X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Base Auckland

Corner of Queen St and Darby St, Darby Street, Auckland, New Zealand

kart og veibeskrivelser


68%Rangering

  • 61%Verdi for pengene
  • 77%Sikkerhet
  • 91%Sted
  • 69%Personale
  • 60%Atmosphere
  • 56%Renslighet
  • 61%Fasiliteter

Oversatt av Google Internasjonal flyplass:
Gang gjennom tollen, ta til høyre. Dette vil ta deg til buss, transport og taxiholdeplass områder utenfor glassdørene i bygningen. Airbus er på ytterste høyre, forbi drosjeholdeplassen. En Airbus går hver 20 min, 24 timer i døgnet - dette er den billigste tur inn Auckland. De vil slippe deg på vår dør.

Kjøring til Base Auckland:
Hodet til Queen Street - er dette hovedgaten i Auckland og er merket på alle kart. Kjører ned Queen Street, sving til venstre inn Darby Street. Dette er en mindre gate mellom Victoria og Wellesley Street. Du vil se vår døråpning fem meter ned Darby St og det er en parkeringsplass 20 meter lenger ned Darby Street.

På vei tilbake til flyplassen:
Når du ønsker å returnere til flyplassen, må du huske å få Airbus billett i resepsjonen og få vår rabattert pris! Airbus pick-up er rett over gaten fra Base Auckland og kjører 24 timer i døgnet. Shuttles kan bestilles for en bestemt pick-up tid, 24 timer om dagen også. Du kan ta en taxi til og fra flyplassen, men som det er 22km fra sentrum til flyplassen fare er mye høyere enn en shuttle eller Airbus. Hvis du tar en taxi spør i resepsjonen for en rabattert flat sats fra byen til flyplassen.

Husk - Toll og innvandring krever at du sjekke inn to timer før avreise. Det er lurt å sjekke inn en time før innenlands flyreiser, og ikke glem å legge til reisetid til dette når du ordne henting.