Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baroque Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 8.1
 • Sikkerhet 7.4
 • Sted 7.3
 • Personale 7.8
 • Atmosphere 7.3
 • Renslighet 7.2
 • Fasiliteter 7.8

Sted

Dózsa György str. 80/A

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Veibeskrivelse:

Fra sentralstasjonen Keleti pu. (Eastern Railway Station):
Ta buss nummer 30 (busstoppet er ved siden av jernbanestasjonen på Statue of Gabor Baross) og gå av på 4. stopp, som kalles Damjanich street. Gå over gaten og ringe i bjellen ved 80 / A Dozsa Gyorgy street.

Fra Nyugati pu jernbanestasjonen (Western Railway Station):
Ta trikk nummer 4 eller 6 i retning Fehervari ut-Moricz Zsigmond korter og gå av på andre stopp, Kiraly utca. Her ta tralle-buss (elektrisk buss) nummer 70 i retning til Erzsebet kiralyne utja og gå av på 5.stop Dozsa Gyorgy street. Gå over gaten og ringe i bjellen ved 80 / A Dozsa Gyorgy street.

Fra den internasjonale busstasjonen Nepliget:
Ta trikk nummer 1 eller 1A i retning til Becsi ut og gå av på 9.stop på Erzsebet kiralyne utja. Her ta tralle-buss (elektrisk buss) nummer 70 og gå av på 4.stop på Dozsa Gyorgy street. Ring gongongen i 80 / A. Dozsa Gyorgy street.

Fra Ferihegy Airport:
Med taxi. Dette er den beste måten hvis du er to eller flere, men ikke ta Turist Taxi co biler eller noe privat taxi, de er veldig dyre. Alt du trenger å gjøre er å bestille via telefon en taxi på 2.000.000 De belaster 3.600 HUF (ca. € 15) per en tur til hvor som helst i Pest-siden av byen. I Ungarn er det vanlig å gi 10% tips til taxisjåføren, men du er ikke forpliktet til å gjøre det hvis du ikke vil. Taxi operatører snakker engelsk. Fortell dem akkurat i hvilken terminal du er og hvor du vil vente på drosjen -normally utsiden slik at sjåføren vil lett finne deg. Alle offentlige taxier har skrevet i store bokstaver deres telefonnumre på begge sider av dørene, noe som gjør det lettere å gjenkjenne dem.

Med offentlig transport:
-by tog: hvis du er i Terminal 1, kan du reise med tog fra jernbanestasjonen som er motsatt av Terminal. Det koster 300ft for 2.nd klasse (1,3 euro) til Nyugati pu (Western Railway Station), og det tar ca 20 minutter. Derfra kan du følge våre instruksjoner ovenfor.
-by buss: hvis du ønsker å gå med buss (fra både Terminal 1 og 2) du trenger å kjøpe to billetter første (ett for buss og en for metro) fra billett maskin på bussholdeplassen eller på innsiden av flybussen . Ta bussen til siste stopp (Kőbánya-Kispest) -som er også siste stopp på den blå metro linje (M3). Deretter slå den andre billetten før du går ombord i metro.
Ta av ved Nyugati pu og herfra kan du følge våre instruksjoner ovenfor.

MERK: Metro-tjenesten kjører 04,30 til 23,10 timer hver dag.

Av flyplass minibuss: Du kan ta Airport Minibuss-som er billigere enn en taxi hvis du er alene. Gebyret er 2.990 HUF for 1 personer, for 2 personer det koster 4,490 HUF.
 • Verdi for pengene 8.1
 • Sikkerhet 7.4
 • Sted 7.3
 • Personale 7.8
 • Atmosphere 7.3
 • Renslighet 7.2
 • Fasiliteter 7.8
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.