X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Ziegelstr. 28, Berlin, Tyskland

82%Rangering

  • 78%Verdi for pengene
  • 86%Sikkerhet
  • 89%Sted
  • 76%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 86%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Baxpax Lavprishotell - en ny opplevelse av overnatting.

Her kan du leve din egen stil, med vår avslappet atmosfære, høy standard og gode karakterer.

Vi ligger midt i sentrum av Berlin, mellom shoppingområdet Friedrichstrasse, Museumsinsel og natteliv-området Oranienburger Straße med mange barer, klubber og restauranter. Vi er kun en 10-minutters spasertur til Brandenburger Tor, Potsdamer Platz og Alexanderplatz. Det er lett tilgang til alle offentlige transporttjenester; de underjordiske, trikk, busser og S-Bahn er alle rett rundt hjørnet. Vi er også lett tilgjengelig fra alle flyplasser og togstasjoner i Berlin.

Sengetøy er inkludert i våre enkeltrom, dobbeltrom og studioer. I alle private og delte sovesaler fakturerer vi € 2,50 for lin. Dette gebyret er obligatorisk, og gjestene er ikke tillatt å ta med eget sengetøy eller sovepose.

Våre fasiliteter inkluderer nøkkelkort, en sikker bagasje rom, 24/7 resepsjon, safe på rommet og skap. Det er ingen lockout eller portforbud og resepsjonen serverer også drikke 24/7.

Vi har en bar / lounge / restaurant / sportsbar, en klubb, all-you-can-eat frokostbuffé, gratis Wi-Fi, gratis Berlin gåturer, gratis bykart, TV og Internett-terminaler.

Vårt hostell blander topp service med en ukonvensjonell og laid-back atmosfære. Vår hostel / hotel er en møteplass for unge og student reisende som liker en høy standard og ikke ønsker å gå glipp av vandrer teft. Dette er en stadig flytting sted, som aldri slutter å vokse og vekker nysgjerrighet for mer.

Fra takterrassen kan du nyte en utrolig utsikt over Berlin og også et basseng i løpet av sommeren. I løpet av vinteren kan du nyte i-huset vårt sauna å slappe av fra all gåingen i løpet av dagen og forynge for nattens aktiviteter. Om sommeren kan du ligge og slappe av på Tysklands største hostel senger.

I vår Cosmo Lounge kan du nyte en billig, kjempegod frokost, en café latte i løpet av ettermiddagen, og på kvelden få nye venner fra alle nasjoner. Den in-house party klubb 'Optica "er et velkjent sted i Berlin og stadig tar imot internasjonale musikere og DJs.

Se din egen stil!
Din baxpax-Team

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Baxpax Downtown Hostel/Hotel Located at Ziegelstr. 28, , Berlin.
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
Germany
Berlin 10117 Ziegelstr. 28
82% 2968
52.5236109 13.3905959
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
    Ledige rom     2 seng Dobbel Sovesal Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     6 seng Sovesal For Kvinner     4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     5 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     8 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     30 seng Blandet Sovesal     30 seng Blandet Sovesal     30 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc