og så vennlig, de organiserte aktivitetene var det skikkelig moro, og det var alt holdt virkelig ren med våre rom og ark endres daglig! Senger var skjegg! Dykket skole på Island hadde utmerket stab og all fortjeneste gikk mot sin forskning på mantraer! Maten var kjempegod med kornblanding og pannekaker eller scones for b'fast, fab 2 retters lunsj og tre-retters middag! Det er slik en vakker øy-klar parafise!
  Les mer
   Anonym, Irland, Kvinne-konsernet, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Frokost inkludert


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Barefoot Lodge Located at Yasawa Island, , Yasawa Islands.
Barefoot Lodge
Fiji
Yasawa Islands Fiji Islands Yasawa Island
79% 9
-17.1644101 177.1974563
Barefoot Lodge
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc