X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Ziegelstr. 28, Berlin, Tyskland

83%Rangering

 • 79%Verdi for pengene
 • 87%Sikkerhet
 • 90%Sted
 • 77%Personale
 • 81%Atmosphere
 • 87%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Baxpax Lavprishotell - en ny opplevelse for overnatting.

Her kan du leve din egen stil, med vår avslappet atmosfære, høy standard og gode karakterer.

Vi ligger midt i sentrum av Berlin, mellom shoppingområdet Friedrichstrasse, Museumsinsel og uteliv-området Oranienburger Straße med mange barer, klubber og restauranter. Vi er kun en 10-minutters spasertur til Brandenburger Tor, Potsdamer Platz og Alexanderplatz. Det er lett tilgang til alle offentlige transporttjenester, de underjordiske, trikk, busser og S-Bahn er rett rundt hjørnet. Vi er også lett tilgjengelig fra alle flyplasser og jernbanestasjoner i Berlin.

Sengetøy er inkludert i våre enkeltrom, dobbeltrom og studioer. I alle private og delte sovesaler fakturerer vi € 2,50 for lin. Dette gebyret er obligatorisk, og gjestene er ikke tillatt å ta med eget sengetøy eller sovepose.

Våre fasiliteter inkluderer nøkkelkort, en sikker bagasjerommet, 24/7 resepsjon, safe på rommet og skap. Det er ingen lockout eller portforbud og resepsjonen serverer også drikke 24/7.

Vi har en bar / lounge / restaurant / sports bar, en klubb, all-you-can-eat frokostbuffé, gratis Wi-Fi, gratis Berlin gåturer, gratis bykart, TV og Internett-terminaler.

Vårt hostell blander topp service med en ukonvensjonell og laid-back atmosfære. Vårt hostell / hotell er en møteplass for unge og student reisende som liker en høy standard, og ikke ønsker å gå glipp av vandrer teft. Dette er en stadig flytting sted, som aldri slutter å vokse og vekker nysgjerrighet for mer.

Fra takterrassen kan du nyte en utrolig utsikt over Berlin og også et basseng i løpet av sommeren. I løpet av vinteren kan du nyte vår in-house sauna å slappe av fra all gåingen i løpet av dagen og forynge for nattens aktiviteter. I sommer kan du legge deg ned og slappe av på Tysklands største hostel senger.

I vår Cosmo Lounge kan du nyte en billig, kjempegod frokost, en kaffe latte i løpet av ettermiddagen, og på kvelden få nye venner fra hver nasjon. Den in-house party klubb 'Optica' er et velkjent sted i Berlin og stadig tar imot internasjonale musikere og DJs.

Se din egen stil!
Din baxpax-Team

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Hostel også. Jeg var i et rom og ett rom 8pers tilgang bad med en dusj for 8 Det er litt stramt. Sengene knirker mye, hver bevegelse vekket oss om natten, så slitsomt. WiFi midlertidig. Pris: Høy seng i helgene. Oppmerksomhet: Ansvar for å betale € 2,5 ark + skatt ikke inkludert i de foreslåtte vandrerhjem verden priser. Veldig positivt punkt er plasseringen av vandrerhjemmet.
  Les mer
   Anonym, Frankrike, Kvinnelig, 31-40
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Baxpax Downtown Hostel/Hotel Located at Ziegelstr. 28, , Berlin.
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
Germany
Berlin 10117 Ziegelstr. 28
83% 2961
52.5236109 13.3905959
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
    Ledige rom     2 seng Dobbel Sovesal Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     6 seng Sovesal For Kvinner     4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     5 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     8 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     30 seng Blandet Sovesal     30 seng Blandet Sovesal     30 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc