X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Base Auckland

Corner of Queen St and Darby St, Darby Street, Auckland, New Zealand

kart og veibeskrivelser


78%Rangering

  • 72%Verdi for pengene
  • 84%Sikkerhet
  • 95%Sted
  • 80%Personale
  • 72%Atmosphere
  • 72%Renslighet
  • 74%Fasiliteter

Oversatt av Google Internasjonal flyplass:
Gang gjennom tollen, ta til høyre. Dette vil ta deg til de buss, transport og drosjeholdeplass områder utenfor glassdørene i bygningen. Airbus er på ytterste høyre, forbi drosjeholdeplassen. En Airbus går hvert 20 min, 24 timer i døgnet - dette er den billigste turen til Auckland. De vil slippe deg på vår dør.

Kjøring til Base Auckland:
Hodet til Queen Street - dette er hovedgaten i Auckland, og er merket på alle kart. Kjører ned Queen Street, sving til venstre inn Darby Street. Dette er en mindre gate mellom Victoria og Wellesley Street. Du vil se vår døråpning fem meter ned Darby St og det er en parkeringsplass 20 meter lenger ned Darby Street.

Drar tilbake til flyplassen:
Når du ønsker å returnere til flyplassen, husk å få Airbus billett i resepsjonen og få vår rabattert pris! Airbus pick-up ligger rett over gaten fra Base Auckland og kjører 24 timer i døgnet. Skyttelbussene kan bestilles for en bestemt pick-up tid, 24 timer om dagen også. Du kan ta en taxi til og fra flyplassen, men som det er 22km fra sentrum til flyplassen prisen er mye høyere enn en shuttle eller Airbus. Hvis du tar en taxi spør i resepsjonen for en rabattert flat sats fra byen til flyplassen.

Husk - Toll og innvandring krever at du sjekke inn to timer før avreise. Det er lurt å sjekke inn en time før innenlandsfly, og ikke glem å legge til reisetid til dette når du ordne pickup.