X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Barrio Latino Hotel

4 entre Avenida 10 y 15 Col. Centro, Playa del Carmen, Mexico

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I hjertet av den legendariske Riviera Maya, denne helt spesielle budsjetthotell i Playa del Carmen frister reisende fra hele verden med sin rolige og trygge omgivelser, hvite sandstrender og turkis hav, sin nærhet til mayaruinene (Tulum, Chichen- Itza, Ek Balam, kun få timer langt fra hotellene i Playa del Carmen), verdensklasse dykkesteder (Cozumel, Akumal og underjordiske huler), øko-parker (Xcaret, Xel-Ha), naturreservater (Contoy, Sian Ka en, Rio Lagartos), og de små karibiske øyer (Cozumel, Isla Mujeres og Holbox).

Tillate oss å skjemme bort og veilede deg gjennom den unike opplevelsen av å besøke Playa del Carmen, i vakre omgivelser, med en profesjonell service.

Alle våre rom, satt midt i en tropisk hage, er vakkert dekorert med håndmalte detaljer på veggene. De er breezy og godt opplyst og badene er flislagte.

For å best imøtekomme dine behov og budsjett, tilbyr vi tre typer rom og garanti, avhengig av hva du velger, vil opplevelsen bli fantastisk - som blant venner -

Budsjettet rom: Ligger i første etasje, og tilbyr 2 enkeltsenger, takvifte, eget bad og liten terrasse med hengekøye. Ingen a / c, ingen parkering, ingen safe, gratis 24/7
Wi-Fi-tilkobling og gratis samtaler til 45 land inkludert.

Superior rom: Tilbyr deluxe madrasser, 2 enkeltsenger eller en king size-seng (avhengig av tilgjengelighet), a / c og takvifte, ingen safe, eget bad med hårføner, kjøleskap og liten terrasse med hengekøye. gratis parkering

Gratis 24/7 Wi-Fi-tilkobling og gratis samtaler til 45 land inkludert!

På Barrio Latino spesialisert vi i tilbudet: svært rene rom, safe, en perfekt beliggenhet.

Vi fokuserer på å beskytte din slappe av, og når du blir spurt, foreslår flotte steder i Playa del Carmen og Riviera Maya, og hvordan du kommer dit.

Vi vil gi deg en gratis kontinental frokost om morgenen, og foreslå alternativer for å spise i løpet av dagen - en fiskere restaurant på stranden, en meksikansk taqueria i en ikke turistic men sikkert område, eller en fancy restaurant som tilbyr utvalgte måltider og viner på gangvei; og til slutt, en god espresso, før salsa, disco eller chill out kveld.

Vi vil hjelpe deg å ringe hjem gratis, for å si hallo til familie og venner og fortelle dem hvor mye du liker å ligge på en hvit sandstrand mens de arbeider. Tjenesten er gratis å 45Countries, og i henhold til våre gjester, er en stor en.

Vi vil gi deg ubegrenset tilgang til våre WiFi bredbånd internett-tjeneste, så bære din egen laptop eller WiFi telefonen med deg, vil du kunne laste ned filmer eller Skype kontaktene dine fra hengekøye utenfor rommet ditt.

Vi vil dele våre små hemmeligheter og foreslå turer til små ruinene som vender mot stranden i Playa del Carmen; en tur med sykkel til golfbanen og til aviary, eller det beste kjøp for en flaske tequila.

Vi vil gi deg tilgang til Playa del Carmen beste strand klubber, eller en ensom palme hvis du ønsker å skjule for en stund.

Vi vet om turer, transport til og fra flyplassen og dykkekurs, og vi kan foreslå deg på få minutter hvordan å få dem, siden vi er svært nær seriøse selgere.

Andre viktige merknader:
Avgifter er ikke inkludert. du må betale ved innsjekking tid (Legg 19% Til hostal beløp).

Beklager ingen tidlig sjekk ut: Hvis du endrer sjekk ut dato i løpet av oppholdet vil vi nødt til å belaste hele oppholdet reservert, hjelpe oss booking bare nettene du er sikker på at du vil bo!

Kredittkort fasiliteter Visa Mastercard:

Sjekk inn på 15:00

Sjekk ut kl 11

på grunn av regelverket med Visa og Mastercard, er kundene bedt om å gi 3 siffer sikkerhetskode.

Våre spesial: gratis samtaler til 45 land inkludert.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • ATM
 • Frokost er ikke inkludert
 • Takvifte
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Oppbevaring av bagasje
 • Minibar
 • Parkering
 • Safe
 • Tur/reiseskranke


Betingelser

 • Aldersrestriksjon
 • Aksepterer kredittkort
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Barrio Latino Hotel Located at 4 entre Avenida 10 y 15 Col. Centro, , Playa del Carmen.
Barrio Latino Hotel
Mexico
Playa del Carmen 77710 4 entre Avenida 10 y 15 Col. Centro
0% 28
20.6249975 -87.0752441
Barrio Latino Hotel
    Ledige rom     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc