X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

Blue Monkey Beach Cottages

Wasini, Wasini Island, Kenya

94%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Flere håndlagde hytter er spredt i en vill hage langs Wasini kysten linje. Spesiell forsiktighet er tatt for å forlate miljøet så urørt som mulig og busken strekker rett inn i steinete sammensatte ligger utover i utkanten av den største landsbyen.

Eiernes kjærlighet til naturen viser tydelig i øko-bevisst bygging av hyttene. Hovedsakelig lokale materiale fra øya har blitt brukt, grove steiner og skjell utgjør veggene og mangrove takkonstruksjoner er dekket med palme shingles.A solenergi installasjon tar hensyn til alle energibehovet. Siden det ikke er vann bakken på øya og dens innbyggere har til helt avhengige av regnvann samles i felles sisterner, hyttene er utstyrt med vannsparende bøtte dusjer. Avløpsvannet blir brukt for planter og fast avfallsmateriale blir kompostert.

Du bør ikke være overrasket over å møte blå aper, overvåke øgler, kameleoner, duikers, katter, fugler og et esel som heter Habib.

Hver hytte har havutsikt, en 2 x 2 m (6 'x 6') dobbeltseng, en ekstra enkeltseng (inkl. myggnett), en sitte / skriveområdet, dusj / toalett, og en stor overbygd terrasse med matlaging område for self-catering (peis og kull komfyr).

Hegrer og storker fôring i fjæra kan bli sett fra den komforten av stoler satt i skyggen av en baobab-treet, og med litt flaks en skole med fastboende Humpback delfiner kan bli oppdaget spille rundt med sine venner med tumlerdelfiner.

Vennligst merk:
Avbestillingsregler: 48t forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow - én natt gratis
Betaling ved ankomst med bare kontanter
Innsjekking fra 13.00
Sjekk ut før 11.00
Frokost er ikke inkludert
Skatter inkludert

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Fra det første inntrykket til øyeblikk av deaprture føler du at du har kommet til et helt spesielt sted: Amina og Faisal, paret kjører Blue Monkey Cottages, er ikke bare ønske deg velkommen, men gjør du føler at du besøker slektninger du ikke har sett for en stund. Atmsphere er veldig avslappet og du har inntrykk av å bli kastet bort, men i en luksuriøs versjon. Selv om de er grunnleggende, hyttene er bare vakker. Fra hyttene kan du easil utforske øya til fots.
  Les mer
   Anonym, Tyskland, Kvinnelig, 25-30
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Blue Monkey Beach Cottages Located at Wasini, , Wasini Island.
Blue Monkey Beach Cottages
Kenya
Wasini Island South Coast Wasini
94% 5
-4.6583838 39.3721675
Blue Monkey Beach Cottages
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc