X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Birmingham Central Backpackers

58 Milk Street, Digbeth, Birmingham, England

77%Rangering

 • 79%Verdi for pengene
 • 74%Sikkerhet
 • 79%Sted
 • 80%Personale
 • 77%Atmosphere
 • 74%Renslighet
 • 75%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Bare navngitt av både The Lonely Planet Guidebook 2009 og la oss gå Guidebook 2009, som sin pick for hvor de vil bo i Birmingham, kåret nest beste vandrerhjemmet i England 2009 og 2010 ved hostel kunder og best i Birmingham - Vi er Birminghams første, beste og eneste Independent Hostel! Familie eid og drevet, er vi oser med sære karakter, massevis av ting å gjøre, og en utrolig vennlig personale. Mange av våre gjester kommer tilbake gang på gang, er det på tide du komme og finne ut hvorfor!

Vi blir drevet av reisende for reisende. Når du bor på Birmingham Central du får langt mer enn bare en seng i et rom. Vår vennlige personale, lyse farger og over toppen innredningen mener vi er en spennende og interessant sted å bo - ikke sterilt og kjedelig atmosfære her! Og så er det gratis frokost og kveldsbuffé - vi er West Midlands KUN Half-Board Hostel! Legg til at det faktum at vi er latterlig nær alle de viktigste formene for offentlig transport i Birmingham, og du er nødt til å spørre, hvorfor ville noen bo noe annet sted?

Her på Birmingham Central elsker vi våre gjester, og vi håper du elsker oss også! Så, til ære for deg, har vi besluttet å gi deg en masse gratis ting å gjøre oppholdet enda morsommere - og fordi vi vet at du er blakk fra dine reiser, akkurat som oss.

Så nyt følgende ... det er på oss!

GRATIS lett frokost
GRATIS nattlig snack buffet
Gratis filmer (over 600 å velge mellom!) På en gigantisk projeksjon TV og popcorn
GRATIS wi-fi
GRATIS rent sengetøy og håndklær
GRATIS bagasjeoppbevaring
Gratis bruk av et fullt utstyrt felleskjøkken
GRATIS video og DVD-utleie
GRATIS biljardbord
GRATIS X-Box360, Wii, og Playstation 3 bruk
Gratis kart og turistinformasjon
GRATIS lesing og reise bibliotek
Gratis bruk av hårføner og strykejern /-brett

Ikke nok der for å overbevise deg om at vi er stedet å bo ennå?

Hva med dette:

Søndag - Pub Quiz Night! Samles rundt for å svare på noen spørsmål og ta opp litt penger for Oxfam. Starter på 20:00.
Mandag - Movie Marathon Night! Gratis Pizza og tre filmer rygg mot rygg. Er det et tema? Se om du kan få øye på det! Starter på 19:00.
Tirsdag - Engelsk Ale og Cider Tasting! Avhengig av uken, kan du enten få sjansen til å prøve noen av de steds tradisjonelle drinker her ar BCB eller bli med noen av våre ansatte til å smake litt av hva England har å tilby i form av tradisjonelle Alkoholholdige drikkevarer på en av de lokale puber - The Anchor Inn, Digbeth (A fredede viktorianske pub som serverer tradisjonell og vanskelig å finne øl og tørke sidere - og ikke minst regelmessig og konsekvent vinne priser). Sjekk vår tavlen for å finne ut detaljer om hva det vil være som natt.
Onsdag - Fish & Chips og spill Night! Bestille og betale for din fish & chips fra de ansatte i resepsjonen ved 05:30, og vi vil alle ha en natt med tradisjonell engelsk favoritt og spill - enten de er et multiplayer på en av våre spillsystemer, brettspill, biljard eller kortspill . Siste bestillinger tatt ved 05:30 på natten, starter ca 19:00.
Torsdag - Turnerings Night! Vis frem dine ferdigheter på Wii Sports på storskjerm eller bassenget på vårt bord både i vår awesome fellesrom.
Fredag ​​- Det er Party Night! Bli Disco Dev og de andre ansatte for en natt med cheesy musikk, farget lys og mye latter.
Lørdag - Gratis Morning Walking Tour! Bli med en av våre ansatte og andre gjester på en morgentur gjennom ulike deler av byen hver uke. Starter på 9 am, men sørg for at du melde din interesse kvelden før når du kommer!
Live sport! Hvis det er et spill på, kan du være sikker på at vi vil ha den opp på vår storskjerm på lørdag ettermiddag! Og når det kommer komplett med drikke spesialtilbud under spillet, er det ingen grunn til å gå ut i kulden på jakt etter en sportsbar.

Fortsatt ikke nok? Du er en tøff kunde! Heldigvis, vi er klar for utfordringen.

