Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Borders Beyond

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
7.9
Meget bra 623 anmeldelser
  • Verdi for pengene 7.9
  • Sikkerhet 8.3
  • Sted 8.1
  • Personale 8.9
  • Atmosphere 7.6
  • Renslighet 7.4
  • Fasiliteter 7.5
BESTILL NÅ
7.9
Meget bra 623 anmeldelser
  • Verdi for pengene 7.9
  • Sikkerhet 8.3
  • Sted 8.1
  • Personale 8.9
  • Atmosphere 7.6
  • Renslighet 7.4
  • Fasiliteter 7.5

Følgende omtaler ble innsendt av kunder som har bestilt de siste 12 månedene. De vurderinger og rangeringer i rangerings-boksen er basert på tilbakemeldinger og meninger fra kundene som sendte dem og er ikke meninger uttrykt av Hostelworld.com. På denne måten får du en oppdatert oppfatning av hvor bra et herberge egentlig er.
Les vår retningslinjer for anmeldelser

  • Vis:
  • Sorter Etter:
  • jonygarcia16187501
  • Argentina, Mann, 25-30
  • Novise-nomade
  • 5 Omtaler
1 Aug 2017
8.9

Si querés conocer lo más característico de nueva Zelanda, reserva en otra ciudad pero si vas a auckland este hostel cumple con lo básico bastante bien

    • 8.0Verdi for pengene
    • 10.0Sikkerhet
    • 8.0Sted
    • 10.0Fasiliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosphere
    • 10.0Renslighet
  • Anonym
  • New Zealand, Mann, 41+
  • Novise-nomade
  • 1 Gjennomgang
6 Jul 2017
5.4

Cleanliness was poor especially in toilets and showers....wfi didnt work in bedroom. General repairvof the place was poor.

    • 4.0Verdi for pengene
    • 8.0Sikkerhet
    • 8.0Sted
    • 4.0Fasiliteter
    • 6.0Personale
    • 4.0Atmosphere
    • 4.0Renslighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinnelig, 41+
  • Novise-nomade
  • 1 Gjennomgang
25 Mar 2017
4.9

On doit payer l'eau chaude 50ct pourb 6mn de douche et on vous prend 5%sur la totalité de votre séjours avec la carte alors que sur le site on vous donne le prix avec toutes les taxes Les douches et les toilettes sont vraiment trop près de la cuisine et de la salle commune il n'y a donc aucune intimité. La cuisine et la.salle à manger sont sales et le mobiller très vétuste voire dégradé. LE personnel est sympatrique et accueillant.l"ambiance est bien aussi.

    • 4.0Verdi for pengene
    • 4.0Sikkerhet
    • 6.0Sted
    • 4.0Fasiliteter
    • 6.0Personale
    • 6.0Atmosphere
    • 4.0Renslighet
Vis svar fra overnattingsstedet

Hi Thank you for your comment. The shower price is in the hostel description, it is not a hidden fee. As for the card fees they apply only for credit card and overseas and it is displayed in the office. Regarding the layout of the building , unfortunately we cannot change it without rebuilding the house. Have a good and safe trip.

19 Mar 2017
6.9

Have stayed here a few times and if you are working or just need a bed it's great value for money. If you are looking to socialise and meet people it's not so good. The common area is dingy and you have to pay for hot showers which lead right into the kitchen/common room. Lots of long term stayers so can be hard to break into the groups that already exist. Not a bad place but not great if you've just arrived in NZ. Good location by ponsonby and K road.

    • 8.0Verdi for pengene
    • 8.0Sikkerhet
    • 8.0Sted
    • 6.0Fasiliteter
    • 8.0Personale
    • 4.0Atmosphere
    • 6.0Renslighet
13 Mar 2017
7.4

Too many people living there and more than 80% is french, maybe is not a good idea if you dont speak french

    • 8.0Verdi for pengene
    • 8.0Sikkerhet
    • 6.0Sted
    • 6.0Fasiliteter
    • 10.0Personale
    • 6.0Atmosphere
    • 8.0Renslighet
10 Mar 2017
8.0

Sehr viele Franzosen, die meisten haben einen Job und sind dort schon länger. Freundliches Personal, große offene Küche, Zimmer sind gut und es dauert max. 30 Minuten ins Zentrum

    • 8.0Verdi for pengene
    • 8.0Sikkerhet
    • 8.0Sted
    • 8.0Fasiliteter
    • 10.0Personale
    • 8.0Atmosphere
    • 6.0Renslighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinnelig, 18-24
  • Novise-nomade
  • 3 Omtaler
2 Mar 2017
8.9

Petite auberge très bien située et où il fait bon vivre. Néanmoins, il faut fournir un cadenas pour les casiers dans les chambres et la machine à laver ne lave pas très bien et abîme les vêtements. Heureusement l'atmosphère conviviale permet de vite oublier ces désagréments.

    • 10.0Verdi for pengene
    • 8.0Sikkerhet
    • 8.0Sted
    • 8.0Fasiliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosphere
    • 8.0Renslighet

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.