X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Beijing Downtown Backpackers

No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District, Beijing, Kina

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 91%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 95%Sted
  • 88%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 88%Renslighet
  • 88%Fasiliteter

Oversatt av Google Vår backpackers hostel ligger i sentrum av byen, innen hutong-området og t-banestasjon ligger bare 5 minutter til fots.

Hvordan komme seg dit
Fra flyplassen
Med buss: Ta flytoget til Dongzhimen (25RMB). Så ta buss 107 til Bao Chao Hutong, som er den sjette stopp (1rmb). Når du går av bussen, krysse veien og begynne å gå i den retningen bussen kom fra. Du må se opp for et vende på høyre side som er Nan Luo Gu Xiang. Vandrerhjemmet er en 3-4 minutters walkdown denne travle Hutong gate og ligger på høyre side.
Taxi fra flyplassen rundt 100rmb
Fra Sentralstasjonen
Med buss: Ta buss 104 til Bei Bing Ma Si (1rmb) .Dette veien er parallell til Nan Luo Gu Xiang, krysse veien og ta en av smugene å nå den.
Taxi fra sentralstasjonen rundt 40rmb.
Fra West Train Station
Med buss: Ta buss 623 til Luoguxiang, er Nan Luo Gu Xiang rett over veien.
Ta T-bane: Ta line9 skjema Beijing vest togstasjonen til Baishiqiaonan, deretter overfør linje 6, gå av på Nanluoguxiang.
Taxi fra West Togstasjon rundt 50rmb.
Fra sør togstasjonen
Ta T-bane: Ta line4 skjema Beijing sør togstasjonen til pinganli, deretter overføre Line6, gå av på Nanluoguxiang.

Airport pickup service: Vi vil tilby en gratis henting på flyplassen for hver bestilling hvis ditt opphold hos oss er i mer enn 5 dager. Dette er tilgjengelig for dem (mindre enn 6 person) bor hos oss i 5 netter på rad eller mer hvis du har bestilt en hel privat room.Not for spredte senger i dormitory.you trenger bare å betale 20 / 50RMB for bompenger og parkeringsavgift ( 11rmb / time). Vennligst informer oss om ditt flynummer og landing tid 3 dager før ankomst. Vær oppmerksom på at hvis vi venter på deg mer enn en halv time, må du betale parkeringsavgift.

Takk skal du ha!