X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Barnacles Temple Bar House

19 Temple Lane, Temple Bar, Dublin 2, Dublin, Irland

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 87%Verdi for pengene
  • 92%Sikkerhet
  • 98%Sted
  • 91%Personale
  • 83%Atmosphere
  • 84%Renslighet
  • 84%Fasiliteter

Airport Shutte Buss:
Den 'Aircoach' driver hvert 15-20 minutter og koster € 7.00. Turen tar ca 30 minutter.
Ta 'Aircoach' så langt som til Trinity College på College Green. Derfra går tilbake til Dame Street og gå langs til du kommer til Temple Lane South. Walk down Temple Lane South, og du vil finne Barnacles halvveis ned alleen.

16a - Bussturer
Denne bussen koster € 2,20 og tar ca 1 time og 20 minutter. De passerer flyplassen hvert 25. minutt eller så.
Du kan ta denne bussen så langt som Dame Street. Den vil slippe deg overfor sentralbanken i Temple Bar. Gå langs Dame Street til du kommer til Temple Lane South. Barnacles ligger halvveis ned denne kjørefelt.

Kommer inn i Central Bus Station:
Fra den sentrale busstasjonen, gå rundt med den store bygningen på venstre (Dublin; s Custom House). Følg stien langs ved elven Liffey. Krysse elven ved O'Connell Bridge og ta til høyre langs Aston Quay siste USIT reisebyråer. På Merchants Arch, sving til Temple Bar, ta til høyre ved enden av alleyway, så ta den 2. høyre ved Temple Bar Pub og vi er 2 dører opp fra puben. Vi ligger på Temple Lane South.

Taxis / Førerhus:
Det er en taxi depot utenfor avgangshallen på flyplassen. Fra flyplassen til Temple Bar, kan det koste alt fra € 16.00 oppover avhengig av tid på dagen og trafikk. Spør sjåfør for en ca. Pris veiledningen før du kommer inn og vær forsiktig du er ikke tatt på 'scenic route'


Fra Dun Laoghaire Ferryport
DART:
Dette er Dublin City raske tog service og den opererer fra Dun Laoghaire Dart Station to Tara Street Station i Dublin sentrum. Ta til venstre fra stasjonen og gå ned langs Quay fortid USIT reise. På Merchants Arch, sving til Temple Bar, ta til høyre ved enden av alleyway, så ta den 2. høyre ved Temple Bar Pub og vi er 2 dører opp fra puben. Vi ligger på Temple Lane South.


Med buss:
Ta 46 A bussen til sentrum og gå i land på Fleet Street, Følg retning herfra til Temple Bar og det er kun 5 minutters gange til Hostel.

Fra B & I Ferry Terminal North Wall
Ta City Express buss til Central Bus Station (Buss Aras) og følg instruksjonene som ovenfor til Temple Bar