X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Birmingham Central Backpackers

58 Milk Street, Digbeth, Birmingham, England

79%Rangering

 • 81%Verdi for pengene
 • 79%Sikkerhet
 • 81%Sted
 • 86%Personale
 • 79%Atmosphere
 • 75%Renslighet
 • 75%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Bare navngitt av både The Lonely Planet Guidebook 2009 og la oss gå Guidebook 2009, som deres pick for hvor du skal bo i Birmingham, oppkalt nest beste hostel i England 2009 og 2010 av hostel kunder og best i Birmingham - Vi er Birminghams første, beste og KUN Independent Hostel! Familie eid og drevet, er vi oser med sære karakter, masse ting å gjøre, og en utrolig vennlig personale. Mange av våre gjester kommer tilbake gang på gang, er det på tide du komme og finne ut hvorfor!

Vi er drevet av reisende for reisende. Når du bor på Birmingham Central du får langt mer enn bare en seng i et rom. Vår vennlige personalet, lyse farger og over toppen innredningen mener vi er en spennende og interessant sted å bo - ikke sterilt og kjedelig atmosfære her! Og så er det gratis frokost og kveld buffeer - vi er West Midlands KUN Half-Board Hostel! Legg til at det faktum at vi er latterlig nær alle de viktigste former for offentlig transport i Birmingham, og du er nødt til å spørre, hvorfor skulle noen bli noe annet?

Her på Birmingham Central elsker vi våre gjester, og vi håper du elsker oss også! Så, til ære din, besluttet vi å gi deg en masse gratis ting å gjøre oppholdet enda morsommere - og fordi vi vet at du er blakk fra dine reiser, akkurat som oss.

Så nyt følgende ... det er på oss!

GRATIS lett frokost
GRATIS nattlig snack buffet
Gratis filmer (over 600 å velge mellom!) På en gigantisk projeksjon TV og popcorn
GRATIS wi-fi
GRATIS rent sengetøy og håndklær
GRATIS bagasjeoppbevaring
Gratis bruk av et fullt utstyrt felleskjøkken
GRATIS video og DVD-utleie
GRATIS biljardbord
GRATIS X-Box360, Wii, og Playstation 3 bruk
Gratis kart og turistinformasjonen
GRATIS lesing og reise bibliotek
Gratis bruk av hårføner og jern / -brett

Ikke nok der for å overbevise deg om at vi er stedet å bo ennå?

Hva med denne:

Søndag - Pub Quiz Night! Samles rundt for å svare på noen spørsmål og heve litt penger for Oxfam. Starter kl 20:00.
Mandag - Movie Marathon Night! Gratis Pizza og tre filmene rygg mot rygg. Er det et tema? Se om du kan få øye på den! Starter kl 19:00.
Tirsdag - Norsk Ale og Cider Tasting! Avhengig av uken, kan du enten få sjansen til å prøve noen av plassering tradisjonelle drinker her ar BCB eller delta i noen av våre ansatte til å smake litt av hva England har å tilby i form av tradisjonelle Alkoholholdige drikkevarer på en av de lokale puber - The Anchor Inn, Digbeth (A fredede viktorianske pub som serverer tradisjonell og vanskelig å finne øl og tørke sidere - for ikke å nevne regelmessig og konsekvent vinne priser). Sjekk vår tavlen for å finne ut detaljer om hva det vil være som natt.
Onsdag - Fish & Chips og Games Night! Bestille og betale for din fish & chips fra de ansatte i resepsjonen ved 05:30 og vi vil alle ha en natt med tradisjonell engelsk favoritt og spill - enten de er et multiplayer på en av våre spill systemer, brettspill, biljard eller kortspill . Siste bestilling kl 05:30 på natten, begynner om 19:00.
Torsdag - Turnerings Night! Vis frem dine ferdigheter på Wii Sports på storskjerm eller bassenget på bordet vårt både i vår kjempeflott fellesrom.
Fredag ​​- Det er Party Night! Bli Disco Dev og de andre ansatte for en natt av cheesy musikk, farget lys og mye latter.
Lørdag - Gratis Morning Walking Tour! Bli med en av våre ansatte og andre gjester på en morgentur gjennom ulike deler av byen hver uke. Starter på 9am, men sørg for at du melde din interesse kvelden før når du kommer!
Live Sport! Hvis det er et spill på, kan du være sikker på at vi vil ha det opp på vår storskjerm på lørdag ettermiddag! Og når det kommer komplett med drikke spesial i løpet av spillet, er det ingen grunn til å gå ut i kulden på jakt etter en sportsbar.

Fortsatt ikke nok? Du er en tøff kunde! Heldigvis, vi er opp til utfordringen.

Vår felles område er uten tvil den kuleste og mest funky rundt. Basert på det som pleide å være en pub, har det ofte blitt beskrevet som en "Technicolor eksplosjon" du må bare se for å tro. Alt vi vet er at vårt felles rom er rett og slett fantastisk. Den avslappede atmosfæren gjør det lett å møte andre reisende. Din eneste problemet vil være å overbevise deg selv å komme ut der og se severdighetene når det er så mye å gjøre her!

Det er skjegg, det er koselig. Det er et flott sted å sosialisere med nye venner og drikke en kald øl fra vår bar (som selger ganske utvalg av internasjonale øl favoritter og en samling av cocktail concoctions) mens varmer opp foran peisen vår.

I sommer, en av de beste stedene å være er vår hage. Det er massevis av planter, og det er et flott sted for en prat eller en BBQ, eller selv å teste dine ferdigheter på vår basketballkamp. Om natten er det lyses opp av alle slags forskjellige lys, gjør atmosfæren virkelig kult.

Trenger en matbit eller glemmer noe? Det er ikke noe problem. Vi selger reisenødvendigheter og et utvalg av potetgull samt andre snacks å mate deg - det er hvis du fremdeles er sulten etter pigging ved vårt gratis nattlig snack buffet!

Så hva slags rom vi har å tilby? Ved Birmingham Central, har vi alt.

Vi har private singler, tomannsrom og tremannsrom som er med te- og kaffekoker, TV og DVD-spillere, samt bøker og et utvalg fra vår filmbiblioteket.

Vi har også sovesaler som holder mellom fire og åtte personer. De fleste sovesaler har skap, vask og dusj, men toalett er felles.

Ny i mai i fjor: Vår åtte bed POD dorm! Den tilfører et nytt nivå av privatliv til backpacking. Basert på den japanske kapselen design, har hver POD en 360 graders privat leselys, skap, ekstra komfortable madrass, og gardin slik at du kan ha den ytterste privatliv hvis det er det du leter etter. Men tidlig ute hvis du ønsker å sikre en av disse senger - de selger som varmt hvetebrød.

På BCB, har vi noe for enhver smak.

Vil du bo et sted som virkelig ligger sentralt i byen, fordi du ikke ønsker å betale for transport? Det er smart tenkning. Hvem ønsker å slepe sine eiendeler langt avstander over byen når du først kommer? Ingen, selvfølgelig. For ikke å nevne kostnadene ved å ta drosjer og busser (som virkelig kan legge opp). Når vi sier vi er sentralt, mener vi det!

Sjekk ut hvor nær vi er til følgende:
1 minutt gange til National Express Coach Station
1 minutts gange til Barfly
1 minutt gange til buss til NEC og Birmingham Airport
3 minutters gange til Custard Factory
5 minutters gange til tyrefekterarenaen Markets
5 minutters gange til Moor Street jernbanestasjon
8 minutters gange til New Street jernbanestasjon
8 minutters gange til Arcadian og Gay Quarter
10 minutters gange til Carling Academy
10 minutters gange til Mega Busstopp
20 minutters gange til Broad Street, kanalene og NIA

Innsjekking er fra 14:00 og utover.

Vennligst merk:
På grunn av våre gjester som er av voksen alder og det faktum at vi er lisensiert som en pub, aksepterer vi ikke gjester under 16 år eller brennevin brakt inn fra utsiden. Alkohol konsumert på våre lokaler må kjøpes i baren på grunn av våre lisensiering lover og konsumert i fellesarealet.
Vi aksepterer debet- og kredittkort, men for bestillinger over £ 50 debetkort vil bli belastet en ekstra 40 p kostnad og kredittkort vil bli belastet 2% av totalkostnaden. Dette er for å off-set kostnadene for behandlingen av transaksjonen.
De fleste rommene er av lik verdi og er utskiftbare
Foto ID er nødvendig for å sjekke inn i dette hostel-uten det vi ikke vil være nødvendig å hedre din reservasjon

HVIS du vil at nettstedet PRISER-PLEASE BOK PÅ NETTSTEDET! VÅR NORMAL WALK-IN PRIS ER £ 16 på hverdager og £ 17 i helgene!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-Timers Sikkerhet
 • Bar
 • BBQ
 • Sykkelparkering
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Cafe
 • Fellesrom
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Spillrom
 • Haardrogers te Huur
 • Internettilgang
 • Jobbannonser
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Leselys
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær til leie


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Birmingham Central Backpackers Located at 58 Milk Street, Digbeth, , Birmingham.
Birmingham Central Backpackers
England
Birmingham Birmingham B5 5NH 58 Milk Street, Digbeth
79% 1816
52.4763112 -1.8858075
Birmingham Central Backpackers
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     6 seng Sovesal For Kvinner     4 seng Blandet Sovesal     6 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     12 seng Blandet Sovesal     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc