X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Barrisdale Guest House Glasgow

115 Randolph Road, Broomhill, Glasgow, Skottland

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En sympatisk restaurert viktorianske byhus i hjertet av Glasgows grønne vestkanten. Kun 15 minutter fra Glasgow International Airport og 8 minutter med lokalt togforbindelse til Exhibition Centre og Sentrum.

Hver av våre rom med eget bad har blitt individuelt designet og innredet til høyeste standard og har full sentralvarme, farge-tv, hushjelp og gratis te og kaffe.

Å gi det lille individuelt preg, tilbyr vår bed & breakfast en kontinental stil frokost som er inkludert i prisen for oppholdet, og serveres i ro og mak på rommet ditt.

Ideell beliggenhet i den populære West End av byen, med parkering på gaten, er Barrisdale Guest House unikt posisjonert for tilgang til herlighetene i West Highlands, Loch Lomond, The Trossachs, Clyde Coast og Edinburgh samtidig slik at gjestene kan nyte mange fine bygninger, museer, butikker, hoteller og restauranter i West End og City Centre of Glasgow.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Jeg booket til å bo på Barrisdale ikke realsing sin flotte beliggenhet, men mer enn noe Ron verten var veldig lærerikt, vennlig og hjelpsom. Det er en jernbanestasjon bare fem minutter fra vandrer kalt Hyndland ta to minutters tog til Partick hvor du kan finne store museer, butikker, restauranter, barer og parker ikke glemme Ruth Van Lane alt innenfor gangavstand. Gå tilbake til vandrerhjemmet for å finne en søt butikk nedover veien der hjemmelaget vaniljeis er solgt, behandle for alle!
  Les mer
   Anonym, Wales, Kvinnelig, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Frokost inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Barrisdale Guest House Glasgow Located at 115 Randolph Road, Broomhill, Glasgow.
Barrisdale Guest House Glasgow
Scotland
Glasgow G11 7DS 115 Randolph Road, Broomhill
0% 24
55.8812569 -4.3251371
Barrisdale Guest House Glasgow
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc