X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Bridal Tea House Hotel - Yau Ma Tei

No. 6 Arthur Street, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hong Kong

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Bridal Tea House Hotel er et bed and breakfast Service Apartment Hotel, spesielt designet for utsøkte reisende, gir en høy kvalitetshotell bomiljø til en fornuftig pris.

Vi holder til på sentrum. Den har praktisk transport og ligger nær store kjøpesentre og restaurant. Alle rommene er romslige med vinduer, rene, komfortable, servert med gjestfrihet, fasiliteter og bekvemmeligheter.

Hotellet tilbyr rom renholdstjenester, hage, spa og rengjøring generelt.

Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel beleilig plassert i hjertet av Kowloon, og tilbyr komfort innkvartering til gode priser. Dette er et lite boutiquehotell oppfinnsomt innredet og fullt til randen med atmosfære.

Eiendommen har en ideell beliggenhet ved siden av den populære shoppingområdet i Nathan Road, og har mange attraksjoner i nærheten som Temple Street Night Market, Tin Haw tempelet og Jade Market. Med Yaumatei MTR-stasjonen en kort spasertur unna, er dette en ideell base for å utforske videre Kowloon.

Hvert av rommene er utstyrt med alle grunnleggende fasiliteter og internettforbindelse. Gjestene kan velge å spise i noen av de nærliggende restaurantene Temple Street eller nyte vestlige retter på hotellets restaurant.

Starter 1. april, 2015 for alle bestillinger til alle Bridal Tea House hoteller, vil våre hoteller mottakelse gi hver bestille en normal / mikro / nano sim kort gratis. Når sim-kortet hadde blitt aktivert, det hadde 7 dager før gyldig. Det er helt gratis. Ingen ekstra kostnader eller innskudd nødvendig for denne sim-kort.

Vennligst merk: Vi vil gjøre Tilsynet Charge på kortet ditt første til Hold rommet, garantere reservasjonen for deg.
Tilsynet Charge er din Balance Due

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers
  • Huishouding
  • Internettilgang
  • Parkering
  • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Bridal Tea House Hotel - Yau Ma Tei Located at No. 6 Arthur Street, Yau Ma Tei, Hong Kong.
Bridal Tea House Hotel - Yau Ma Tei
Hong Kong
Hong Kong No. 6 Arthur Street, Yau Ma Tei
0% 10
22.3109890 114.1705820
Bridal Tea House Hotel - Yau Ma Tei
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc