X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Barking Guesthouse

292 Bastable Avenue, Barking, Essex, London, England

54%Rangering

 • 30%Verdi for pengene
 • 70%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 80%Personale
 • 50%Atmosphere
 • 30%Renslighet
 • 40%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
35 minutter med London Transport til sentrale London. 25 minutter til O2 og Excel. Kun rom. Ingen frokost. Felles bad. Ingen Ensuites. Gratis wi-fi internett. Gratis Parkering på gaten. Sky TV (kun gratis kanaler). Alle rommene har en liten kjøkkenkrok i dem: kjøleskap / fryser, mikrobølgeovn, mini-grill / stekeovn, brødrister, vannkoker. Te / kaffekoker.

Gjestehus Regler:
2 netter minimum opphold. 2 dager slipper på alle bestillinger.

Vær oppmerksom på at hvis et kredittkort blir avvist når du bestiller, bes gjestene om ikke å kontakte hotellet direkte.

Du må vise gyldig legitimasjon med bilde og kredittkortet som ble brukt for booking ved innsjekking. En gyldig legitimasjon med bilde må være tilgjengelig for alle gjester, via e-post eller faks før ankomst for å bekrefte bestillingen.

Dersom du betaler med kredittkort, må bruke sine egne kort til å betale for rommet eller bestilling vil bli kansellert.

E-post og mobilnummer vil være nødvendig for alle gjester før ankomst.

Hvis en gjest har en besøkende de vil ikke bli tillatt innreise etter 20:00. Dette er for å unngå ekstra gjester bor natten gratis. Det er NOK 20 ekstra for en besøkende å overnatte, men dette må betales med kredittkort før 20:00 da resepsjonen stenger.

Vennligst la Barking Guesthouse om din forventede ankomsttid og en kontakt e-post adresse på forhånd. Du kan bruke Special når du booker, eller kontakte hotellet direkte.

Vær oppmerksom på, innsjekking er strengt fra 17:00 til 20:00. Hvis du forventer å ankomme etter dette tidspunktet, vennligst informer hotellet på forhånd for å unngå skuffelse. Sen innsjekking vil medføre en kostnad.

Sen innsjekking, tidlig innsjekking og sen utsjekking er tilgjengelig etter forhåndsavtale og det tilkommer en kostnad.

£ 100 refunderbart nøkkelen depositum er tatt for å dekke skader på rommet ditt og sikre trygg retur av nøkler. £ 100 innskudd er returnert til kreditt-eller debetkort på den dagen du flytter ut etter rom inspeksjon. For innskudd for å bli kreditert kredittkortet ditt, må alle gjestene følge Selv kassen prosedyre: sign sjekke ut boken, la nøklene i resepsjonen keybox og forlate rommet pent og ryddig.

Vær oppmerksom på at gjestgiveriet ikke godtar betaling med kontanter eller sjekk.

Vær oppmerksom på at alle nødvendige ekstra senger bør være forespurt før ankomst til pensjonatet.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Bestillingen på vandrerhjemmet var veldig vanskelig. Jeg fikk veldig rotete post (telte 13 alt i alt), og vi fikk virkelig følelsen av at det var vi som jobbet for vandrerhjemmet, og ikke rundt! Vi måtte signere et skjema med mange regler, og hvis vi brøt noen av dem, ble våre innskudd-pengene borte! Det var også plakater med regler hangin på veggene. Følte at de prøvde å få oss til å mislykkes, slik at de kunne ta våre innskudd-penger! Dette ødela stemningen!
  Les mer
   Anonym, Norge, Mann, 18-24

Fasiliteter

 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Internettilgang
 • Parkering
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Barking Guesthouse Located at 292 Bastable Avenue, Barking, Essex, London.
Barking Guesthouse
England
London IG11 0LJ 292 Bastable Avenue, Barking, Essex
54% 6
51.5272489 0.1092410
Barking Guesthouse
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Standard 4 seng Privat Felles Bad     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc