X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Blue Monkey Beach Cottages

Wasini, Wasini Island, Kenya

96%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 95%Sikkerhet
 • 90%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 90%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Flere håndlagde hytter er spredt i en vill hage langs Wasini kysten linje. Spesiell forsiktighet er tatt for å forlate miljøet så urørt som mulig og busken strekker rett inn i steinete sammensatte ligger utover i utkanten av den største landsbyen.

Eiernes kjærlighet til naturen viser tydelig i øko-bevisst bygging av hyttene. Hovedsakelig lokale materiale fra øya har blitt brukt; grove steiner og skjell utgjør veggene og mangrove takkonstruksjoner er dekket med palm shingles.A solenergi installasjon tar hensyn til alle energibehov. Siden det er ingen grunnvann på øya og dens innbyggere må helt avhengige av regnvann samles i felles sisterner, hyttene er utstyrt med vannsparende bøtte dusj. Avløpsvannet blir brukt for planter og fast avfallsmateriale blir kompostert.

Du bør ikke bli overrasket over å møte blå aper, overvåke øgler, kameleoner, duikers, katter, fugler og et esel som heter Habib.

Hver hytte har havutsikt, en 2 x 2 m (6 'x 6') dobbeltseng, en ekstra enkeltseng (inkl. Myggnett), en sittende / skriveområdet, dusj / toalett, og en stor overbygd terrasse med matlaging område for self-catering (peis og kull komfyr).

Hegre og storker fôring i fjæra kan bli sett fra komforten av stoler satt i skyggen av en baobab treet, og med litt flaks en skole av fastboende Humpback delfiner kan bli oppdaget spille rundt med sine venner med bottlenose delfiner.

Vennligst merk:
Avbestillingsregler: 48t forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller uteblivelse - en natt kostnad
Betaling ved ankomst med kontanter bare
Innsjekking fra 13.00
Sjekk ut før 11.00
Frokost er ikke inkludert
Avgifter inkludert

Generelt:

Det er ingen ferje forbinder fastlandet med Wasini. Derfor er det viktig at du informerer oss på forhånd om beregnet ankomsttid og re-bekrefte din ankomsttid når du faktisk er på veien. På denne måten vil en båt kaptein ønske deg velkommen i Shimoni å bringe deg direkte til hytta (10 min tur, KSH 250 pp på dagtid).

På grunn av avstanden til stedet, hovedretter må bestilles innen kl 10. Vennligst legge inn bestillingen for dagen av din ankomst på forhånd. Vi vil sende deg menyen til din e-postadresse når vi har mottatt din bestilling. I tilfelle du har ingen tilgang til e-postkontoen, kan du kontakte oss på telefon. Vann og brus er tilgjengelig, men ingen alkoholholdige drinker serveres vår tilgjengelig i noen øy butikk.

Wasini er ikke koblet til det nasjonale kraftnettet. Blue Monkey Beach Cottages er utstyrt med en liten solenergi installasjon. Foruten belysning, gir det energi 24/7 for dine små elektroniske enheter som telefoner og kameraer. Men kraftkrevende utstyr som bærbare datamaskiner eller e-kjøler bokser stiger kapasiteten.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Oppholdet på Blue Monkey var utmerket, takket være brit og innbydende kvaliteten på utleiere. Stedet er veldig trygt og fredelig, innkvarteringen er ren og den mest praktisk mulig i henhold til de miljømessige forholdene i Island. Den er laget for å slappe av og nyte naturen, redusere og tilpasse forbruksvaner til de tilgjengelige ressursene. Måltidene var fin, spesielt fersk fisk og sjømat, samt frukt, som vi kunne forvente dem i denne plasseringen. Takk.
  Les mer
   Anonym, Frankrike, Kvinnelig, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • 24-Timers Sikkerhet
 • Flyplasstransport
 • BBQ
 • Frokost er ikke inkludert
 • Utendørs terrasse
 • Restaurant
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Kredittkort ikke akseptert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Blue Monkey Beach Cottages Located at Wasini, , Wasini Island.
Blue Monkey Beach Cottages
Kenya
Wasini Island South Coast Wasini
96% 8
-4.6583838 39.3721675
Blue Monkey Beach Cottages
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc