X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Ziegelstr. 28, Berlin, Tyskland

84%Rangering

  • 84%Verdi for pengene
  • 84%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 81%Personale
  • 82%Atmosphere
  • 86%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Baxpax Lavprishotell - en ny opplevelse av overnatting.

Her kan du bo din egen stil, med vår avslappet atmosfære, høy standard og gode karakterer.

Vi ligger midt i sentrum av Berlin, mellom shoppingområdet Friedrichstrasse, Museumsinsel og uteliv-området Oranienburger Straße med mange barer, klubber og restauranter. Vi er bare en 10 minutters gange til Brandenburger Tor, Potsdamer Platz og Alexanderplatz. Det er lett tilgang til alle offentlige transportmidler; de underjordiske, trikk, buss og S-Bahn er alle like rundt hjørnet. Vi er også lett tilgjengelig fra alle flyplasser og togstasjoner i Berlin.

Sengetøy er inkludert i våre enkeltrom, dobbeltrom og studioer. I alle private og delte sovesaler belaste vi € 2,50 for lin. Dette gebyret er obligatorisk, og gjestene er ikke tillatt å ta med eget sengetøy eller sovepose.

Våre fasiliteter inkluderer nøkkelkort, en sikker bagasjerommet, 24/7 resepsjon, safe på rommet og skap. Det er ingen lockout eller portforbud og resepsjonen serverer også drikker 24/7.

Vi har en bar / lounge / restaurant / sportsbar, en klubb, all-you-can-eat frokostbuffé, gratis Wi-Fi, gratis Berlin gåturer, gratis bykart, TV og internetterminaler.

Vår hostel blander topp service med en ukonvensjonell og avslappet atmosfære. Vår hostel / hotell er en møteplass for unge og student reisende som liker en høy standard, og ikke ønsker å gå glipp av vandrer teft. Dette er en stadig flytting sted, som aldri slutter å vokse og vekker nysgjerrighet for mer.

Fra takterrassen kan du nyte en utrolig utsikt over Berlin og også et basseng i løpet av sommeren. I løpet av vinteren kan du nyte våre interne badstue for å slappe av fra all gåingen i løpet av dagen og forynge for nattens aktiviteter. Om sommeren kan du legge deg ned og slappe av på Tysklands største hostel senger.

I vår Cosmo Lounge kan du nyte en billig, kjempegod frokost, en cafe latte i løpet av ettermiddagen, og om kvelden få nye venner fra alle nasjoner. In-house party klubb "Optica" er et velkjent sted i Berlin og stadig tar imot internasjonale musikere og DJs.

Se din egen stil!
Din baxpax-Team

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Baxpax Downtown Hostel/Hotel Located at Ziegelstr. 28, , Berlin.
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
Germany
Berlin 10117 Ziegelstr. 28
84% 3173
52.5236109 13.3905959
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
    Ledige rom     2 seng Dobbel Sovesal Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     6 seng Sovesal For Kvinner     4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     5 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     8 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     30 seng Blandet Sovesal     30 seng Blandet Sovesal     30 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc