X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Boomerang Hostel & Apartments

Bank utca 7, 1st floor, Budapest, Ungarn

89%Rangering

  • 91%Verdi for pengene
  • 86%Sikkerhet
  • 94%Sted
  • 97%Personale
  • 83%Atmosphere
  • 86%Renslighet
  • 86%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Boomerang Hostel ligger beleilig til i sentrum av byen, i en rolig gate, kun få meter fra spektakulære St. Steven Kirken og Stortinget! Vi er innen gangavstand fra nesten alt.

Vi tilbyr sovesaler, private rom og leiligheter i en ryddig og hjemmekoselig miljø.

Hvis du er ute etter kvalitet, trygge og rene rom i sentrum av Budapest kan du lese videre.

Vennligst les alt som det er viktig informasjon for å gjøre oppholdet best det kan være med ingen overraskelser.

Boomerang har vært åpen for nesten 5 år nå gledelig gjester fra hele verden som er ute etter kvalitet. Vi trenger ikke å skryte om hvor bra ut plassering er, bare sjekk oss ut på kartet! Tilbyr deg et av de beste utgangspunktene under oppholdet, og vennlig service du sannsynligvis ikke vil få andre steder. Med vår personlig pleie, vil vi hjelpe deg i byen vår akkurat som en venn ville gjort for deg.

Vår nyttig og informativ engelsktalende personale vil hjelpe deg når som helst med å arrangere programmer, turer, noe som gir deg detaljert, aktuell informasjon om Budapest inkludert: populære severdigheter, uteliv, restauranter, sport, musikk, opera, teater og andre kulturelle begivenheter.

***
Rombeskrivelser:

Vår viktigste bolig, som nesten alle vandrerhjem i Budapest, er inne i en rolig boligbygning; vi er ikke et 4-stjerners hotell. I 2. etasje har vi sovesaler med felles kjøkken og felles-rom, i første etasje 4 ryddig, private rom med felles fasiliteter, og et fullt utstyrt kjøkken for deg å bruke. Den er liten nok til å ha deg privatliv hvis du ønsker og stor nok der du ikke blir stående å vente på badet også vil ikke bli forstyrret hvis du ønsker å sove lenge. Hvis det føles som et hjem, det er fordi vi prøver å gjøre det på den måten.

Våre egne badene er private, private leiligheter som er. Ensuites er fullt utstyrte leiligheter som alle er fortsatt sentralt, men off-site, og innen enkel gangavstand fra vandrerhjemmet hvis du trenger å stoppe ved for internett eller spørsmål. Vær oppmerksom på at hvis du bestiller mer enn ett bad de ikke er sammen, men likevel ikke langt fra hverandre heller.

***
Hva vi tilbyr - bortsett fra store rom og leiligheter:

* Gratis høyhastighets Internett-tilgang tilbys på hovedboligen, også utstyrt med Wi-Fi. Ensuites har taster for hovudhuset så kan stikke innom når som helst.

* Arrangere sightseeing, grotting, sykling, gåturer, hop-on / hop-off buss, pub-crawl, og selv Segwey turer i byen.

* Budapest kartet, reiseguide og kjøre gjennom i byen ved ankomst

* Gratis frokost

* Gratis klesvask for opphold 3 eller flere netter

* En omgjengelig, avslappende, vennlig miljø

* Gratis kaffe og flere varianter av te

* Flyplasstransport er tilgjengelig 15 Euro

* Ingen portforbud eller lockout

* I nabolaget finner du flere kvalitet, lokale ungarske restauranter, samt andre internasjonale retter, puber, nattklubber på egen hånd eller med vår anbefaling.

* I nærheten er det en 24 timers marked, minibanker, valutaveksling, postkontor, tre metrolinjer, en torghall (for frisk frukt, grønnsaker og kjøtt), 24/7 kebab stands, og to små supermarkeder.

* Vi er nær everythinggoogle kart Boomerang Hostel.

***
Viktig informasjon (Ikke hopp over disse forholdene og tips)

* Vi har et minimum opphold på to netter.

* Betaling kan kun gjøres i kontanter, ingen kredittkort. Bill er avgjort i HUF men vi vil akseptere med dagens priser.

* Du vil bli belastet for rommet hvis du ikke avbestille din reservasjon + 24 timer før ankomst

* Siden det er et begrenset antall rom er det viktig å informere oss om din ankomsttid, slik at personell kan gi en full hilsen; en e-post blir sendt som du må svare la oss vite

***
Til alle studenter: Fortell oss når du forventer å ankomme !! Ikke gjør oss gi opp rommet ditt.

* Vi forventer en høflig og veloppdragne kommunikasjon.

* Vi vil sørge for at du har et hyggelig og trygt opphold her hvis du tar hensyn til andre.

* Vennligst ikke veksle penger i togstasjonen eller flyplassen hvis det er mulig, selv om det står provisjon du mister nesten 20% med dårlige priser. Prøv å vente eller bruke minibank.

* Ikke betale noe i Euro uten å vite satsene ... spesielt en taxi fra flyplassen

* Hvis du kommer fra Storbritannia eller Irland, det finnes minibanker overalt her; det er ikke nødvendig å veksle penger hjemme banker med dårlige priser. www.xecom for å se priser

***
Boomerang Hostel - Stedet hvor du vil alltid komme tilbake!

Ta kontakt med oss ​​før innen 1 uke før ankomst for å ordne pick up og innsjekking, Vi vil også sende en e-post til deg ...
***

Vær oppmerksom på, at vi ikke er en fest hostel. Vi har en rolig periode fra 23:00 og utover hver kveld. Vi oppfordrer alle til å forlate vårt sted å oppdage Budapest nattelivet etter 23:00. Vi er mer enn villige til å anbefale steder å bære på festligheter.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Boomerang Hostel & Apartments Located at Bank utca 7, 1st floor, Budapest.
Boomerang Hostel & Apartments
Hungary
Budapest 1054 Bank utca 7, 1st floor
89% 388
47.5033011 19.0537261
Boomerang Hostel & Apartments
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     2 seng Blandet Sovesal     3 seng Blandet Sovesal     4 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal     Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Felles Bad