X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Barraco #55

Rua de Assembleia, 19 Fundos, Nova Brasilia, Favela Complexo do Alemão, Rio de Janeiro, Brasil

kart og veibeskrivelser


60%Rangering

  • 40%Verdi for pengene
  • 60%Sikkerhet
  • 60%Sted
  • 100%Personale
  • 60%Atmosphere
  • 60%Renslighet
  • 40%Fasiliteter

Oversatt av Google TAXI

Vi er lokalisert i Complexo do Alemão, en favela, og selv nå trygt det er fortsatt et stigmatisert område, og drosjesjåfører vanligvis ikke liker å gå opp. I stedet kan du ta en taxi til "Praça de Inhauma '(offisielt kjent som Praça 24 de Outubro men ikke kalt det av lokalbefolkningen) og derfra, en" Kombi "(VW mini van) opp. Fra Praça de Inhauma, bare følg kollektiv instruksjoner fra sentrum nedenfor.


Selvfølgelig kan du alltid spørre en drosjesjåfør hvis de går opp til Complexo do Alemão, som for noen som ikke er noe problem, men vennligst ikke la dem skremme deg: Taxi sjåfører spre virkelig negativ informasjon om favelas og advare turister ikke å gå dit fordi det er ment å være for farlig! Dette er ikke tilfelle. Siden pasifisering prosjektet i Rio det nå er trygt for turistene å gå inn i favela. Videre, hvis du bor hos oss, vil du bli behandlet pent og respektfullt, som samfunnet vet om vårt arbeid!

En taxi i løpet av dagen bør være rundt 40 Reais. Sørg for å ta en taxi fra AVREISE etasje (i andre etasje av flyplassen) og IKKE fra ankomster etasje som de vil belaste deg dobbelt der!

OFFENTLIG TRANSPORT

Fra flyplassen: Barraco # 55 er relativt nær Galeao / Tom Jobim flyplassen og buss vil det som regel ta deg ca 20 minutter å komme hit. Utenfor andre etasje på flyplassen, ta Onibus 915, eller en "Kombi" (en hvit minibuss) til 'Bonsuceso'. Ved endestasjonen, kan du ta Teleferico (taubane) opp til stasjonen for 'Itararé'. Når du kommer ut av Teleferico stasjon, foran og litt til venstre vil du se en gate som fører opp fra stasjonen. Ta denne gaten ('Rua da Assembleia') og gå opp i ca 5 minutter, til du ser et lite torg med utsikt over byen på din venstre side og en søyle med 'Barraco # 55' malt på den på høyre side. Ta små smug på høyre side, og på venstre side vil du se en dør merket '19 Fundos '.

Fra sentrum: Ta metro linje 2 til 'Inhauma', og overføre til en Kombi (en hvit minibuss - de går fra bensinstasjonen på Inhaúma Square, en 4 minutters gange fra t-exit) til 'Alvorada'. Be sjåføren om å slippe deg av på "Igreja da Assembleia da Alvorada '. De vil slippe deg av foran en liten hvit kirke kompleks. Du vil se en søyle med 'Barraco # 55' malt på den. Ta små smug og på venstre side vil du se en dør merket '19 Fundos '. Du har kommet.