Vår felles område er den desidert kuleste og mest funky rundt. Basert på det som pleide å være en pub, har det ofte blitt beskrevet som en "Technicolor eksplosjon" du må bare se for å tro. Alt vi vet er at vårt felles rom er rett og slett fantastisk. Den avslappede atmosfæren gjør det lett å møte andre reisende. Din eneste problemet vil være å overbevise deg selv til å komme ut der og se severdigheter når det er så mye å gjøre her!

Det er skjegg, det er koselig. Det er et flott sted å sosialisere med nye venner og drikke en kald øl fra baren (som selger ganske ulike internasjonale øl favoritter og en samling av cocktail concoctions) mens varmer opp foran peisen vår.

I sommer, en av de beste stedene å være er vår hage. Det er massevis av planter, og det er et flott sted for en prat eller en BBQ, eller selv å teste dine ferdigheter på vår basketballkamp. Om natten er det tent opp av alle slags forskjellige lys, gjør atmosfæren virkelig kult.

Trenger en matbit eller glemmer noe? Det er ikke noe problem. Vi selger reiser nødvendigheter og et utvalg av potetgull samt andre snacks å mate deg - det er hvis du fortsatt er sulten etter pigging ut på vår gratis nattlig snack buffet!

Så hva slags rom vi har å tilby? På Birmingham Central, har vi alt.

Vi har private singler, tomannsrom og tremannsrom som er med te-og kaffefasiliteter, TV og DVD-spillere i tillegg til bøker og et utvalg fra vår filmbiblioteket.

Vi har også sovesaler som holder mellom fire og åtte personer. De fleste soverommene har skap, en vask og dusj, men toalett er felles.

Ny i mai i fjor: Våre åtte bed POD dorm! Den tilfører et nytt nivå av privatliv til backpacking. Basert på den japanske kapsel design, har hver POD en 360 graders privat leselys, skap, ekstra skjegg madrass og gardin slik at du kan ha den ytterste privatliv hvis det er det du leter etter. Men boken tidlig hvis du ønsker å sikre en av disse sengene - de selger som varmt hvetebrød.

På BCB, har vi noe for enhver smak.

Ønsker du å bo et sted som virkelig ligger sentralt i byen, fordi du ikke ønsker å betale for transport? Det er smart tenkning. Hvem ønsker å slepe sine eiendeler langt avstander over byen når du først kommer? Ingen, selvfølgelig. For ikke å nevne kostnadene ved å ta drosjer og busser (som virkelig kan legge opp). Når vi sier vi er sentralt plassert, mener vi det!

Sjekk ut hvor nær vi er til følgende:
1 minutt gange til National Express Coach Station
1 minutt gange til Barfly
1 minutt gange til buss til NEC og Birmingham Airport
3 minutters gange til Custard Factory
5 minutters gange til tyrefekterarenaen Markets
5 minutters gange til Moor Street togstasjon
8 minutters gange til New Street togstasjon
8 minutters gange til Arcadian og Gay Quarter
10 minutters gange til Carling Academy
10 minutters gange til Mega Busstopp
20 minutters gange til Broad Street, kanalene og NIA

Innsjekking er fra 14:00 og utover.

Vennligst merk:
På grunn av våre gjester å være voksen alder og det faktum at vi er lisensiert som en pub, aksepterer vi ikke gjester under 16 år eller brennevin brakt inn fra utsiden. Alkohol konsumert i våre lokaler må kjøpes i baren på grunn av våre lisensiering lover og konsumert i fellesarealet.
Vi aksepterer debet-og kredittkort, men for bestillinger over £ 50 debetkort vil bli belastet en ekstra 40 p kostnad og kredittkort vil bli belastet 2% av de totale kostnader. Dette er å motregne kostnadene med å behandle transaksjonen.
De fleste rommene er av lik verdi og er utskiftbare
Foto ID er nødvendig for å sjekke inn i dette hostel-uten det vi vil ikke bli pålagt å hedre din reservasjon

HVIS du vil at nettstedet PRISER-Vennligst bok på nettsiden! VÅR NORMAL WALK-IN PRIS ER £ 16 på hverdager og £ 17 i helgene!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-Timers Sikkerhet
 • Bar
 • BBQ
 • Sykkelparkering
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Cafe
 • Fellesrom
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Spillrom
 • Haardrogers te Huur
 • Internettilgang
 • Jobbannonser
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Leselys
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær til leie


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Birmingham Central Backpackers Located at 58 Milk Street, Digbeth, , Birmingham.
Birmingham Central Backpackers
England
Birmingham Birmingham B5 5NH 58 Milk Street, Digbeth
77% 1739
52.4763112 -1.8858075
Birmingham Central Backpackers
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     6 seng Sovesal For Kvinner     4 seng Blandet Sovesal     6 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     12 seng Blandet Sovesal     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc